Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:45 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Manhattans mægtigste mand. Med opførelsen af Trump Tower midt på Manhattan har Donald Trump slået sit navn fast som en af landets mægtigste mænd. Men købet af tre kasinoer i Atlantic City dræner hans bankkonto, og hans affære med Marla Maples koster ham ægteskabet med Ivana. Til trods for succes med bogen 'The Art of the Deal' slutter 90'erne som et lavpunkt i Donald Trumps karriere. Producerat år 2019.
10:05 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. I Sverige dør der hvert år 600 personer, som tilsyneladende er alene. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at finde de ukendte arvinger. Stephan Tasi forlod Ungarn for år tilbage. Da han i 2013 dør alene i Malmø, efterlader han sig en arv på syv millioner svenske kroner. Et sted i verden findes der muligvis en søn, men spørgsmålet er, om han ved, at Stephan nu er død? Og hvad er grunden til, at der ingen kontakt har været mellem dem, siden Stephan under opstanden i Ungarn måtte flygte til Sverige?. Del 1 av 5. Producerat år 2017.
11:05 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 7 av 9. Producerat år 2019.
12:05 
Midt i naturen
Flere og flere forskere mener, at vi kan være på vej mod en total udryddelse af flere truede dyrearter, en som minder om den, der for 65 millioner år siden udslettede dinosaurerne. Dengang var det formodentlig en meteor, der var årsagen, i dag er det os mennesker, der ville være skyld i en sådan katastrofe. Seriens to værter, Joakim Odelberg og Anders Lundin, kigger begge på forskellige projekter, der er sat i gang i Sverige og på Borneo for at vende denne udvikling. Nordvision fra Sverige. Del 5 av 9. Producerat år 2016.
13:05 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal ud på, skal han skaffe al mad selv. Undervejs får han dog en makker, han aldrig har mødt tidligere, og måske er det en, der kan hjælpe ham i kampen om at finde velegnet føde? Det kan blive nødvendigt, for helt nemt bliver det ikke. Nordvision fra Norge. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
14:05 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Åse Kokaas og Rune Ingebretsen har sammen med sønnerne Severin og Johan bygget en gård i Setesdalsheiane i Norge. De har selv bekostet vejen til gården, de har opført et miljøhus i funkisstil, de har geder, opdrætter og dresserer jagthunde - og ikke mindst har de alle muligheder for at dyrke det friluftsliv, de holder så meget af. Nordvision fra Norge. Del 2 av 6.
14:35 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 8 av 9. Producerat år 2019.
15:35 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Under deres studietid boede Rauza Nurullina sammen med sin søster i Rusland, men da Rauza i 2015 dør i Sverige, kommer der ingen familiemedlemmer for at begrave hende eller for at gøre krav på arven på 1,8 millioner svenske kroner. Gled søstrene fra hinanden på grund af den store afstand mellem dem? Eller er der andre grunde til, at de mistede forbindelsen? Hvor er søsteren i dag?. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
16:35 
Norges samfundsfjende nr. 1
Norsk dokumentar fra 2014. Norges samfundsfjende nr. 1 hedder Farid. Han er 36 år og vokset op i Oslo med en norsk mor og en fransk/algiersk far. Norsk politis sikkerhedstjeneste mener, at Farid organiserer Syrienskrigere og at de penge, hans netværk samler ind, bruges til at finansiere terrorgrupper i udlandet. Selv hævder Farid, at pengene er gået til nødhjælp. Men hvis politiet har ret i, at Farid er al-Qaidas mand i Norge, hvordan og hvorfor er den 36-årige ægtemand og far til tre gået fra at være kriminel håndlanger til at blive islamist?.
17:20 
Det vilde Yellowstone - vinter
Amerikansk naturprogram fra 2014. Vinteren i den amerikanske nationalpark, Yellowstone, er helt speciel. En verden af kogende, varme kilder, gejsere og boblende mudderpøle, men også med voldsomme snestorme, store mængder sne og polarkulde. Bævere og bjørne overlever vinteren ved at gå i hi, mens ulve, ræve og oddere hver på deres måde kæmper for at overleve den ubarmhjertige årstid. Producerat år 2014.
18:10 
Galapagos - en kamp for overlevelse
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Nogle eksperter mener, at jorden befinder sig i den sjette masseudryddelsesperiode. Arter forsvinder med foruroligende hast, og på specielt værdifulde steder som de magiske Galapagosøer er fredningsfolkene tvunget til at tage besluning om, hvilke arter der må uddø for at sikre andres overlevelse.
