Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2019.
09:30 
Dyrehospitalet
Det er igen tid til at følge arbejdet med at redde de syge og skadede dyr, der bliver indbragt på Dyrehospitalet, og det giver travlhed, når de mange forskellige dyr tages under behandling. I dag er en løve ved at vågne op midt under operationen, en væddeløbshest har brug for akut hjælp og så er der store problemer med marsvinet Tarzan: Udover at han er hjemløs ser det også ud til, at han har en dødelig sygdom. Dyrlæger, assistenter og dyrepassere møder hver eneste dag både glæder og sorger. Seriens værter er Sofia Rågenklint og Anders Johansson. Nordvision fra Sverige. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
10:30 
Dyrehospitalet
Det er igen tid til at følge arbejdet med at redde de syge og skadede dyr, der bliver indbragt på Dyrehospitalet, og det giver travlhed, når de mange forskellige dyr tages under behandling. Hunden Tea kan hverken gå eller stå på sine ben mere, hesten Pyret er alvorligt skadet, det handler nu om liv eller død og den vilde leopardhun Dizzy har beskadiget øjet så meget, at hun måske er blevet blind - og så kan det blive umuligt at slippe hende ud i det fri igen. Dyrlæger, assistenter og dyrepassere møder hver eneste dag både glæder og sorger. Seriens værter er Sofia Rågenklint og Anders Johansson. Nordvision fra Sverige. Del 5 av 8. Producerat år 2016.
11:30 
I rovdyrenes spor
Isbjørnen og klimaet. Anders Lundin er med, da en isbjørnehan på Svalbard skal undersøges og mærkes af forskere. Filmmanden Asgeir Helgestad har lavet en dokumentar om isbjørnemoren Frost for at belyse klimaforandringerne. Lundin og Helgestad tager ud i vildmarken for at finde hende - og ender med at blive jaget på flugt af en isbjørneunge. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
12:25 
Alternativ behandling - HPV-bivirkninger
Der findes ingen undersøgelser som dokumenterer reel effekt af alternative behandlingsmetoder, alt lige fra akupunktur, over healing til pendulering. I denne episode undersøger Lasse Spang Olsen om der findes alternative metoder der kan afhjælpe de bivirkninger en hel del piger efterhånden mener at have fået af at blive vaccineret imod HPV - og han udfordrer seriens to hovedmedvirkende læger Asbjørn Mohr Drewes og Jannik Helweg-Larsen i forsøg hvor en meget hårdt ramt pige, der mener at være invalideret efter HPV-vaccinen bliver behandlet af kropsterapeuten Ole Kaare Føli. Kan hun blive smertefri, måske rask - og er hele historien om HPV-bivirkninger egentlig fortalt?. Producerat år 2015.
13:10 
Tidsmaskinen om alternativ behandling
Tidsmaskinen tager os denne gang tilbage til den gang hvor alternative behandlingsformer blev mødt med stor mistillid af tidens autoriteter. Og frem til i dag, hvor alternativ behandling er mere accepteret. Producerat år 2011.
13:25 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Guldfeber. Mændene i Trump-familien har i generationer været entreprenante. Frederich Trump udvandrede fra Tyskland for at finde guld i USA. I stedet tjente han penge på at sælge mad og udstyr til guldgraverne. Hans søn, Fred, blev ejendomshandler i Queens med så stor succes, at hans familie kunne leve et privilegeret liv. Og barnebarnet Donald endte som USA's 45. præsident. Få historien om de tre generationer af Trump-familien - fortalt med interviews, billeder og hidtil ukendte filmoptagelser. Producerat år 2019.
14:45 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Manhattans mægtigste mand. Med opførelsen af Trump Tower midt på Manhattan har Donald Trump slået sit navn fast som en af landets mægtigste mænd. Men købet af tre kasinoer i Atlantic City dræner hans bankkonto, og hans affære med Marla Maples koster ham ægteskabet med Ivana. Til trods for succes med bogen 'The Art of the Deal' slutter 90'erne som et lavpunkt i Donald Trumps karriere. Producerat år 2019.
