Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode starter hun i Helsingborg, hvor hesten Quatro skal undersøges og have sine bihuler skyllet. I Gøteborg beder dyrlægen Bosse Sofia om at holde kornsnogen Fluffy, men det bliver nok snarere tværtimod! I Thailand skal Sofia træffe gibbonaber, som har hårdt brug for hjælp. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
10:00 
Dyrehospitalet
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode er Sofia med, når det nyfødte føl Aqua bliver bragt ind med en mistanke om følsyge, noget det ikke er muligt at helbrede og som fører til døden. På Kolmården hjælper Sofia med at indfange vildsvineunger, der skal helbredstjekkes – og så skal hun igen til Asien for at være i selskab med bl a skildpadder. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
11:00 
Liv i naturen [Repris]
Hvordan er det at være barn og ung i en familie, der har valgt at leve på en gård langt fra nærmeste by?. Hvor alle nyder friluftslivet fra morgen til aften og tager for sig af alt, hvad naturen byder på?. Stein og Helene er med til at passe familiens hunde og heste, de er med på jagt og på skiture, og sammen med deres venner tager de på fisketure, tilbereder fangsten over lejrbål og overnatter i telt, tipier, hytter eller bare under den åbne himmel. I denne første episode i serien får elghunden Frøya hvalpe, og en af dem skal blive i familien som børnenes egen hund. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
11:40 
At tilgive sit barns morder
Gina Dirawi rejser ud i verden for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, hun har til livet. I dag besøger hun Rwanda, der efter folkemordet for 20 år siden er i gang med en vigtig forsoningsproces mellem ofre og gerningsmænd. Gina skal tale med Alice og Emmanuel, der fortæller hende deres bevægende og rystende historie. Emmanuel myrdede Alices barn. Producerat år 2015.
12:10 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1970'erne opdagede medicinalindustrien, at der kunne tjenes penge på raske mennesker – ved at gøre indtagelse af receptpligtig medicin så almindeligt som tyggegummi. Men er den lette adgang til medicin til gavn for os? Her udforsker journalist Jacques Peretti aftaler, som er indgået mellem regeringer og de store medicinalvirksomheder. Del 1. Producerat år 2017.
12:55 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 2015 blev kontantbetalinger, for første gang i historien, overhalet af betalingskort og kontaktløse transaktioner. Denne digitale betalings-revolution kom fra de store tech-giganter, hvis plan det var at udrydde rede penge. Her udforsker journalist Jacques Peretti, hvorfor vi har vendt ryggen til kontanter, og hvad det er, vi erstatter dem med. Del 2. Producerat år 2017.
13:40 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1980'erne havde vi fælles værdier på arbejdspladsen, men de blev afløst af store cheflønninger og nul jobsikkerhed. Hvordan er vi gået fra at stemple ind og ud af arbejdet og til at tjekke e-mails døgnet rundt? Her udforsker journalist Jacques Peretti automatisering. Vil robotter lette vores arbejdsliv eller overflødiggøre os som art?. Del 3. Producerat år 2017.
14:25 
Verdens længste hængebro
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker. Her ser vi nærmere på verdens længste hængebro Akashi Kaikyo-broen i Japan og får indsigt i, hvordan broen er blevet opført af en kvart million ton stål, og hvordan broens 28. 000 ton wirer er blevet forankret i flodbredderne. Producerat år 2008.
15:15 
Verdens største transportfly
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt at bygge verdens største transportfly Antonov 124, der er lige så højt som en syv-etagers bygning. Producerat år 2009.
16:05 
Frømandskorpset [Repris]
Dansk reportage fra 2015 Igennem et helt år har DR fået adgang til at følge livet på Frømandskorpsets base i Kongsøre. Vi følger eleverne i deres kamp for at klare sig igennem den ekstremt krævende uddannelse, der skal gøre dem til nogle af Danmarks bedst trænede soldater. Og vi følger et nyt hold aspiranter, til den benhårde optagelsesprøve til Frømandskorpset. 02.11.2015. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
16:50 
Verdens mærkeligste huse [Repris]
Britisk dokumentar fra 2015. Der findes mange arkitektoniske mærkværdigheder, der kæmper om titlen 'Verdens mærkeligste hus'. Det kunne fx være huset formet som en kæmpe hund, huset, der ligner et gigantisk toilet. Eller en ombygget affaldscontainer i New York!. Producerat år 2015.
