Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:40 
Naturtid
Frederikshåb Plantage. Naturvejleder og skovfoged Søren Andersen tager os med rundt i et af Trekantsområdets mest spændende steder - Frederiks Plantage. Her vil han vise, hvordan man arbejder med naturen i en plantage, og vi skal se nærmere på det varierede dyre- og planteliv. Desuden løfter Søren sløret for de mange spændende spor fra 2. verdenskrig, som man stadig kan finde rundt om i plantagen. Producerat år 2007. Redaktör: Jens Birkholm.
09:40 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra I Sønderjylland mærker Felix og vagabonden historiens vingesus på Dybbøl banke, hvor blodbadet 1864 fandt sted. I Gråsten inviterer familiekonsulenten Birgitte og ingeniøren Kim hjem på hans farfars tidligere husmandssted, hvor familien i dag har stue i svinestalden. Parret elsker børn og har derfor valgt at være aflastningsfamilie for to muslimske drenge, Josef og Isa. Tæt ved grænsen møder Henning tyskeren Rosithwa og hendes danske mand Benny, der gemmer på en familietragedie. Parret har trods meget modgang og få midler gjort det til deres livsstil at støtte svage i samfundet. Sendt første gang 05.02.2017. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
10:25 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra Felix og vagabonden kan ikke cykle langs vestkysten uden at besøge Kongen af Mors. Hjemme hos Klaus, der ligner Prins Henrik og elsker kartofler, er døren altid åben. Og da både Henning og Klaus er ungkarle kommer de to altid til at tale om kvinder - men vil de overhovedet have nogen? På Facebook skriver Annette fra Fjerritslev, at hendes familie gerne vil møde Felix og Henning. Annette, hendes mand og tvillingesønnerne Rasmus og Frederik har stordrift af kartofler og jordbær. Den ene søn har et handicap, som gør at han føler sig diskrimineret i det danske samfund. En følelse, Henning sagtens kan sætte sig ind i, da man som hjemløs ofte føler sig udstødt på samme måde. Sendt første gang 12.02.2017. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
11:10 
Storrygeren - det oser af gedde
Det er den 1. maj, og det er en helt særlig dag for lystfiskeren Gordon. Det er nemlig åbningsdagen for geddefiskeriet efter en måneds fredning. Og denne dag er større end både juleaften og fødselsdag for den entusiastiske lystfisker. Så han og kokken Jan er stået tidligt op for at fiske i Gordons egen båd i en sø midt i den smukke danske natur. Og Gordon er noget nervøs for, om han kan fange en fisk til Jan, for hvis ikke, må han gå den lange ydmygende vej til fiskehandleren. Og det er han ikke meget for - slet ikke når det gælder gedde, som er hans yndlingsfisk. Men gedde skal der til - og den skal ryges! Og udenfor det lille gule bondehus er Jan klar til at ryge gedde på brændenælder og bage brød i en grill. Del 4 av 8. Producerat år 2012.
11:40 
Storrygeren - det oser af hornfisk
Maj måned skulle gerne være fyldt med forårssol og stigende varmegrader. Derfor er de to venner, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, taget en tur til idylliske Sejerø for at fange hornfisk ved kysten. Men foråret lader vente på sig, og regn, storm og kulde truer fiskelykken, og det bryder Gordon sig bestemt ikke om. For kommer der ikke hornfisk på krogen, må han gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. Heldigvis har han et par snedige kneb i baghånden, og Jan disker op med en ægte gang "dørslags-rygning" og en vegetarburger med bacon til at holde humøret højt. Så alle sejl er sat i jagten på hornfiskene!. Del 5 av 8. Producerat år 2012.
12:10 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Mikael Bertelsen føler sig efterhånden ret overvåget af tv-kameraerne. Nedstigningen fra bjerget foregår i selskab med den belgiske teolog Luc. Han har studeret Caminoen det meste af sit liv. De to pilgrimme taler om Europas fødsel, straffefanger og taknemmelighed over for livet. Sendt første gang 12.12.2010. Del 12 av 24. Producerat år 2010.
12:30 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Efter en gang healingsmassage og hovedstand sætter Mikael Bertelsen kurs imod benediktinerklosteret i Samos. Klosteret er et intellektuelt kraftcenter og en tidligere magtbastion på Caminoen. Han følges med Liz fra Irland, som har nogle grumme oplevelser med katolicismen i rygsækken. Alligevel tjekker tv-værten ind på klosterets iskolde sovesal. Sendt første gang 13.12.2010. Del 13 av 24. Producerat år 2010.
12:50 
Danske iværksættereventyr - Pilgrim
Hun startede med at sælge smykker på gaden, men byggede sit firma op til en millionvirksomhed. Annemette Markvad har i sine mere end 30 år som direktør for smykkefirmaet Pilgrim oplevet voldsomme op- og nedture. I denne serie går vi tæt på Annemette Markvad og andre danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de, trods skepsis og modstand fra omverdenen, er lykkedes med at skabe succesfulde virksomheder og tjene millioner af kroner. Del 2 av 6. Producerat år 2015.
13:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. I Kopparberg ligger den gamle gård Sundet. Der har døden luret i århundreder, og i 1956 indtraf en af Sveriges værste togulykkker gennem tiderne tæt ved huset. Del 4 av 8. Producerat år 2017.
14:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. Den gamle præstebolig i Uppland har rødder tilbage til middelalderen. Her har boet den præst, der var med til at introducere det mest almindelige musikinstrument i 1800-tallet. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
15:20 
Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Singapore. Producerat år 2017.
16:00 
Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Puerto Rico. Producerat år 2017.
16:40 
Det vilde Mellemøsten - Jordan
Britisk naturserie fra 2014. Jordan er verdens fjerdetørreste land. Mere end tre fjerdedele af landet er ørken, hvor temperaturen hurtigt stiger til over 40 grader. Alligevel både overlever og trives dyrelivet. Dyrene har ingen beskyttelse mod solens stråler, og derfor er deres dagsrytme dikteret af solen. Foruden masser af insekter og krybdyr, lever her også vildæsler, ulve og hyæner. Producerat år 2014.
17:35 
Det vilde Mellemøsten - Det Kaspiske Hav
Britisk naturserie fra 2014. Klemt inde mellem Asien og Europa ligger det kæmpestore Kaspiske Hav, der med sin 7. 000 kilometer lange kyststrækning støder op til Iran, Rusland, Aserbajdsjan, Kasakhstan og Turkmenistan. Rundt omkring havet finder man alt fra majestætiske bjergtoppe til enorme sletter, ugæstfrie ørkener og frodige vådområder. Her finder man dyr som den europæiske los, gråulve og junglekatten. Producerat år 2014.
18:30 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra Den 47 årige familiefar Eilif Hedelund bruger ikke meget tid på hverken helbred eller familie. Der går måneder mellem han spiser hjemme og i stedet indtager Eilif store mængder junkfood på arbejdet, hvor han tilbringer det meste af sin vågne tid. Eilif har ikke haft en friweekend i tre år, har så meget mavesyre, at han kaster op og bevæger sig stort set ikke. Hans elendige form går helt hen over hovedet på ham, så læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Eilif til at indse, at han skal tage familiens bekymring alvorligt. Sendt første gang 10.10.2016. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
19:15 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra 50 årige Niels fra Orø har allerede haft tre diskusprolapser. Men han har alligevel intet gjort for at genoptræne og styrke sin ryg siden. Så læge Charlotte Bøving flytter ind på Orø for at hjælpe Niels med at indse, at han styrer direkte mod endnu en diskusprolaps, hvis han fortsætter sin levevis. Sendt først gang 17.10.2016. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
20:00 
En fremmed på flugt
Svensk thrillerserie fra 2017. Thyra har afsløret sin fars sande identitet. Det redder hans liv - i hvert fald for en stund. Nu må Thyra få ham ud af lejemorderen Marks kløer, inden hans gamle fjender fra Sverige kan få fingre i ham. Rickard: Ola Rapace. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
21:20 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Året før forbrydelsen mod Johannas forældre sker der et andet dødsfald - på helt samme sted. Johannas daværende mand bliver fundet død i vandet ved sommerhuset. Og et par dage efter hans død ønsker Johanna at få hans livsforsikring udbetalt. Forsikringsselskabet mistænker, at noget er galt, og begynder at efterforske sagen. Holder Johanna noget hemmeligt?. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
22:00 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. En af Sveriges mest spektakulære mordsager fortsætter. Opmærksomheden er enorm, da retssagen mod Johanna begynder. Anklagerne er omfattende, og den første del af retssagen fokuserer på mordet på hendes mand. Johannas familie vidner mod hende i retten og sætter spørgsmålstegn ved hendes troværdighed. Har Johanna tilbudt penge for drab på sin mand?. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Seniormagasinet - Dahlgårds Tivoli 20 år senere
Ole Thisted giver dig inspiration til livet som senior. I dag skal vi møde Leif Dahlgård, som kom Danmark rundt med sit omrejsende tivoli. Nu er tivoliet lukket, men hvad er der blevet af Leif Dahlgård?. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
23:15 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. Kampen om at nå først til Månen kræver sine ofre. I 1967 omkommer tre amerikanske astronauter under en prøveflyvning i Apollo 1, da der udbryder brand i deres kabine. Og tre måneder senere dør den russiske kosmonaut Vladimir Komarov under den første flyvning med Sojuz-rumskibet. Men på trods af uheld og dødsfald fortsætter rumkapløbet mellem USA og Sovjetunionen. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
00:05 
En fremmed på flugt
Svensk thrillerserie fra 2017. Thyra har afsløret sin fars sande identitet. Det redder hans liv - i hvert fald for en stund. Nu må Thyra få ham ud af lejemorderen Marks kløer, inden hans gamle fjender fra Sverige kan få fingre i ham. Rickard: Ola Rapace. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
01:30 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se