16:10 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. TV-stjernen som blev præsident. Årtusindskiftet bliver et vendepunkt for Donald Trump. Ikke mindst hans medvirken i reality-programmet "The Apprentice" ændrer hans status til mega-celebrity. Han overvejer for alvor en politisk fremtid, og da han møder Steve Bannon - en politisk aktivist med en vildt udtænkt plan for at slå Hilary Clinton - er sagen afgjort. Donald Trump stiller op til valget som USA's 45. præsident. Producerat år 2019.
17:35 
Open Range
Amerikansk westerndrama fra 2003. Charley Waite er cowboy, en fåmælt mand med en fortid, man ikke taler om. Sammen med Mose og den unge mand Button arbejder han for ranchejeren Boss Spearman. Livet er barskt, men fredeligt, indtil de i den lille by Harmonville støder på tyrannen Baxter, og Charley tvinges til at trække på alle sine færdigheder fra sin fortid for at forsvare den kvinde, han elsker. Charley: Kevin Costner. Boss: Robert Duvall. Sue: Annette Bening. Baxter: Michael Gambon. Producerat år 2003. Regissör: Kevin Costner.
19:50 
I følelsernes vold
Dansk dokumentar fra Vi kan overvældes af spontan latter eller blive ramt af en stor vrede, som kan være svær at styre. De fleste af os kender det kun alt for godt; følelser, der pludselig løber af sted med os - og for nogen kan ende med at få fatale konsekvenser. Vi stiller skarpt på de følelser, som på en gang er med til at sikre vores overlevelse, men som også kan blive farlige, hvis de kommer ud af kontrol. Spørgsmålet er, hvordan man kan undgå at havne "I følelsernes vold". Sendt første gang 15.06.2013. Producerat år 2013.
21:00 
Når kærlighed dræber
Dansk dokumentar fra Hvad får mennesker til at dræbe i kærlighedens navn? 44 % af alle drab i Danmark begås indenfor familien. Og mere end hvert fjerde drab begås på en nuværende eller tidligere partner. I denne temalørdag kommer vi helt tæt på fire tragedier, hvor det, der startede som kærlighed, fik den værst tænkelige udgang. De nærmeste pårørende til drabsofre deler deres historier og vi undersøger om det er kærlighed, der får mennesker til at begå mord eller følelser afledt af en kærlighed, der forsvandt? Følelser som jalousi, afmagt og afhængighed, der får mennesker til at handle så ekstremt?. Producerat år 2019.
22:00 
Far, mor og morder
Dansk dokumentar fra Hvad skulle der til for at du kunne slå ihjel? Det er nok svært at svare på for de fleste. Alligevel begås der cirka 50 drab om året i Danmark. Kom med bag om nogle af sagerne, hvor almindelige mennesker kommer derud, hvor det ender med drab. Sendt første gang 27.08.2015. Producerat år 2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Debatten
Mænd, kvinder og forskellene. Mens mændene sidder de på fleste topposter, tager kvinderne det meste af barslen. Debatten spørger, hvorfor vi stadig ser de store forskelle og om samfundet giver mænd og kvinder de samme muligheder?. Mød Pia Kjærsgaard (DF), medstifter af Zentropa Peter Ålbæk, tidligere minister Ritt Bjerregaard (S) og mange flere. Producerat år 2019.
00:30 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2014. Dobbeltmordet. Drabsefterforskningen sender Laures team på sporet af en røverbande. Laure tror ikke, at Jaulin har noget med sagen at gøre, men dommer Roban er overbevist om, at familiefaren ikke har fortalt hele sandheden. Samtidig indkalder Roban en bilekspert i sagen om en politimand, der blev kørt ihjel. Han håber at kunne dokumentere, at politiet har fusket med beviserne. Del 3 av 12. Producerat år 2014.
01:25 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2014. Dobbeltmordet. Laure forsøger at overbevise Roban om, at det er en fejl at gå efter Jaulin, men snart dukker der nye oplysninger op i sagen. Samtidig kommer Joséphine op mod en forsvarer, der ikke ligefrem er kendt for sin gode etiske sans. Del 4 av 12. Producerat år 2014.
02:20 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se