Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:20 
Midt i naturen
Dyrenes evner til at kunne navigere har fascineret os op gennem historien. Hvorfor bruger elgene de samme stier i dag som de gjorde i stenalderen?. Anders Lundin, en af seriens værter, tager her med ud i marken for at se, hvordan en elgko får påsat en GPS-sender, måske vil det give et svar?. Joakim Odelberg rejser til Malta for at opleve fuglenes migration - en migration, der præges af krybskytteri og svære strabadser. Magdalena Forsberg vil i Sydafrika kigge nærmere på biller! Nordvision fra Sverige. Del 2 av 9. Producerat år 2016.
09:20 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 4 av 9. Producerat år 2019.
10:20 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 5 av 9. Producerat år 2019.
11:20 
Livets opskrift - Japan
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015. Del 3 av 5. Producerat år 2015.
12:05 
Livets opskrift - Californien
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015. Del 4 av 5. Producerat år 2015.
12:50 
Ken Folletts Uendelige verden
Caris har aflagt nonneløfte for at redde sit liv. Nu er der gået syv år, og hendes elskede Merthin bor i Firenze, hvor han har stiftet familie. Takket været en arv får Caris midlerne til at bygge sit hospice, men den snu prior Godwin lægger planer for at få fingre i pengene. Caris drager ud på en farefuld rejse for at søge hjælp fra kongen, der udkæmper en tilsyneladende endeløs krig i Frankrig. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Del 3 av 4. Producerat år 2010.
14:20 
Ken Folletts Uendelige verden
Kingsbridge begraver sine døde efter pestens hærgen. Caris er blevet prior og tilbyder alle løn og ikke blot mad for at dyrke uopdyrket land. Men byens prøvelser er langt fra forbi. Petranilla smeder stadig rænker, og både Ralph og Godwin får ny magt. Da byens bønder gør oprør mod den brutale Ralph, kommer sir Thomas Langley til hjælp med en uventet afsløring. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Del 4 av 4. Producerat år 2010.
15:55 
The Benefactor
Amerikansk drama fra 2015. Franny er skyld i en bilulykke, der koster hans to bedste venner livet. Fem år senere kontaktes han af parrets voksne datter, Olivia. Plaget af skyldfølelse begynder Franny at overdænge den gravide Olivia og hendes mand med dyre gaver og nye muligheder. Det er en desperat mands forsøg på at fastholde grebet om sit liv, mens alt omkring ham falder fra hinanden. Franny: Richard Gere. Olivia: Dakota Fanning. Luke: Theo James. Producerat år 2015. Regissör: Andrew Renzi.
17:20 
A Knight's Tale
Amerikansk adventurekomedie fra 2001. Selv om William kun er søn af en tækkemand, har han altid drømt om at blive ridder. Skæbnen kommer ham uventet til hjælp i form af en forsulten forfatter, og snart kan han som den ædle ridder Ulrich von Lichtenstein of Gelderland både udkæmpe drabelige ridderturneringer og bejle til den skønne Jocelyn. William: Heath Ledger. Chaucer: Paul Bettany. Producerat år 2001. Regissör: Brian Helgeland, Skådespelare: Shannyn Sossamon.
19:30 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
Mænd, kvinder og forskellene. Mens mændene sidder de på fleste topposter, tager kvinderne det meste af barslen. Debatten spørger, hvorfor vi stadig ser de store forskelle og om samfundet giver mænd og kvinder de samme muligheder?. Mød Pia Kjærsgaard (DF), medstifter af Zentropa Peter Ålbæk, tidligere minister Ritt Bjerregaard (S) og mange flere. Producerat år 2019.
21:30 
Mellem fjender
Ulvekrammer og ulvehader. Dansk reportage fra Hvad sker der, når man arrangerer et møde ansigt til ansigt mellem to åbenlyse Facebook-fjender?. Det tester vært Anna Thygesen, når hun inviterer ulveentusiasten Thomas Niels Thomsen fra København med til Vestjylland for at drikke kaffe med jæger og ulvemodstander Kjeld Nyhus Andersen. Ulvedebatten er præget af trusler, hærværk og masser af følelser, og det går da også hurtigt op for Anna Thygesen, at de to mænd ingen respekt har for hinanden. I ulvezonen møder vi blandt andet en landmand, der har mistet over 200 får efter ulveangreb, og en mor til tre børn, som frygter ulven. Producerat år 2019.
22:00 
Rejsen mod oprøret - Sherin Khankan
Dokumentar fra (Resan mot upproret) En dag med nordens første kvindelige imam - Sherin Khankan. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. TV-stjernen som blev præsident. Årtusindskiftet bliver et vendepunkt for Donald Trump. Ikke mindst hans medvirken i reality-programmet "The Apprentice" ændrer hans status til mega-celebrity. Han overvejer for alvor en politisk fremtid, og da han møder Steve Bannon - en politisk aktivist med en vildt udtænkt plan for at slå Hilary Clinton - er sagen afgjort. Donald Trump stiller op til valget som USA's 45. præsident. Producerat år 2019.
00:25 
Debatten
Mænd, kvinder og forskellene. Mens mændene sidder de på fleste topposter, tager kvinderne det meste af barslen. Debatten spørger, hvorfor vi stadig ser de store forskelle og om samfundet giver mænd og kvinder de samme muligheder?. Mød Pia Kjærsgaard (DF), medstifter af Zentropa Peter Ålbæk, tidligere minister Ritt Bjerregaard (S) og mange flere. Producerat år 2019.
01:55 
Dirigenten
Svensk thillerserie fra 2018. Olga sætter sit liv på spil i jagten på hævn. Skurov overlister sine afpressere og opdager, at sandheden er mere skræmmende, end han troede. Rebecka overfaldes og finder ud af, at hun selv er under mistanke. Og Tom spiller sit sidste kort. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
03:20 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se