Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode skal hun med til både ultralydsundersøgelser og tandudtrækninger – og så er det på tide at hilse på krokodiller i Borneo. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
09:55 
Dyrehospitalet
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode oplever hun næseaber i Borneo, en europæisk bisonokse, der for at blive undersøgt skal bedøves og ikke må vågne for hurtigt – og så skal hun møde papegøjen Søren, der har brækket benet. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
10:55 
På udebane [Repris]
Arrangeret ægteskab. Norge er flere gange blevet kåret til verdens bedste land, men er det ensbetydende med, at der ikke er noget at lære af andre lande og deres kulturer?. Her har leder af Kristelig Folkeparti Knut Arild Hareide sagt ja til at rejse ud i verden for at blive udfordret på sine egne holdninger og med åbent sind møde mennesker med en helt anden mening end hans: Hvilke dilemmaer knytter sig til arrangerede ægteskaber – om nogen? 2:4. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
11:35 
Min verdenshistorie - Nina og guerillakrigen [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2013. Nina Bundgaard er på dannelsesrejse, da hun kommer til El Salvador i 1980. Hun er 20 år gammel. Det er et land i borgerkrig, hvor Militærjuntaen undertrykker befolkningen og guerillakrigere slår igen. Nina engagerer sig i kampen for frihed og rettigheder. Men prisen er stor, hun ser sin kæreste blive myrdet og bliver selv fanget af den frygtede dødspatrulje. Producerat år 2013.
12:05 
De ti mest giftige slanger i Costa Rica
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Første stop er den mellemamerikanske stat Costa Rica. Producerat år 2014.
12:50 
Verdens største hangarskib
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at bygge verdens største hangarskib – det 100. 000 tons tunge USS Nimitz. Producerat år 2008.
13:40 
Verdens største lufthavnsterminal
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største lufthavnsterminal – Terminal 5 i Heathrow Lufthavn i London. Producerat år 2008.
14:30 
Temalørdag: New Zealand - eventyrets øer
Britisk dokumentarserie fra 2016. Efter at have været isoleret fra resten af verden i over 80 millioner år har livet på New Zealand gået sine egne bizarre veje. Her spiller livet efter et andet regelsæt end resten af verden i form af pingviner i skoven, papegøjer i sneen og forhistoriske rovdyr. Deres liv er underlagt nogle af jordens mest voldsomme naturkræfter med hundredvis af kogende gejsere, syreholdige søer og sneklædte bjerge. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
15:20 
De ti mest giftige slanger i USA
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
16:05 
Pandaerne kommer - diplomater i pels
Pandaerne kommer - diplomater i pels. Pandaerne udsendes til Danmark som symbol på et venskab med Kina, der også giver handel for milliarder. Alligevel har Københavns Zoo svært ved at få erhvervslivet til at give penge til panda-huset. Ifølge eksperter skræmmer sporene. Virksomhederne har før betalt regningen for storpolitik, som da Lars Løkke Rasmussen mødtes med Dalai Lama. Eller som i Norge, da en systemkritiker fik nobelprisen. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
16:50 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 2015 blev kontantbetalinger, for første gang i historien, overhalet af betalingskort og kontaktløse transaktioner. Denne digitale betalings-revolution kom fra de store tech-giganter, hvis plan det var at udrydde rede penge. Her udforsker journalist Jacques Peretti, hvorfor vi har vendt ryggen til kontanter, og hvad det er, vi erstatter dem med. Del 2. Producerat år 2017.
17:35 
Nak & Æd [Repris]
Sæson 5 (2014). En springbuk i Namibia. Nak & Æd - en springbuk i Namibia. Jørgen og Nikolaj er draget til Namibia i Afrika. De to kammesjukker vil have ram på en springbuk. Men jagten viser sig at være en stor udfordring, for Namibia byder både på slanger, skorpioner og 40 graders varme. Men Jørgen har grund til at være tryg. For det er ikke uden grund, at Nikolaj, med alle sine år i Afrika, kalder sig den hvide afrikaner. www.facebook.com/nakogaed. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
18:20 
Nak & Æd [Repris]
Sæson 5 (2014). En tigerfisk i Namibia. Nak & Æd - en tigerfisk i Namibia. Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i Namibia i Afrika. Denne gang er de på jagt efter en af verdens stærkeste og mest aggressive fisk – tigerfisken. De to venner slår lejr midt i Namibias største vådområde Okavango med flodheste og krokodiller som nærmeste naboer. Og det viser sig, at kun ved samarbejde og godt kammeratskab har de to venner en chance for at få fisk på krogen. Del 4 av 10. Producerat år 2014.
