Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Bhutan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Det lykkelige land. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle. Producerat år 2016.
09:40 
Immigranter og flygtninge
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I området omkring hovedstaden Washington møder Karmau både nogle af de ambitiøse immigranter i USA og flygtninge, der har søgt sikkerhed. I samme by deltager han i en All-Right konference, hvor en leder tilstår, at han 'vil bade i hvide privilegier'. Producerat år 2017.
10:20 
Drømmeturen
Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander tager her på tur til den canadiske vildmark sammen med Gabi og de tre børn, Emil, Stella og Eiliv. Sammen med tre venner overvintrede børnenes far her for 30 år siden, men før de blev store nok til sammen med ham at se stedet, han aldrig glemte, døde han . Nu skal børnene opleve vildmarken og måske bliver lidt bedre kendt med den far, som de mistede alt for tidligt. Nordvision fra Norge. Del 6 av 6. Producerat år 2014.
11:20 
Med venlig hilsen
Er det at bevare sit barnesind og leve i en ydmyg hverdag nøglen til et lykkeligt liv?. Det tror forfatteren Martina Montelius, som Lars Lerin taler med. De diskuterer vasketøj, indkøb og naturligvis også mængder af nervøsitet. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
11:50 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. Thomas lægger her ud med at tage til USA's østkyst, hvor han tror, han skal opleve kunst på et traditionelt galleri - men han ender langt inde i en skov, hvor han opdager, at en enorm bikube er en del af den excentriske kunstner Terence Kohs kunstverden. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
12:20 
Vinterdrømmen
Norsk reportageserie fra (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. Efter uger i ensomhed trodser Jens uvejret og kæmper sig gennem sneen - han har mødt en gruppe kvinder!. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
12:50 
Jens i vildmarken
Norske naturserie fra 2019. Friluftsmanden Jens Kvernmo har en vild plan. Han vil rejse fra Finnmark i Nordnorge og hele vejen til Trøndelag med seks hunde. Problemet er bare, at han aldrig har kørt hundeslæde før - og hurtigt erfarer, at Finnmarksvidda i februar ikke er til at spøge med. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
13:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Ved Sognefjorden i Norge bor Vilhelm Rumohr på det herskabelige gods, han arvede da han var bare 19 år. Dengang havde han ingen som helst anelse om, hvad han gik ind til. Det, der dengang havde gjort hans forfædre rige, må han i dag udnytte på helt andre måder. Nordvision fra Norge. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
14:10 
We can't do it
Svensk reportageserie fra (We can't do it) En serie om udbrændthed, der rammer flere og flere unge kvinder. Seriens vært Fanny Ndow møder forfatter og entreprenør Michaela Forni, som selv har været udbrændt. De taler om problemet med at have et job, der er så interessant, at man ikke mærker advarselssignalerne. Fanna får sine egne stressniveauer testet af en professor og hun besøger en student, der brændte ud allerede som 18-årig. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
14:35 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit skal vi for første gang møde 10-årige Josefine fra Nordjylland. Stephanies lillebror skal konfirmeres. Og det er Stephanie, der står for talen. Nicklas kæmper med sin skole, hvor han kun kommer 2 timer om dagen. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
15:20 
NARKOLAND - Farlig fest
Kim Christensen, der er far til 16-årige Marcus, bliver en sen aften vækket af en besked på sin telefon. Marcus ligger i en ambulance og svæver i livsfare, efter at han til en fest har fået et narkotisk stof blandet i en sodavand. Brugen af fest-stoffer breder sig blandt helt almindelige unge. Godt hjulpet på vej af en nem adgang til stofferne på internettet. De unge bestiller stoffer og får dem leveret til døren, som var det enhver anden vare. I tre programmer afdækker DR Dokumentar markedet for narkotiske stoffer, herunder fremkomsten af helt nye og livsfarlige stoffer. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
16:05 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. I 2016 bliver et svensk ægtepar brutalt angrebet i deres sommerhus. Manden dør, men kvinden overlever. Under efterforskningen finder politiet ud af, at parrets datter, Johanna Möllers tidligere mand, er død under underlige omstændigheder i det samme sommerhus et år tidligere. Hvorfor skulle parret slås ihjel? Og hvem er morderen?. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
16:35 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Mohammed Rajabi er 20 år, da han overfalder Göran og Anki Möller med en kniv i deres sommerhus. Et år forinden kom han til Sverige som flygtning og indleder et seksuelt forhold til Johanna. Men Johanna har store økonomiske problemer og begynder snart at udtænke en drabelig plan for at løse sine problemer. Hvorfor blev Mohammed drabsmand?. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
17:05 
Mellem fjender
"Fucking landsforræderiske perkersnude". "I dag skammer jeg mig over Dannebrog", skrev debattør og pacifist Jens Philip Yazdani på flagdagen, som er den officielle mærkedag, hvor udsendte soldater og veteraner hyldes. Hans kritik af de danske soldater sprang som en bombe på Facebook, hvor den 21-årige aarhusianer modtog både vrede kommentarer fra veteraner og hundredvis af hadbeskeder. Vært Anna Thygesen inviterer Jens Philip Yazdani med ind på Krigsmuseet for at mødes med veteranen Nicolai Kobberup Larsen, som forlanger en undskyldning til alle soldaterne. Derudover forsøger hun også at få kontakt til nogle af dem, der skriver blandt andet "Hold kæft din perker eller skrid", "Fuck dig selv din grimme koranlorteperker" og "Fucking landsforræderiske perkersnude" i kommentarsporet. Producerat år 2019.
