Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:10 
Midt i naturen
Seriens tre værter, Anders, Magdalena og Joakim, har rejst rundt i verden og undersøgt mange spændende ting, og i dette sidste program byder de både på de absolutte højdepunkter fra sæsonen og på optagelser bag kulisserne, der ikke har været vist. Nordvision fra Sverige. Del 10 av 10. Producerat år 2015.
09:10 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 2 av 9. Producerat år 2019.
10:10 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 3 av 9. Producerat år 2019.
11:10 
Livets opskrift - Costa Rica
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
11:55 
Livets opskrift - Grækenland
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015. Del 2 av 5. Producerat år 2015.
12:40 
Ken Folletts Jordens søjler
Engelsk dramaserie fra 2010. Prior Philip bliver reddet fra galgen, og Jack har også med nød og næppe undgået døden, men faren er langt fra ovre. For kong Stephen og prinsesse Mathilde ligger i krig om den engelske trone, og den skruppelløse duo Regan Hamleigh og biskop Waleran forsøger at forhandle en fangeudveksling på plads, der kan være til deres egen fordel. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. 4. del sendes i morgen. Del 3 av 4. Producerat år 2010.
14:25 
Ken Folletts Jordens søjler
Engelsk dramaserie fra 2010. Det lykkes Aliena at opspore Jack i Frankrig, og sammen tager de tilbage til England, hvor Jack vil forsøge at færdiggøre Tom Bygmesters katedral. Snart genforenes Jack med sin mor, Ellen, der afslører, hvem det var, der myrdede hans far. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. Del 4 av 4. Producerat år 2010.
16:15 
Til ægteskabet os skiller
Amerikansk komedie fra 1986. Stjernereporteren Mark Forman og madskribenten Rachel Samstat er begge fraskilte, da de møder hinanden ved et bryllup. De tilbringer natten sammen, og selv om ingen af dem er romantisk anlagt, bliver de snart forelskede, forlovet og gift. Rachel holder op med at arbejde og bliver gravid, men alt er ikke lutter idyl, for Mark er en uforbederlig skørtejæger. Richard: Jeff Daniels. Producerat år 1986. Regissör: Mike Nichols, Skådespelare: Jack Nicholson, Meryl Streep.
18:00 
Djævleøen
Amerikansk sørøverfilm fra 1995. Sjældent har pirater haft en mere charmerende sørøverkaptajn, men Morgan Adams har arvet skuden af sin far. Og har ikke problemer med at sætte sig i respekt i et mandsdomineret erhverv. Faderens sidste gave til hende er en del af et skattekort, så hun stævner ud for at finde resten af kortet. Storme, søslag og barske fægtedueller fører til det endelige opgør ved "Djævleøen". Producerat år 1995. Regissör: Renny Harlin, Skådespelare: Matthew Modine, Frank Langella, Geena Davis.
20:00 
Når farfar blir far
Dansk dokumentar fra Antallet af mænd, der bliver far efter de er fyldt 50 år er på 30 år tredoblet. Kroppen og energien er måske ikke længere, hvad den har været. Og de gamle fædre når muligvis heller ikke at se deres små børn blive voksne. Til gengæld har de gamle fædre en masse andet at give de små børn. Nu giver vi ordet til de gamle fædre og undersøger, hvordan det er at være en gammel far - og om man nogensinde kan blive for gammel til at få børn. For de voksne børn er det ofte forbundet med forundring og frustration at blive storebror eller storesøster, netop som de troede at deres far skulle til at være bedstefar for deres børn. Sendt første gang 30.09.2017. Producerat år 2017.
20:45 
Dokumania
Amerikansk doku-thriller fra 2019. Præsidentens blodige narkokrig. En skildring af den filippinske præsident Rodrigos Dutertes nådesløse krig mod både pushere og narkomaner i slummen i Manila. Krigen har kostet tusindvis af mennesker livet, og daglige skyderier indgyder frygt i kvarteret. Dokumentaren viser begge sider af konflikten ved at følge familier fra Manila og lederne af politiets dødspatruljer, der stadig jager i slummens gader. Producerat år 2019.
21:55 
Revolutionens børn råber på forandring
Iransk dokumentar fra 2018. En stor del af befolkningen i Iran er under 30 år. De er for unge til at have deltaget i den islamiske opstand i 1979 og kæmper mod de sociale og politiske begrænsninger. Mange kvinder har protesteret mod den lovbefalede hijab ved at tage deres tørklæder af på gaden og er blevet anholdt og mishandlet i fængslet. Interview med en række iranske kvinder afslører, at utilfredsheden også handler om et elendigt retsvæsen, fattigdom og forurening. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Guldfeber. Mændene i Trump-familien har i generationer været entreprenante. Frederich Trump udvandrede fra Tyskland for at finde guld i USA. I stedet tjente han penge på at sælge mad og udstyr til guldgraverne. Hans søn, Fred, blev ejendomshandler i Queens med så stor succes, at hans familie kunne leve et privilegeret liv. Og barnebarnet Donald endte som USA's 45. præsident. Få historien om de tre generationer af Trump-familien - fortalt med interviews, billeder og hidtil ukendte filmoptagelser. Producerat år 2019.
00:25 
Emilie Meng - en efterforskning går galt
Emilie Meng er forsvundet og som månederne går, begynder borgerne i Korsør at vende sig mod hinanden. Mens mistanker og anklager fyger gennem byen, kæmper Politiet stadig med at få styr på efterforskningen, og frygten for, at gerningsmanden går fri, stiger uge for uge. Har Politiet kikkerten rettet mod de rette mænd, eller får oplagte mistænkte for lidt opmærksomhed?. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
01:05 
Storbritannien på sultegrænsen
Britisk dokumentarserie fra 2019. Fyret og hjemløs. Steve og hans søn Billy har mistet arbejdet - og dermed deres bolig. Nu bor de i telt og håber, de får råd til tag over hovedet, inden vinteren kommer. Ross arbejder på det lokale stålværk, men han har færre penge at leve for nu, end da han startede for 20 år siden. Mark var engang en succesfuld fotograf - i dag er han Uber-chauffør. Et liv som freelancer har ikke givet mulighed for opsparing. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
02:05 
Dirigenten
Svensk thillerserie fra 2018. Den unge finansmand Tom Blixen er på dybt vand. Hans forretningsforbindelser dør som fluer, og nu er han selv havnet i det russiske politis søgelys. Kraftigt ansporet af den offentlige anklager Skurov begiver Tom sig til den fordægtige oliegigant Rusoil på hemmelig opgave. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
03:35 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se