Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
Naturtid
Vinterparker. Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden. Del 19 av 20. Producerat år 2009.
09:50 
Kampen mod fedmen - missionen fortsætter
Britisk dokumentar fra 2018. Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Producerat år 2018.
10:50 
Asger og de nye danskere
Asger Aamund udfordrer de nye danskere med en praktisk arbejdsprøvning på et supermarked. Han ønsker at teste deltagernes engagement og arbejdsmoral og er meget imponeret. Især det tidligere bandemedlem Nedim udmærker sig ved sit høje tempo og gode humør. Den nyuddannede Sabah kommer til endnu en jobsamtale og håber at få jobbet, trods tørklæde og sin pakistanske baggrund. Og så opsøger Asger Aamund tidligere kulturminister Brian Mikkelsen, for at høre, hvorfor de Konservative - efter Asger Aamunds mening - ikke har passet bedre på Danmark. Sendt først gang 18.04.2016. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
11:30 
Fra tryghed til krig
Fransk dokumentar fra 2019. De kom for at bekæmpe Islamisk Stat. 300 forskellige nationaliteter opgav deres trygge tilværelse og drog til Raqqa i 2017. Her følger vi nogle af disse frivillige unge mænd uden militærerfaring, mens de bevæger sig gennem verdens farligste gader - og blok for blok tilbageerobrer Raqqa. Og vi er med dem, når de vender tilbage igen til deres hjemland - forandret for altid. Producerat år 2019.
12:35 
Verdens årstider - efterår
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder både dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralv med at vokse op, før kulden sætter ind. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
13:25 
Verdens årstider - vinter
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Med deres verden bliver indkapslet i sne og is, finder dyrene de mest utrolige måder ikke alene at overleve, men selv også at drage fordel af kulden. Nordamerikanske rensdyr bliver i stand til at balancere på isen, hermeliner pelsforer deres rede, og den japanske sneabe tager sig et varmt bad. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
14:15 
Drengen der ændrede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. I 1999 blev den 5-årige Elián mirakuløst reddet efter en farefuld flugt fra Cuba, som hans mor og ti andre ikke overlevede. Et sælsomt politisk spil begyndte, og pressen opdagede reality tv's magt. Drengen blev anbragt hos en onkel i Miami. Pressen slog sig ned på dørtrinet og rapporterede om, hvordan den fortvivlede far krævede at få sin søn til Cuba, mens det cubanske eksilsamfund lobbyede for, at Elián kunne blive i USA. Men meget tyder på, at Elián-sagen var skyld i, at Al Gore tabte valget, en politisk opblødning af det cubanske eksilsamfund, og præsident Obamas beslutning om at normalisere de diplomatiske forbindelser med det kommunistiske øsamfund. Producerat år 2016.
15:40 
Smag på Hongkong med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Den moderne by Hongkong har en anden side. En utrolig smuk side, der er i overhængende fare for at forsvinde. Anthony Bourdain udforsker byen sammen med en legendarisk fotograf, der stiller skarpt på den måske snart glemte side af Hongkong. Producerat år 2018.
16:20 
Smag på Cajun Mardi Gras med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Kokken Anthony Bourdain fejrer Mardi Gras i Louisiana. Regionens traditioner stammer helt tilbage fra middelalderen, og han fordyber sig i de lokale skikke. Iført maske og et frynset kostume slentrer han rundt i byens gader, inden han sætter tænderne i flæskesvær og svin- og rispølse. Producerat år 2018.
17:05 
Jair Bolsonaro - Brasiliens version af Trump
Fransk dokumentar fra 2019. Han er Brasiliens nye højretorienterede præsident. Jair Bolsonaro satte sig på magten i begyndelsen af 2019. En position han har opnået med støtte fra landets mest konservative kræfter - de store jordbesidderene, de kristne evangelister og militæret. De er imod abort og ægteskab mellem homoseksuelle, men støtter retten til at bære våben og rydning af Amazonas regnskov. Producerat år 2019.
18:00 
Hassans hænder
Dansk reportageserie fra 2018. Bettina har genoplivet sin mand efter han fik hjertestop. Nu plages hun af stærk dødsangst og opsøger en lille klinik på Falster, for at få hjælp til at komme videre i livet. I klinikken kommer folk med store og små problemer for at få massage- og akupunktur-behandling af Hassans hænder Det er også den store dag for 13-årige Ena, som har mistet sin mimik efter en tumor-operation. Hun skal konfirmeres og har et håb om, at behandlingen kan give hende smilet tilbage. Sendt første gang 07.05.2018. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
18:30 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
19:15 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvis den grønlandske indlandsis forsvinder, er Danmark stort set også væk. Det er nogenlunde budskabet fra klimaeksperten Jo Scheuer, som Nikolaj møder på rejsens sidste del. Skuespilleren rykker ind i familiens eget sommerhus i Sydgrønland, hvor klimaet er mildere og hvor landbruget forsøger at drage fordel af de ekstra varmegrader, som klimaforandringerne medfører. Det kan få stor betydning for landets fremtid og det samme kan den grønlandske undergrund. Nikolaj får en sjælden tilladelse til at komme ind i landets eneste guldmine og snart mærker han guldfeberen på egen krop!. Del 5 av 5. Producerat år 2019.