17:35 
Lægen der holdt op med at give børn medicin
Britisk dokumentar fra 2018. Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøger om, det store medicinforbrug kan erstattes med terapi, mindfullness - eller bare mere omtanke!. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
18:35 
Chinatown i San Francisco
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Det kinesisk-amerikanske samfund er et mikrokosmos af USA's konplicerede forhold til sine ikke-hvide indbyggere. I Chinatown forsøger Kamau at blive klogere på, hvordan man bliver integreret i USA, mens man stadigvæk holder fast i sine kinesiske rødder. Producerat år 2017.
19:15 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. i dette afsnit er Josefine flyttet hjem til sin nye plejefamilie. Stephanie føder sin lille datter før tid og Nicklas begynder på efterskole, men forløbet bliver ikke helt som forventet. Säsong 4. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
20:00 
A Confession
På et afsidesliggende sted har Steve Fulcher indledt en intens afhøring af den hovedmistænkte, taxachaufføren Halliwell. Det fører til ikke bare én, men to overraskende tilståelser. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
20:45 
Ritualet
Et frossent lig bliver fundet i et bjergpas i de sneklædte Alper - præcis på grænsen mellem Tyskland og Østrig. Den unge Ellie Stocker fra det tyske kriminalpoliti og hendes desillusionerede østrigske kollega Gedeon Winter kaldes begge ud til gerningsstedet. Snart må det umage par indse, at de står over for en brutal, koldblodig og yderst intelligent modstander. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
22:15 
En prins til Xue Mei
Dansk kortfilm fra 2009. Den 29-årige Xue Mei tager sammen med sin far til Folkets Park i Shanghai for at studere ægteskabsannoncer. Faren har store ambitioner på hendes vegne, mens Xue Mei selv er lidt mere realistisk i sine forventninger. Producerat år 2009. Regissör: Rasmus Steengaard, Mette Stentoft.
22:20 
Hongkongs boligmarked er stukket af
Boligpriserne i Hongkong er blandt verdens højeste. Faktisk kan en kvadratmeter snildt koste 250.000 kroner. Det betyder, at helt almindelig mennesker ikke har råd til boliger, og en del bor derfor i småbitte bure. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Californien i flammer
Amerikansk dokumentar fra 2019. Den 8. november 2018 startede den hidtil mest ødelæggende brand i Californien historie. Da den endelig blev slukket, havde den raseret et område på størrelse med Chicago, ødelagt 30.000 hjem og dræbt 85 mennesker. Dokumentaren fortæller historien om indbyggernes desperate flugt og om de enorme tab. Dokumenteret med billeder, som blev optaget under flugten. Vi afslører, hvordan myndighederne nedtonede faren, selvom branden bevægede sig med en hastighed på 80 fodboldbaner i minuttet, og hvorfor beboerne ikke blev advaret, før det var for sent. Producerat år 2019.
23:55 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
00:25 
En arabisk rejse
Britisk dokumentarserie fra 2019. Det hellige land. En beduin guider Levison ind i Palæstina langs en hellig flod. Guiden fortæller om det hårde liv i Jordan, hvor beduiner behandles som andenrangsborgere. Beduinen inviterer Levison til at bo hos sin familie i en grotte mellem de antikke Nabateaner-grave. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
01:20 
Jeg vil ikke være pige, mor
Kim på 11 år er født som pige, men ønsker at være en dreng. Som den yngste nogensinde i Danmark er Kim nu gået i gang med en hormonbehandling, der skal standse kroppens udvikling som pige. Flere og flere transkønnede børn beder om hjælp til et kønsskifte, og lægerne siger, det er nødvendigt at hjælpe børnene for at undgå, at de ender i alvorlig mistrivsel. Men børnene behandles til trods for, der er usikkerhed om, hvordan en livslang behandling med hormoner kan påvirke kroppen, ligesom man ikke ved, hvor mange af børnene der senere vil fortryde. Producerat år 2019. Redaktör: Nikolaj Venge.
02:00 (05:50)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se