Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:10 
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode er hun på Kolmården, hvor to elge skal bedøves, hun er i Gøteborg for at overvære en operation på en hund og så går tuen til Borneo, hvor hun skal træffe en bjørn!. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
10:10 
Dyrehospitalet
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode starter hun i Helsingborg, hvor hesten Quatro skal undersøges og have sine bihuler skyllet. I Gøteborg beder dyrlægen Bosse Sofia om at holde kornsnogen Fluffy, men det bliver nok snarere tværtimod! I Thailand skal Sofia træffe gibbonaber, som har hårdt brug for hjælp. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
11:10 
På udebane [Repris]
Genteknologi. Norge er flere gange blevet kåret til verdens bedste land, men er det ensbetydende med, at der ikke er noget at lære af andre lande og deres kulturer?. Her har leder af Kristelig Folkeparti Knut Arild Hareide sagt ja til at rejse ud i verden for at blive udfordret på sine egne holdninger og med åbent sind møde mennesker med en helt anden mening end hans: Hvordan kan genteknologi bruges på en etisk korrekt måde, er det rigtigt at forandre arvemassen for at 'forbedre' mennesket, er ethvert individ ikke præcis som det skal være? 4:4. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
11:45 
De ti mest giftige slanger i Sydafrika
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
12:30 
Verdens længste hængebro
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker. Her ser vi nærmere på verdens længste hængebro Akashi Kaikyo-broen i Japan og får indsigt i, hvordan broen er blevet opført af en kvart million ton stål, og hvordan broens 28. 000 ton wirer er blevet forankret i flodbredderne. Producerat år 2008.
13:20 
Verdens højeste skyskraber
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at bygge verdens højeste bygning – nemlig den 828 meter høje skyskraber Burj Dubai i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater. Producerat år 2008.
14:10 
Temalørdag: New Zealand - eventyrets øer
Britisk dokumentarserie fra 2016. For omkring 800 år siden sejlede søfarende folk ud fra Polynesien og satte kurs mod syd. Efter at have være afskåret fra omverdenen i 80 millioner år, blev de øer, der i dag udgør New Zealand, fundet. Her ventede der frodige regnskove, dramatiske kyster og et unikt dyreliv for de søfarende, der senere hen blev kendt som maorierne. De blev det første folk til at bosætte sig i dette eventyrlige landskab. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
15:00 
Debatten [Repris]
16:30 
Nak & Æd [Repris]
Sæson 5 (2014). Et vortesvin i Mozambique. Nak & Æd - et vortesvin i Mozambique. Det er august og Jørgen og Nikolaj er taget til Mozambique i Afrika. Denne gang er det for at udleve Jørgens drengedrøm om at skyde et vaskeægte vortesvin. Men vortesvin er sky og gemmer sig i højt græs eller huler. Så spørgsmålet er, om de to venner har øjnene med sig og kan være stille nok til at få et vortesvin på menuen. Del 7 av 10. Producerat år 2014.
17:15 
Nak & Æd [Repris]
Sæson 5 (2014). En grå dykkerantilope i Mozambique. Nak & Æd - en grå dykkerantilope i Mozambique. Jørgen og Nikolaj fortsætter jagteventyret i Mozambique. Og her bliver deres samarbejde for alvor sat på prøve. Målet er, at Jørgen skal skyde en grå dykkerantilope, som er en af klodens mindste antiloper. Men først hvis det lykkes Nikolaj at ”kalde” antilopen frem fra bushen. Lykkes missionen ikke, skal Nikolaj til gengæld kokkerere et hulepindsvin. Del 8 av 10. Producerat år 2014.
18:00 
Husker du ...1974 [Repris]
- året er 1974. Oliekrisen kradser og arbejdsløsheden stiger. Herhjemme får de skyhøje oliepriser planerne om at bygge atomkraftværker i Danmark til at rykke nærmere. Europa slipper af med to militærdiktaturer i 1974. I Både Portugal og Grækenland genindføres demokratiet Teatergruppen Solvognen indsætter en julemandshær midt i decembertravlheden – og så er det i 1974, at alle skal lære at strikke hønsestrik. Producerat år 2005.
