Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I Filippinerne blev den stadigt mere populære præsident Duterte valgt på et program om at udrydde både narkohandlere og narkomaner. Siden er mange mennesker blevet myrdet i den nådeløse kampagne. Ross Kemp taler med gerningsmænd, ofre og ofrenes familier og opdager, at Dutertes simple, voldelige løsning på et socialt problem har ført til en uhørt menneskelig elendighed. Producerat år 2017.
09:45 
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug. Producerat år 2017.
10:30 
Med fuld udrykning
Norsk dokumentarserie fra 2019. Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. Maja og Tom Andreas rykker ud til en trafikulykke midt på Tromsøbroen. Samtidig skal akutlægehelikopteren hente en kvindelig soldat, der er faldet om efter et militærløb. Det viser sig at være langt mere alvorligt end først antaget. Del 1 av 10. Producerat år 2019.
11:10 
Med fuld udrykning
Norsk dokumentar-serie fra 2019. Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. En mand har fået hjertestop. Marte og Finn-Olav kører ud med fulde sirener, men har svært ved at finde adressen. Akutlægehelikopteren har også travlt. En ældre kvinde har fået en livstruende blodforgiftning. Kan hun reddes?. Del 2 av 10. Producerat år 2019.
11:50 
Mig og min robot-tvilling
Britisk dokumentar fra 2016. Skuespilleren Gemma Chan er blevet rost for sin medvirken i science-fictiondramet 'Humans'. Her udforsker hun den avancerede forskning i kunstig intelligens, der er et forskningsområde i rivende udvikling, og får bygget en robotkopi af sig selv. Er det en fremtid, der er lige om hjørnet? Og kan robotkopien af Gemma overbevise en gruppe journalister?. Producerat år 2015.
12:35 
Pingvinernes paradis
Japansk naturprogram fra 2015. Sydøen i New Zealand er kendt som et paradis for pingviner. Det er her fiordlandpingvinen bor. En ca. 60 cm høj fugl, med en karakteristisk gul kam - som den bruger til at fremhæve status og tiltrække mager. Her følger vi pingvinarten, som er en af de eneste, der opfostrer deres unger i en skov langt fra havet. Producerat år 2015.
13:25 
Isbjørnen - polarområdets hvide jæger
Japansk naturprogram fra 2015. Hudson Bay i det nordøstlige Canada er hjemsted for det største rovdyr på landjorden. De tre meter lange og 700 kilo tunge isbjørne. Dette afsnit ser nærmere på isbjørnemødrenes fantastiske styrke - fra de faster til de føder, og mens de opfostrer deres unger under ekstreme forhold. Producerat år 2015.
14:20 
Smag på Montana med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Montana. Producerat år 2014.
15:00 
Smag på Georgien med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Georgien. Producerat år 2014.
15:40 
Hjernevask - Hvorfor falder vi for hinanden?
Dansk reportageserie. I dagens program undersøger vi, hvorfor vi bliver tiltrukket af et andet menneske. Line Friis tester stemmens betydning. Hvilke stemmer bliver vi tiltrukket af? Er vi i stand til at gætte, hvor mange sexpartnere en person har haft, blot ved at høre vedkommendes stemme? Og hvad betyder det for tiltrækningskraften? Imens har Anders Stjernholm sat 6 kvinder på date for at undersøge, hvor meget kropssproget betyder. Bliver en mand mere tiltrækkende i kvindens øjne, hvis han bestiller det samme som hende i baren? Og hvorfor betyder det noget, at han læner sig tilbage, når hun læner sig frem? Sendt første gang 06.02.2013. Producerat år 2012.
16:20 
Hjernevask - Os og dem
Dansk reportageserie. Vi har en grundlæggende tendens til at opdele verden i grupper - os imod dem. Om det er på fodboldbanen, arbejdspladsen eller ude i ghettoen. Den fælles fjende gør det lettere for os at samle os i grupper - men det er også med til at skabe konflikter. I dag vil vi undersøge, hvor lidt der skal til for at samle to forskellige grupper og gøre dem til én gruppe. Derfor har vi samlet to hold gymnasieelever, og bedt dem om at forberede en middag til de hjemløse. Line er den onde forsøgsleder, som med få enkle midler vil få sit hold til at kæmpe indbyrdes. Anders derimod er den gode forsøgsleder, som vil prøve at få sit hold til at samarbejde. Producerat år 2012.
17:00 
Howard - Forsvarsadvokat i New York
Britisk dokumentar fra 2018. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen. Dagens første klient er den tidligere politibetjent Wanda, der risikerer fem års fængsel efter en romantisk aften, der endte i en katastrofe. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
17:45 
Howard - Forsvarsadvokat i New York
Britisk dokumentar fra 2018. Den 27-årige Tiffany står anklaget for mordet på sin mand, og kun advokaten Howard Greenberg står mellem hende og en livstidsdom. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
18:30 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De begynder turen der, hvor de første spanske conquistadorer gik i land, Yucatanhalvøen i Mexico. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
19:15 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Fra Guatemala passerer de en forladt grænse til Honduras og den berygtede by San Pedro Sula, hvor to kriminelle bander slås om narkomarkedet i en krig, der de sidste fem år kar kostet 6.000 mennesker livet. Få dage efter ankommer de til Nicaragua og er nået halvvejs på den lange vandretur. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
20:00 
Yalla! Stem dig ind i kampen
Tre unge muslimer har fået nok af, at mange af deres trosfæller ikke stemmer til folketingsvalget. Og med de nye højrepartiers fremkomst oplever de, at der er mere på spil end nogensinde. Derfor vil de have andre muslimer i Danmark til at bruge deres stemmeret. Producerat år 2019.
20:45 
Dokumania
Free Solo - Klatretur med livet som indsats. Amerikansk oscarvindende dokumentarfilm fra (Free Solo) Alene, uden klatrereb, sikkerhedsline eller hjælp. Sådan vil verdens bedste soloklatrer Alex Honnold, som den første, bestige den berygtede klippevæg El Capitan. En tur, hvor det mindste fejltrin kan koste ham livet. Se, hvordan han forbereder sig på den ultimative udfordring. Og få et unikt indblik i menneskets fysiske og mentale potentiale, når han begiver sig ud på den dødsensfarlige tur til toppen. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Droner ude af kontrol
Britisk dokumentar fra 2019. Hvad sker der, når droner kommer ud af kontrol? Over 1000 flyafgange blev aflyst og 140. 000 passagerer berørt, da droner skabte kaos i lufthavnen Gatwick nær London i 2018. Gennem arkivoptagelser fra dagen og interviews med passagerer undersøges, hvad der virkelig skete, skadernes omfang og om det kan ske igen. Producerat år 2019.
23:50 
Sydkorea - fra land til by
Britisk dokumentarserie fra 2015. Sydkorea (Korea) er i dag mest kendt for sin popkultur, biler og lækre mad. Men det er også et land med en 5000 år gammel historie, storslået natur og hvis teknologiske udvikling stormer frem. Her rejser vi gennem verdens mest innovative nation - fra de hektiske storbyer til de uberørte landområder. En rejse, der forbinder fortid, nutid og fremtid. Producerat år 2015.
00:40 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I Filippinerne blev den stadigt mere populære præsident Duterte valgt på et program om at udrydde både narkohandlere og narkomaner. Siden er mange mennesker blevet myrdet i den nådeløse kampagne. Ross Kemp taler med gerningsmænd, ofre og ofrenes familier og opdager, at Dutertes simple, voldelige løsning på et socialt problem har ført til en uhørt menneskelig elendighed. Producerat år 2017.
01:25 
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug. Producerat år 2017.
02:10 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se