17:40 
Jagten - the hunt [Repris]
Britisk naturserie fra 2015. Jagten - The Hunt. Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
18:30 
Nak & Æd [Repris]
En kalkun i Nebraska. Nak & Æd - en kalkun i Nebraska. Jørgen og Nikolaj er rejst til Amerika for at gå i nybyggernes fodspor. De slår lejr på prærien i Nebraska, hvor målet er at skyde en vild kalkun med en amerikansk pumpgun. Kalkuner har gode øjne, og de ser selv den mindste bevægelse. De to venner må derfor iklæde sig fuld camouflage for at få en skudchance. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen og Nikolaj at narre kalkunerne, og om Jørgen kan ramme. Säsong 5. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
19:15 
Nak & Æd [Repris]
En pronghorn i Wyoming. Nak & Æd - en pronghorn i Wyoming. Jørgen og Nikolaj er draget til det amerikanske midtvesten. På Wyomings vindblæste prærie vil de jage klodens næsthurtigste dyr – den for mange ukendte pronghorn. Men jagten bliver svær, for udover at den er hurtig, har den også et syn, der svarer til en kikkert med 8 gange forstørrelse. Pronghornen lever af vild salvie, så Nikolaj er ellevild for at få den i gryden. I særdeleshed fordi alternativet denne gang er en præriehund. Säsong 5. Del 10 av 10. Producerat år 2014.
20:00 
Eksperimentet: Familien som skærmjunkier [Repris]
Hvad gør mobilen, Ipaden og computeren egentligt ved os? Det har DR2 sat sig for at undersøge. I en programserie på 2 afsnit deltager en familie i et eksperiment, der skal vise om deres hjerner, psyke og fysik bliver påvirket af skærmene. I dette afsnit skal vi se, hvad der sker, når familien går amok med deres skærmtid. Producerat år 2017.
20:45 
Lægen flytter ind
Migræne. Læge Charlotte Bøving flytter denne gang ind hos sygdomsramte kvinder og i dette program skal hun forsøge at hjælpe 44-årige Lise, der hele sit liv har kæmpet med voldsomme migræne- og hovedpineanfald, der flere gange om ugen lammer hende og hendes sociale samvær med familien. Kan Charlotte hjælpe Lise ud af mange års smerter, som ingen før har kunne hjælpe hende af med?. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2019.
21:30 
Gal eller genial
Opstår det geniale i galskaben? Og kan der være en sammenhæng mellem at have en psykisk diagnose og et særligt kreativt talent?. Det undersøger Jacob Haugaard på hans elskede tosseanstalt i Risskov i denne temalørdag. I sin jagt på et svar møder han blandt andet kunstneren Conny Maxwell, der lider af skizofreni, iværksætteren og forretningsmanden Morten Andersen, der ser sin ADHD diagnose som en superkraft og musikeren Kjartan fra Folkeklubben, der lader sig guide af det skøre. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross [Repris]
Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz – med Gyrith Cecilie Ross ved roret. Producerat år 2019.
23:35 
Fra morddømt til tv-stjerne [Repris]
Gina Dirawi er interesseret i mange ting i livet, og der er adskillige spørgsmål, hun gerne vil have svar på. Nu tager hun på en opdagelsesrejse for at møde nogle mennesker, hun er virkelig nysgerrig på! Der bliver grin og gråd, situationskomik og seriøse samtaler om livet – alt er muligt. Gina rejser til Baltimores mest rå kvarter, og her skal hun hænge lidt ud med sin yndlingsskuespiller Felicia ”Snoop” Pearson fra tv-serien ”The Wire”. Felicia har haft en meget svær opvækst, og som 14-årig blev hun dømt for mord. Her fortæller hun åbent Gina om sit liv. Producerat år 2014.
00:00 
Frømandskorpset [Repris]
I den anden episode er vi med helt tæt på, når Frømandskorpset er på en skarp mission i Adenbugten ved Somalia. Og hjemme i Danmark, er et nyt hold elever begyndt på Søværnets Grundskole. For nogle af eleverne, er det første gang at de har våben i hånden. Igennem et helt år har DR fået adgang til at følge Frømandskorpset. Vi følger eleverne i deres kamp for at klare sig igennem den ekstremt krævende uddannelse, der skal gøre dem til nogle af Danmarks bedst trænede soldater. Og vi følger Frømændene når de bliver indsat i special-operationer over hele verden. 09.11.2015. Del 2 av 5. Producerat år 2015.
00:45 
Ruslands ekstreme højrenationalister
Hvad sker der, når du elsker dit land for meget?. Den britiske tv-personlighed Reggie Yates er rejst til Rusland, hvor nationalismen blomstrer. Reggie har fået mulighed for at mødes med nogle af Moskvas mest ekstreme nationalister og for at fordybe sig i deres univers. Her er patriotisme altdominerende og fædrelandskærligheden så stærk, at den kan have farlige konsekvenser. Producerat år 2015.
01:45 
Brasiliens børneprædikanter
Britisk dokumentar fra 2015. Tungetale, helbredelse og lovprisning hører sig til under Pinsebevægelsens livlige gudstjenester. I Brasilien er børneprædikanter i denne kristne bevægelse særligt populære. Den britiske journalist Seyi Rhodes rejser her til landet, hvor han blandt andre møder den 11-årige børneprædikant Alani Santos, der fungerer som healer i sin fars kirke. Producerat år 2014.
02:10 (09:05)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se