19:00 
Husker du ...1975 [Repris]
- året er 1975. Det var kvindernes år. Det havde FN bestemt, men i virkeligheden havde kvindeoprøret været i gang længe. Mød Karen Jespersen, der var en af de mest aktive kvindesagsforkæmpere. 1975 var også året, da der blev fred i Asien. Amerikanerne forlod Vietnam og med dem flere hundredetusinde vietnamesiske flygtninge. Mød en af dem, der kom til Danmark i 1975. Et dansk rederi kom i øvrigt til at spille en helt særlig rolle i forbindelse med afslutningen på Vietnam-krigen. Hør om en af de største redningsaktioner til søs. Det var også i 1975 rockgruppen Queen toppede hitlisterne med ”Bohemian Rhapsody” og en musikvideo, der var langt forud for sin tid. I Danmark havde vi vores helt egen stjerne. Gustav Winckler brød i 1975 igennem med ”Gem et lille smil til det bliver regnvejr”. Producerat år 2005.
20:00 
Det er aldrig for sent [Repris]
Amerikansk komedie fra 2014. Ejendomsmægleren Oren er bevidst uforskammet over for alle, der krydser hans vej. Det eneste, han ønsker, er at få lov til at være i fred. Men tingene går ikke altid som planlagt. Uden varsel smider Orens søn sin niårige datter af hos ham. Oren anede ikke, at han havde et barnebarn. Han overlader pigen til sin rare nabo Leah og forsøger at fortsætte sit liv, som om intet var hændt. Men så let slipper han ikke. Oren: Michael Douglas. Leah: Diane Keaton. Sarah: Sterling Jerins. Producerat år 2014. Regissör: Rob Reiner, Skådespelare: Sterling Jerins, Annie Parisse, Austin Lysy, Michael Douglas, Diane Keaton.
21:30 
Ph.d cup 2019
I Ph.d Cup på DR2 deler fem af Danmarks dygtigste unge forskere ud af deres opdagelser. I tre år har de kæmpet, været i tvivl, brudt barrierer og fundet nye veje. De har gennemført det højeste niveau indenfor uddannelsessystemet og nu skal de kæmpe om at være den bedste formidler. Til at afgøre hvem, der på kun 3 minutter formidler deres forskning bedst er årets dommere: Vincent Hendricks, Maja Hosrt og Tommy Ahlers. Slagets gang bliver styret af hjerneforsker Peter Lund Madsen. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Det politiske talkshow med Mette Vibe Utzon
Dansk politisk talkshow fra 2019. Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Mette Vibe Utzon inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar. Säsong 1. Producerat år 2019.
23:50 
Rasmus Paludan - højrenationalist i børnehøjde
Dansk dokumentar fra 2019. Den højrenationale advokat og partistifter Rasmus Paludan er på rekordtid blevet Danmarks mest sete politiker på Youtube. Mere end 17 millioner gange er hans videoer blevet set, og børn og unge over hele Danmark har taget ord som ”hoooomoperker”, ”taaaaber-ghetto” og ”Bøsse-Ali” til sig. Ofte uden at deres forældre ved, hvad det er for videoer de ser på de sociale medier. DR2 har gennem ni måneder fulgt den kontroversielle advokat og hans partifællers forsøg på at blive kendte og komme i folketinget. Men ikke alt går som planlagt for det nye parti. Producerat år 2019.
00:50 
Voldtægten af Pakistans drenge
Britisk dokumentar fra 2013. Atommagten Pakistan er et demokrati og Vestens allierede i krigen mod terror, men mange frygter, at fundamentale islamister i stigende grad får magt i denne meget konservative, muslimske nation, som paradoksalt nok gemmer på en frygtelig hemmelighed. 25 procent af alle drengebørn bliver seksuelt misbrugt af ældre mænd, før de fylder 16 år. I grænsebyen Peshawar fortæller både pædofile og deres ofre her åbent om dette forhold, og hvad det betyder for dem. Producerat år 2013.
01:40 (09:00)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se