18:50 
Portland
Amerikansk dokumentar fra 2016. Hjemsted for hipsterne. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Her gør han et stop i det hippe Portland, hvor det vrimler med såkaldte hipstere, der gør alt for at skille sig ud, men er de i virkeligheden så forskellige?. Producerat år 2016.
19:30 
Min far er rocker - Thorbjørn
Thorbjørn er far til tre og dedikeret murer-lærling med fem 12-taller på karakterbeviset. Han er en mand, der har valgt side, men ikke uden kamp og store omkostninger. Opvæksten med faren, "Suzuki-Torben" hører til de mere usædvanlige af slagsen. Farens rockerliv var helt tæt på og præget af en særdeles kontant tone. Når Thorbjørn om morgenen kom ned af trappen i barndomshjemmet og fars hvide gummisko var røde af blod, så vidste han, at farmand havde været på arbejde. Thorbjørn levede side om side med sin fars rockerliv, og var vidne til våben, vold og brutale anholdelser. Alligevel elskede han sin far og var så fascineret af sin fars livsstil, at han selv valgte at blive rocker. Men opvæksten og livet som bandemedlem havde sin pris. Producerat år 2019.
20:00 
Avisbuddet der blev skudt
Amerikansk dokumentar fra 2019. I maj 2000 bliver et avisbud skudt på klos hold i New Albany, Mississippi. 20-årige Marlon bliver anholdt og dømt til døden. Men Marlin fastholder, at han er uskyldig. Og mange år senere viser det sig, at de to medtiltalte, der udpegede Marlon som morder, slet ikke havde set ham skyde. Og et øjenvidne indrømmer, at han tog fejl ved identifikationen. Vil det lykkes Marlon at få genoptaget sagen og slippe ud fra dødsgangen?. Producerat år 2019.
20:40 
Scener fra et militærdiktatur
Et militærdiktatur bag facaden. Dansk dokumentarfilm fra Historien om, hvordan militæret i Myanmar trådte ud af skyggen efter 50 års diktatur, mens demokrati-ikonet Aung San Suu Kyi, som havde tilbragt 20 år i husarrest, blev landets leder. Historien er usædvanlig fordi de to parter har et særligt greb om hinanden; militæret med deres kontrol over landets ressourcer; Aung San Suu Kyi med sin kontrol over folket. Det er en historie om, hvordan magtkampe udfolder sig og hvordan politiske fjender kan ende med at være tættere med hinanden end med dem de hævder at kæmpe for; folket. Producerat år 2019.
22:20 
25 år i fængsel - nu på fri fod
Som 15-årig blev Carl Wilkins dømt til at dø i fængsel. Men nu har han pludselig fået en ny chance. Efter 25 år bag tremmer skal han ud til en verden, der er fuldstændig forandret. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
The Crown Prince of Saudi Arabia
Amerikansk dokumentar fra 2019. Vejen til magten. Den 2. oktober 2018 blev den regeringskritiske journalist, Jamal Khashoggi, myrdet på det saudiske konsulat i Istanbul. Den saudiske kronprins, Mohammed bin Salman, er af mange udpeget som ansvarlig for mordet, men han nægter at have kendt til planerne. Hvem er han - den unge kronprins, der har gennemført en række populære, sociale og økonomiske reformer - men også slår ned på sine modstandere med hård hånd?. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
23:55 
Rejsen mod oprøret - Sherin Khankan
Dokumentar fra (Resan mot upproret) En dag med nordens første kvindelige imam - Sherin Khankan. Producerat år 2018.
00:25 
Emilie Meng - en efterforskning går galt
Juleaftensdag i 2016 bliver Emilie Meng fundet dræbt i en sø ved Borup. Fem måneder tidligere forsvandt hun ved Korsør Station, hvor et kamera på samme tidspunkt fangede billeder af en lys personbil. Men hvorfor går der et år inden Politiet eftersøger føreren og offentliggør optagelser af bilen. Efterforskningen bliver også ramt af teleskandalen, hvor politiets it-system smider data om mange mobilnumre væk. Måske også morderens. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
01:10 
Storbritannien på sultegrænsen
Britisk dokumentarserie fra 2019. Far er i gæld til halsen. Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
02:10 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se