Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
Hanna Hellquist undersøger, om noget som sex, mad, vin og italienske schlagere kan være med til at gøre os lykkelige. Hun skal tale med livsnyderen Amelia Adamo og kokken Niklas - og så skal hun heldigvis til chokolademassage. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Ghanas hovedstad Accra for at møde modedesignere, mediefolk og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Han møder Nicole Amarteifio, som står bag YouTube-serie An African City, der kaldes Afrikas svar på Sex and the City Nicole. Her går mode, populærkultur og moderne kvindeidentitet op i en højere enhed. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
09:30 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Nairobi i Kenya for at møde modedesignere, mediefolk og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Modebloggerne 2 Many Siblings arbejder med Nairobis sejeste kunst og kulturfolk. Og så er de med til at gøre genbrugsmode cool i Kenya. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
10:00 
Videnskab [Repris]
Test af skibssimulator. En ny norsk opfindelse skal bidrager til færre ulykker på søen, og her testes en skibssimulator om bord på et 87 meter lang forsyningsskib. Vi tager med på rejsen. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
10:30 
Videnskab [Repris]
Miljøgifte i hverdagen. Hver dag indtager vi massevis af miljøgifte. Fra maden, vi spiser, fra tøjet, vi har på, og fra cremerne, vi smører os med. Nu viser ny forskning, at det kan lade sig gøre at fjerne disse giftstoffer. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2015.
11:00 
117 ting du absolut bør vide - om sex [Repris]
Seksualitetens historie er fyldt med farverige og ikke mindst afklædte personer, og så kan du alligevel ikke altid huske, hvad de hed, eller hvorfor de gjorde sig fortjent til en topplacering i den danske historie. Men nu har vi samlet de 10 vigtigste facts i en hitliste, så du i fremtiden altid lyder klog, når snakken falder på vores forhold til sex i de sidste 100 år. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2010.
11:50 
117 ting du absolut bør vide - om underholdning [Repris]
Igennem underholdningens historie har vi tabt både næse og mund, vi har vredet os i latterkramper og vi har siddet klistret til skærmen - lørdag efter lørdag. Med andre ord har vi været godt underholdt det meste af tiden. Og alligevel har vi svært ved at huske, hvad det lige var, vi grinede så meget af den sommer, eller hvorfor lige præcis den koncert var så afgørende. Men nu har vi samlet de 10 vigtigste begivenheder i en hitliste, så du altid kan lyde klog, når samtalen drejer ind på underholdning i det 20. århundrede. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2010.
12:40 
Heksejagt
Myndighederne holdt op med at brænde hekse i slutningen af 1600tallet, men så tog folket sagen i egen hånd. For heksen var deres syndebuk. Outsideren, som fik skylden, når det onde ramte i de små samfund. Det er en historie om jagten på dem, der skiller sig ud fra flokken. Del 3 av 3. Producerat år 2005.
13:20 
De danske jøder
Hadet mod jøderne voksede gennem 30erne. Den nazistiske propaganda spredte sig fra Tyskland til Danmark. Men jødernes flugt til Sverige under besættelsen blev lyset i mørket. Da stod danskere fra alle samfundslag sammen om at hjælpe. Alligevel var det som om hadet mod jøderne stadig lurede under overfladen selv efter krigen. Sendt første gang 11.02.07. Del 1 av 3. Producerat år 2007.
14:00 
Eugen - Sveriges røde prins
Den svenske prins Eugen Napoleon Nikolaus blev født 1865 på Drottningholm Slot nær Stockholm. Prins Eugen valgte tidligt et andet liv, end det kongefamilien ønskede. Han var yngste søn af kong Oscar 2. af Sverige-Norge og dronning Sofia. Han uddannede sig til officer, men gik herefter sin helt egen vej og helligede sig maleriet og sit ubestridelige kunstneriske talent. Prins Eugen blev hurtigt kendt som malerprinsen, og da han i årene fra 1933 til 1945 offentlig støttede jøder og andre politiske flygtninge fra Tyskland, blev han også kendt som antinazist. Prins Eugen døde i 1947 som 82-årig. Producerat år 2016.
15:00 
Den idealistiske revolution
Fransk videnskabsdokumentar fra 2015. Det har været en almen sandhed, at mennesket er drevet af egoisme, men denne ide er blevet mere og mere udfordret. Ny forskning på områder så forskellige som statsvidenskab, psykologi, sociolog og eksperimental økonomi tvinger os til at genoverveje menneskets adfærd og motivation. Hvis, der er stærke biologiske årsager til, at samarbejde slår egoisme, og at uegennytte er en del af menneskets natur, bør man måske begynde at indrette samfundet efter det!. Producerat år 2015.
