Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Tidens tegn
Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2019.
09:30 
The visit
Amerikansk thriller fra 2015. To børn bliver sendt til bedsteforældres hus - for at tilbringe en uge med dem - mens deres alenemor tager en på afslapningsferie med sin kæreste. Én af børnene, Becca, beslutter sig for at lave en dokumentar om sine bedsteforældre, for at hjælpe deres mor med at genforenes med sine forældre. Imens de optager dokumentaren, opdager Becca og hendes lillebror, Tyler, en mørk hemmelighed om deres bedsteforældre. Producerat år 2015. Regissör: M. Night Shyamalan, Skådespelare: Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould.
10:20 
Verdens mure
Spansk dokumentar fra 2015. Da Berlinmuren faldt i 1989, troede de fleste, at det var slut med mure mellem mennesker. Men det er gået helt modsat. Aldrig i menneskehedens historie er der blevet bygget så mange skel mellem naboer som nu. Aldrig har der været så mange kilometer pigtrådshegn, grøfter og mure i de mest forskelligartede og afsidesliggende egne af verden. Vi møder her mennesker på begge side af murene og pigtrådshegnene mellem Sydafrika og Zimbabwe, USA og Mexico og Spanien og Marokko. Producerat år 2015.
11:15 
De ti mest giftige slanger i Costa Rica
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Første stop er den mellemamerikanske stat Costa Rica. Producerat år 2014.
12:00 
De ti mest giftige slanger i USA
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
12:45 
De ti mest giftige slanger i Sydafrika
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
13:30 
DR2 Live: Landsmøde i Alternativet
15:35 
Temalørdag: Er du helt Yogi? [Repris]
Kan du dyrke yoga når du er 100 år gammel? Ja – siger Irmgard, der med daglige yogaøvelser stadig holder sig i topform. Og hun er ikke alene. Antallet af danskere, der går til yoga er nidoblet siden 1990'erne. Er stigningen et udtryk for at vi er blevet et mere søgende folkefærd som kigger mod Østens mystik?. Eller er den yoga vi dyrker i dag slet ikke så eksotisk som vi går rundt og tror? Er det en sportsgren, en filosofi eller måske begge dele? Og hvad kan yogaen gøre for vores krop og vores sind?. Producerat år 2019.
16:35 
Temalørdag: Når spiritualitet bliver videnskab
Canadisk dokumentar fra 2017. Ånd og videnskab har ikke haft meget med hinanden at gøre, ja er nærmest blevet set som hinandens modsætninger. Men det er ved at ændre sig. I lyset af den amerikanske opioidkrise ser professor Tim Caulfield på effekten af akupunktur mod smerte og meditation som middel mod stress. Producerat år 2017.
17:20 
Sådan narrer du døden - detox [Repris]
Amerikansk dokumentar fra 2016. Anti-aging industrien har det godt. Mennesker flest vil leve evigt – og de vil helst se godt ud imens! Men virker produkterne?. Er noget af det ligefrem skadeligt? Professor i sundhedslovgivning, Tim Caulfield, undersøger her myten om detox, der har gået sin sejsgang i de sidste år. Har forestillingen om, at skylle alle skadelige giftstoffer ud af kroppen og atter blive ren, nogen gang på jorden?. Producerat år 2016.
18:10 
Ph.d cup 2019 [Repris]
I Ph.d Cup på DR2 deler fem af Danmarks dygtigste unge forskere ud af deres opdagelser. I tre år har de kæmpet, været i tvivl, brudt barrierer og fundet nye veje. De har gennemført det højeste niveau indenfor uddannelsessystemet og nu skal de kæmpe om at være den bedste formidler. Til at afgøre hvem, der på kun 3 minutter formidler deres forskning bedst er årets dommere: Vincent Hendricks, Maja Hosrt og Tommy Ahlers. Slagets gang bliver styret af hjerneforsker Peter Lund Madsen. Producerat år 2019.
19:10 
Sådan holder du kroppen ung
Britisk dokumentarserie fra 2016. Cremer, sunde bær og udrensningskure. Der er ikke grænser for, hvad der eftersigende forlænger vores levetid og udglatter rynker. Men hvad virker egentlig bedst, hvis man vil passe på sin krop og holde den ung og frisk længst muligt? Her møder vi nogle af de eksperter i verden, som ved allermest om emnet. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
20:00 
Temalørdag: Hjemmeværnet - Folkets hær
I denne temalørdag har tv-vært Jan Elhøj sat sig for at lære Hjemmeværnet bedre at kende – og udfordre nogle af vores fordomme om organisationen, som den 1.april 2019 fylder 70 år. Den frivillige militære organisation med rod i modstandsbevægelsen har i dag omkring 15.000 aktive medlemmer. Vi kender dem især fra festivaler og sportsarrangementer, hvor de styrer trafikken iført gule veste – men hvad er det for nogle opgaver, som de mange frivillige løser, og har vi brug for et Hjemmeværn i dag? Det er ikke en fødselar, der har haft det lige nemt gennem hele sin tilværelse. Antallet af medlemmer er faldet markant, og samtidig har organisationen i mange år lidt af en imagekrise – de frivillige er blevet kaldt alt lige fra weekendkrigere til krigsliderlige. Producerat år 2019.
20:45 
Temalørdag: Frøerne - Danmarks elitesoldater [Repris]
Dansk reportage fra 2015 Igennem et helt år har DR fået adgang til at følge livet på Frømandskorpsets base i Kongsøre. Vi følger eleverne i deres kamp for at klare sig igennem den ekstremt krævende uddannelse, der skal gøre dem til nogle af Danmarks bedst trænede soldater. Og vi følger et nyt hold aspiranter, til den benhårde optagelsesprøve til Frømandskorpset. 02.11.2015. Producerat år 2015.
21:30 
Temalørdag: Sådan træner Fremmedlegionen
Australsk dokumentarserie fra 2016. Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig til Fremmedlegionen, en fransk militærenhed, som er på træningscamp midt i verdens største regnskov, Amazonas. Producerat år 2016.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Debatten [Repris]
00:30 
Aber som forsøgsdyr
BBC videnskabsdokumentar fra 2017. Er det moralsk rigtigt at slå aber ihjel for at forbedre menneskers liv? Og hvor går grænsen?. Forskere hævder, at forsøg på aber stadig er afgørende for at helbrede verdens mest dødelige sygdomme – på trods af store fremskridt inden for medicin. Oplev forsøgsdyrs-laboratorier, der tester medicin på aber. Og mød dyreaktivister, som protesterer i håbet om at få lukket disse steder ned. Når en af verdens mest ophedede og kontroversielle debatter udforskes. Producerat år 2017.
01:05 
De tavse stemmer
Israelsk dokumentar fra 2015. Med erobringen af Jerusalem, Gaza, Sinai og Vestbredden endte Seksdageskrigen i 1967 som en fuldstændig israelsk sejr. En uge efter optog en gruppe med bl a den berømte israelske forfatter Amos Oz en række samtaler med hjemvendte israelske soldater, der afslørede den barske sandhed om den krig, hvor Israel gik fra at være David til Goliat. Den israelske hær tillod kun, at en brøkdel af samtalerne blev offentliggjort, men her kan de originale optagelser høres for første gang. Producerat år 2015.
02:30 (09:00)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se