19:05 
Temalørdag: New Zealand - eventyrets øer
Britisk dokumentarserie fra 2016. De mest ekstreme dele af New Zealand vender mod Antarktis. Her lever den berømte kiwifugl, snegle så store som knytnæver og de lysende glødeorme. Det sydlige New Zealand er også hjem for bjergkæden Southern Alps, der er blandt de bjerge, der vokser hurtigst i verden. Fra alperne løber enorme isblokke i form af gletschere, der er omgivet af regnskov. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
20:00 
En sag for professor T: Mord på hotellet [Repris]
Tysk krimiserie fra 2017. Plastikkirurgen Hendrik Mass findes skudt på et hotelværelse. En flaske champagne ved sengen antyder, at han ikke var alene. Nu begynder jagten på morderen – og på et motiv. Kommissær Anneliese Decker ønsker at spørge Jasper Thalheim til råds, men den arrogante kriminologiprofessor er ikke ligefrem populær hos politiledelsen. Producerat år 2017.
21:00 
Forsvundet: Pigerne fra Red Light District
Britisk krimiserie fra 2019. Edward er stukket af til England med pengene. Både han og Julien frygter for deres familiers liv. Det er med god grund, for Constantin er en mand uden skrupler. Hvordan kan han sættes ud af spillet?. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
22:00 
Mit hemmelige liv i Evangelist
Dansk reportageserie fra 2014 Eva Maria Jørgensen afbrød al forbindelse til sin familie for at give sit liv til Gud i bevægelsen Evangelist. I dette program åbner hun døren til sit hemmelige liv i Evangelist og fortæller om en tid med karismatiske ledere og færdige svar fra Gud. Og vanskelighederne ved at få livet til at give mening bagefter. Sendt først gang 04.11.2014. Producerat år 2014.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Aber som forsøgsdyr
BBC videnskabsdokumentar fra 2017. Er det moralsk rigtigt at slå aber ihjel for at forbedre menneskers liv? Og hvor går grænsen?. Forskere hævder, at forsøg på aber stadig er afgørende for at helbrede verdens mest dødelige sygdomme – på trods af store fremskridt inden for medicin. Oplev forsøgsdyrs-laboratorier, der tester medicin på aber. Og mød dyreaktivister, som protesterer i håbet om at få lukket disse steder ned. Når en af verdens mest ophedede og kontroversielle debatter udforskes. Producerat år 2017.
23:35 
Hvor farligt er kød?
Britisk dokumentar fra 2016. Hver uge fortæller nye overskrifter om faren ved kød. Pølser topper listen over potentiel kræftfare. Bacon er lige så farligt som rygning, og det samme gælder andre former for bearbejdede kødprodukter. Men har de saftige overskrifter ret?. Dæmp frygten og skærp appetitten, når eksperter og forskere fortæller om kødets gavnlige helbredsmæssige effekter. Producerat år 2015.
00:20 
Hvor sikre er p-piller?
BBC videnskabsdokumentar fra 2018. Hvad er sandheden om p-piller? Er de skyld i depression og selvmordsforsøg, og nedsætter de risikoen for kræft?. I Storbritannien er p-piller den mest anvendte præventionsform, hvor over 3 millioner kvinder regelmæssigt tager de syntetiske hormoner. Her udforsker Dr. Zoe Williams risici ved p-piller lige fra blodpropper til kræft. Skal kvinder være bekymret for deres sikkerhed, eller er fordelen ved p-piller større end risikoen?. Producerat år 2018.
01:10 
Pigen der reddede mit liv
Svensk dokumentar fra 2016. Filmmager Hogir Hirori flygtede som 11-årig fra Kurdistan til Sverige. Nu forlader han sin gravide kone og drager tilbage til det nordlige Irak. Her vil han dokumentere historier fra nogle af de mange mennesker, der flygter fra ISIS. På vej op i Shingal bjergene ser han en såret pige, som han beslutter at hjælpe. En beslutning, der redder hans liv og demonstrerer, hvordan et enkelt menneske kan gøre en forskel. Producerat år 2016.
02:10 (08:55)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se