15:55 
Jeg er her stadig
Torben Lendager var kæmpe idol i 70erne, da han var forsanger i Danmarks førende Glamrockband Walkers. Plakater med Lendager hang på pigeværelser landet over og fansene overnattede udenfor hans lejlighed for at få et glimt af deres helt. Senere kom han ud i en nedtur, der første ham fra koncertsalene til bistandskontoret og de københavnske værtshuse. Dette er historien om Danmarks største glam-idol og hvordan han kom tilbage fra glemslen. Sendt første gang 12.09.2018. Producerat år 2017.
16:20 
Flugten til Athena
Engelsk actionthriller fra 1979. Tiden er 2. verdenskrig, stedet en græsk ø under tysk belejring. En gruppe krigsfanger drømmer om at slippe ud af nazisternes kløer - og om at få fingre i den guldformue, som hårdnakkede rygter vil vide er skjult på øen. Zeno: Telly Savalas. Eleana: Claudia Cardinale. Producerat år 1977. Regissör: George P. Cosmatos, Skådespelare: David Niven, Roger Moore.
18:15 
Egypten - den sunkne by
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?. Producerat år 2016.
19:00 
Menneskets enestående ritualer
Britisk dokumentarserie fra 2018. Overgangsritualer. Over hele verden udfører mennesker ritualer. Fra velkendte skikke til ekstreme indvielsesritualer. Ritualer markerer betydningsfulde øjeblikke og hjælper os med at overleve og ære naturens kraft. Denne gang udforsker vi ældgamle overgangsriter - fra jagt- og høstritualer til ild-ceremonier og nye vandritualer. Hvorfor holder vi fast i ældgamle ritualer i vores moderne verden. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
20:00 
Rundt om Det indiske Ocean med Simon Reeve [Repris]
Rejseserie fra BBC fra 2012. I sin hidtil mest eksotiske og ekstreme rejseeventyr rejser den populære britiske tv-vært Simon Reeve rundt i den smukke og stadig vigtigere region, der ligger omkring Det indiske Ocean. Simon besøger denne gang tropeøerne Madagascar, Mauritius og Seychellerne. Og mellem de paradisiske koralrev og jungler, der myldrer med et fantastisk dyreliv, oplever han også nogle af truslerne mod oceanet. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2012.
21:00 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2019. Hil Satan!. For medlemmerne af den amerikanske religiøse gruppe 'The Satanic Temple' repræsenterer Djævlen ikke ondskab, men er et symbol på modstand og kritisk tænkning. Gruppen kæmper for religionsfrihed og social retfærdighed - og organiserer protester fyldt med horn, ild og provokerende humor. Her følger vi den politiske aktivist-gruppe, mens deres medlemstal vokser fra tre personer til mere end 100.000. Hvordan tilpasser bevægelsen sig den eksplosive popularitet?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Videnskabens kamp mod Covid-19
Amerikansk dokumentar fra 2020. Hvordan stopper man en smitsom virus? Forskere over hele kloden kæmper lige nu for at forstå og besejre Covid-19. Her følger vi nogle af de læger, som forsøger at stoppe smittespredningen. Og vi møder forskere, der kæmper for at udvikle livreddende behandlinger og vacciner. Hvordan ødelægger coronavirussen den menneskelige krop? Og hvorfor udviklede den sig til en dødelig pandemi. Producerat år 2020.
23:55 
Status p.t. - med Huxi Bach
Mette Frederiksen vil ikke snakke om noget. Slet ikke om hvilke myndigheder, der anbefalede at lukke landet ned. Søren Brostrøm må ikke snakke om noget som helst, og da slet ikke gode nyheder. Det siger Mette Frederiksen nemlig. Og så er Inger Støjberg gået helt i hårknude i instrukskommissionen. Eller barnebrudskommissionen, alt efter om man udtaler det rigtigt eller forkert. Det er status pt. Producerat år 2020.
00:10 
Når børn dræber - bag tremmer i USA
Britisk dokumentar fra 2018. Joshua Phillips var 14 år, da han dræbte naboens 8-årige pige Maddie. Morgan Leppert var 15 år gammel, da hun hjalp sin 23-årige kæreste med at dræbe en handikappet mand. Begge mord var brutale. Begge blev idømt fængsel på livstid uden mulighed for løsladelse. USA er det eneste land i verden, der straffer unge lovovertrædere med fængsel til døden. Er det rimeligt? Kan horrible handlinger forklares med ungdom? Er de unge dræbere født onde, eller kan de ændre sig?. Producerat år 2018.
01:00 
Træneren
Fransk dokumentar fra 2016. Som chef, lærer og symbolsk faderfigur er træneren en nøglespiller i sportsverdenen. Hvad gør dem så fascinerende? Hvad er det, de kan?. For første gang mødes trænerne for kinesiske gymnaster, kenyanske atleter og flere andre for at fortælle om deres arbejde. Fælles for dem er, at de har opnået store resultater og er blevet anerkendt som de bedste i deres disipliner til at lede andre til sejr. Producerat år 2016.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå