Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2019.
09:30 
Dyrehospitalet
Det er igen tid til at følge arbejdet med at redde de syge og skadede dyr, der bliver indbragt på Dyrehospitalet, og det giver travlhed, når de mange forskellige dyr tages under behandling. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal en af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det uden at det bliver for farligt? Dyrlæger, assistenter og dyrepassere møder hver eneste dag både glæder og sorger. Seriens værter er Sofia Rågenklint og Anders Johansson. Nordvision fra Sverige. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
10:30 
Dyrehospitalet
Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen, og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
11:30 
Husdrømme
I otte programmer følges familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. I første episode lægger Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh ud med at se på, hvordan det er gået de otte par fra sidste sæson, som alle kastede sig ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Er de blevet færdige - og har kærligheden overlevet? Nordvision fra Sverige. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
12:30 
Husdrømme
I otte programmer følges familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor, drømme der skal føres ud i livet. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. I denne episode besøger Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh parret Anna og Lars, der elsker at renoverer og er ret professionelle. De har købt drømmehuset på Strandvejen nord for København, og har store planer, blandt andet vil de gerne have en tilbygning - men det synes kommunen ikke er nogen god idé. Nordvision fra Sverige. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
13:30 
Jagten på kunstig intelligens
Britisk dokumentar fra 2016. Ben Goertzel har viet sit liv til at udvikle kunstig intelligens. Men hvordan programmerer man egentlig en maskine til at handle og tænke som et menneske? Og spørgsmålet er, om det i virkeligheden er noget, vi ønsker, at han skal lykkes med. Her følger vi Goertzel og hans teams arbejde fra deres base i Hong Kong, hvor de kæmper med tekniske, etiske og personlige udfordringer - samt en stram deadline udstukket af den amerikanske regering. Producerat år 2015.
14:45 
De udstødte IS-brude
Britisk dokumentar fra 2019. De kaldes IS-brude. Kvinder, der forsagede det frie liv i Europa for at tilslutte sig Islamisk Stat og som nu er interneret i flygtningelejre i det nordlige Syrien. Kurderne, der kontrollerer lejrene, ønsker, at disse kvinder skal repatrieres. Men Vesten nægter at tage imod dem, da mange føler, at de er farlige terrorister. Fortjener de efterladte IS-kvinder og deres børn en chance til?. Producerat år 2019.
15:35 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit skal vi for første gang møde 10-årige Josefine fra Nordjylland. Stephanies lillebror skal konfirmeres. Og det er Stephanie, der står for talen. Nicklas kæmper med sin skole, hvor han kun kommer 2 timer om dagen. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
16:20 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit bliver 10-årige Josefines liv på dramatisk vis vendt op og ned. Stephanie fortæller en stor hemmelighed. Hun skal være mor og Nicklas glæder sig til sin nonfirmation, hvor han og hans mor er uenige om, hvor meget alkohol de unge gæster skal have. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
17:05 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. i dette afsnit er Josefine flyttet hjem til sin nye plejefamilie. Stephanie føder sin lille datter før tid og Nicklas begynder på efterskole, men forløbet bliver ikke helt som forventet. Säsong 4. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
17:50 
Sandheden om danskernes sexliv
Dansk dokumentar fra Nu kan DR2 endelig fortælle sandheden om danskernes sexliv. 60. 000 mænd og kvinder har betroet forskere deres inderste hemmeligheder: Hvilket fantasier har vi? Hvor mange sexpartnere har vi haft?. Hvor tit onanerer vi, og er vi overhovedet tilfredse med vores sexliv? Få svaret på alt om sex og mød samtidig parret, hvor sexlivet er gået helt i stå, kvinden der altid har følt at hendes store sexlyst var forkert. Og manden, der først turde give udtryk for sine erotiske fantasier, efter han blev skilt. Producerat år 2019.
18:50 
Mellem fjender
Egoistisk gammelfar eller kærlig solofar?. Dansk reportage fra Frisør og stylist Dennis Knudsen er blevet solofar som 56-årig ved hjælp af en rugemor i USA. Han viser stolt sin lille dreng frem på sociale medier, og det har fået mange danskere til at skrive sure kommentarer til ham. Dennis Knudsen er blandt andet blevet kaldt "egoistisk" og "gammelfar", og i denne uges program arrangerer vært Anna Thygesen et møde mellem kendisfrisøren og én af dem, der mener, at hans valg er synd for barnet. Producerat år 2019.
19:20 
Mellem fjender
Dyreaktivist og foie gras-elsker. Dansk reportage fra Hvilket produktionsdyr har haft det værste liv: Lørdagskyllingen fra discountsupermarkedet eller gåsen med en fed lever til gourmettallerknen?. Vært Anna Thygesen kaster sig ind i en betændt debat om den franske delikatesse foie gras. Hun besøger tidligere nøgenmodel og stripper Kira Eggers, der i dag er både veganer og dyreaktivist. Kira Eggers skal mødes med indehaveren af den franske butik Le Gourmand, Carsten Thisted, som oplever, at aktivister laver hærværk på butikken, fordi har har foie gras i køledisken. Sammen tager de blandt andet til Kolding, hvor en shitstorm fra dyreaktivister har presset en restaurant til at tage foie gras af menukortet. Producerat år 2019.
19:50 
Håndbold
Barcelona–Aalborg. Champions League. Producerat år 2019.
21:40 
Drengen der sendte sin mor på dødsgangen
Amerikansk dokumentar fra 2019. 4. juni 1999 findes Edward Byrom dræbt i sin stue. Hans kone, Michelle, dømmes som bagmand til mordet - foranlediget af deres søns historie om, at Michelle havde bedt ham finde en ven, der kunne dræbe faderen. I 14 år sidder Michelle på dødsgangen, indtil nye advokater tager fat i sagen og afslører en dunkel historie om misbrug, vold og seksuelle overfald i hjemmet. Og peger på muligheden for en helt anden gerningsmand. Producerat år 2019.
22:20 
Luder og millionær
Alice Little omsatte sidste år for over 7 mio. kr. på at sælge sex. Hun er en af USA's bedst tjenende prostituerede. I den amerikanske stat Nevada er prostitution lovligt, og med en milliardomsætning er sex en industri. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Debatten
Syrienskrigere og jødehad i Danmark. En dansk syrienskriger er vendt hjem, mens et medlem af en nynazistisk forening er blevet fængslet for hærværk mod en jødisk gravplads i Randers. Hvordan håndterer vi ekstremismen? Morten Østergaard fra de Radikale diskuterer med Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl i aftenens Debatten kl. 20.00 på DR2. Producerat år 2019.
00:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Se med når udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye dyster mod Morten Østergaard fra de Radikale Venstre om den famøse vandrepokal i Quizzen med Gyrith Cecilie Ross. Det handler om Fremad, ministre, der ikke har tid til pressen og "kreative" løsninger i landets ghettoer. Se med!. Producerat år 2019.
01:00 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2014. Dobbeltmordet. Nettet strammes omkring pigebanden, og et centralt vidne afslører, hvordan dobbeltmordet foregik. Samtidig kan Gilou vende tilbage til arbejdet, men det sker ikke uden bitterhed. Del 11 av 12. Producerat år 2014.
01:45 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2014. Dobbeltmordet. Løsepenge, eller den lille pige vil dø. Karens bande stiller Laure og hendes kolleger over for et umuligt valg. Samtidig får Roban en ny chance for at slå kløerne i den libyske diplomat Ziani. Del 12 av 12. Producerat år 2014.
02:40 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se