20:00 
Venner i medgang og modgang
Dansk reportage fra Kan man gifte sig med sine venner? Ja, man kan venskabsgifte sig, sådan som Maria og Maya gør i programmet - selv om de er kærester med mænd. Vores venner bliver nemlig stadigt vigtigere for os og er blevet en trussel mod parforholdet, fordi meget af intimiteten er rykket over i venskabet. Så i en tid med skilsmisser og singleliv bliver vennerne for mange den røde tråd i livet. Vi møder også en mandeloge fra Køge og oplever, hvad deres stærke venskab betød, da gruppens 42-årige leder fik kræft og døde. Det kan være svært at kombinere et parforhold med venskaber af det modsatte køn. Sølvi synes, det er ok, at hun har mandevenner, hvorimod hun har fået smidt sin mands kvindevenner ud. Det gør ondt at miste livslange venskaber og aftenens tilrettelægger, Anni Pape, opsøger den veninde, hun er mest ked af at have mistet, for at se om en forsoning er mulig. I programmet møder vi også Ditte og Louise - kendt fra DR-satireserien Ditte og Louise. Sendt første gang 23.09.2017. Producerat år 2017.
21:30 
Peitersen og Kap Det Gode Håb
Før Erik Peitersen, Jens og Dorthe kan sætte kursen mod Kap Det Gode håb, kræver Kigdlua en kærlig hånd. Dette giver de tre venner lidt ekstra tid i Knysna til at kigge på lokalt kunsthåndværk. Her får de en fornemmelse af den klasseforskel, der stadig eksisterer i Sydafrika. Endelig er Kigdlua klar til at sejle, og i det smukkeste vejr runder vennerne Kap Det Gode Håb. Del 5 av 5. Producerat år 2019.
22:00 
Udkantsmæglerne
"Man må aldrig plante gule roser op ad en hvid væg, for det minder for meget om Nakskov. " Sådan lyder det fra fynske Marie Louise - ejendomsmægleren, der servicerer sine kunder med mere end bare huse. Tom kæmper for at få solgt Danmarks mindste sommerhus og Kjeld må ud i et kompromis, da sælgeren af en ejendom står fast på et beløb, der er urealistisk højt. Säsong 3. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Trumps handelskrig med Kina
Amerikansk dokumentar fra 2019. I 2018 traf præsident Donald Trump en beslutning om at indføre told på import af flere kinesiske handelsvarer. En beslutning, der chokerede verden og kastede de to stormagter ud i en farlig handelskrig. Her tager vi et kig på rivaliseringen mellem de to lande, der strækker sig langt ud over handel og told. Vil handelskrigen gavne eller skade økonomien? Og hvem bliver taberne?. Producerat år 2019.
23:50 
Jair Bolsonaro - Brasiliens version af Trump
Fransk dokumentar fra 2019. Han er Brasiliens nye højretorienterede præsident. Jair Bolsonaro satte sig på magten i begyndelsen af 2019. En position han har opnået med støtte fra landets mest konservative kræfter - de store jordbesidderene, de kristne evangelister og militæret. De er imod abort og ægteskab mellem homoseksuelle, men støtter retten til at bære våben og rydning af Amazonas regnskov. Producerat år 2019.
00:45 
Lægens dødelige eksperimenter
- Sandhedens labyrint Svensk dokumentarserie fra 2016. Den verdensberømte forsker og kirurg Paolo Macchiarini beskyldes for at bruge uhelbredeligt syge mennesker som forsøgskaniner og hans operationer bliver undersøgt af politiet. Da den verdensberømte stjernelæge tager plads foran tv kameraet forstår alle, at dette bliver hans sidste interview. Sygehusets direktør har frifundet ham for alle anklager om forskningsfusk - men mange spørgsmål står stadig ubesvarede. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
01:45 
Uranium - stoffet der måske er vores fremtid
Amerikansk dokumentar fra 2015. Uranium redder liv, behandler kræft og bringer håb til millioner. Uran var også et løfte om en ren, ubegrænset energiform! Men i både Tjernobyl i Ukraine og Fukushima i Japan er uran tværtimod blevet et mareridt. I vores energihungrende og varmere og varmere jord, lokker uran med en ufattelig stor og uendelig energi samtidig med, at det samme stof truer alt liv på kloden!. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
02:35 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se