Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:05 
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia får sin sag for, når hun skal hjælpe til med at rette op på en hesteryg. Hunden Simba skal gennemgå en stor hjerteoperation og så er det tid til at nogle nyfødte antiloper møder dyrlægen for første gang Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
09:30 
Dyrehospitalet [Repris]
Sveriges første asiatiske elefantkalv er endelig født!. Katten Lakrits skal have opereret sit ene ben og huskyhvalpen Hasse, der kun er otte uger gammel, har allerede brækket et ben. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Del 10 av 10. Producerat år 2014.
10:00 
Det første møde med Amazonas glemte folk
Britisk dokumentar fra 2016. I juni 2014 kommer en lille gruppe mænd ud fra regnskoven på grænsen mellem Peru og Brasilien. En gruppe antropologer fanger det første møde med Sapanahua-folket på film. Oplev mødet her, som er udfordret af ekstreme sprog- og kulturforskelle. Producerat år 2016.
10:50 
Sveriges mest beundrede mand
Historien om Volvos mangeårige topchef, hans storhed og hans fald. Da Pehr G. Gyllenhammar ansættes, starter en ny epoke i Volvos historie og ikke mindst i svensk erhvervsliv. Koncernens nye mand vil som øverste leder ikke agere i baggrunden, han vil ses. Han er risikovillig og satser stort, møder undervejs modstand på højt niveau, men han knytter stærke bånd til fabrikkens arbejdere og til fagforeningen, og i ni år i træk bliver han valgt til Sveriges mest beundrede mand. Gyllenhammar blev i visse kredse kaldt Kejseren, mens det svenske folk var på fornavn med ham. Del 1:2. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
11:50 
Sveriges mest beundrede mand
Historien om Volvos mangeårige topchef, hans storhed og hans fald. Da Pehr G. Gyllenhammar er på toppen af sin karriere, sigter han endnu højere, men denne gang skal det vise sig, at hverken hans visioner eller karisma rækker til endnu en succes. Her fortæller både Gyllenhammar, hans venner og hans modstandere åbent om fiaskoen med Renault-affæren der førte til, at manden, der på grund af sine manerer af nogen blev kaldt Kejseren, men af det svenske folk bare PG, stod foran sit fald. Gyllenhammars storhedstid var forbi og han var ikke længere 'Sveriges mest beundrede mand'. Del 2:2. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
12:50 
Drengen der ændrede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. I 1999 blev den 5-årige Elián mirakuløst reddet efter en farefuld flugt fra Cuba, som hans mor og ti andre ikke overlevede. Et sælsomt politisk spil begyndte, og pressen opdagede reality tv's magt. Drengen blev anbragt hos en onkel i Miami. Pressen slog sig ned på dørtrinet og rapporterede om, hvordan den fortvivlede far krævede at få sin søn til Cuba, mens det cubanske eksilsamfund lobbyede for, at Elián kunne blive i USA. Men meget tyder på, at Elián-sagen var skyld i, at Al Gore tabte valget, en politisk opblødning af det cubanske eksilsamfund, og præsident Obamas beslutning om at normalisere de diplomatiske forbindelser med det kommunistiske øsamfund. Producerat år 2016.
14:20 
Den amerikanske mafia
Canadisk dokumentar fra 2015. Slutspillet. Mafia-bossen Charles ”Lucky” Luciano bor igen i Italien og har fået indrejseforbud til USA efter 10 år i fængsel. Det skaber uro i gemakkerne i USA, at mafia-bossen befinder sig så langt væk, for længere nede i hierakiet drømmer de om mere magt. En af de stedfortrædende mafia-bosser bliver derfor slået ihjel. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
15:00 
Anne og Anders tilbage til rødderne: Bosnien [Repris]
I fire sommertemaer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe på ferie med de nye danskere. Tilbage til Vietnam, Iran, Tyrkiet og Bosnien. Tilbage til rødderne og til alt det de forlod: Familien, kærligheden og maden. Denne gang rejser Anne og Anders med den 31-årige Mirza Cirkinagic tilbage til hans hjemland, Bosnien-Hercegovina på 20-året for krigens afslutning. Mirza tager Anne og Anders med til Sarajevo, og op til onklens hytte i bjergene, hvor familien inviterer til traditionel middag med lam og pattegris på spid og stærkt krydrede simreretter. Mirza og hans kæreste tager dem også med til kystbyen Dubrovnik i Kroatien, hvor de skal planlægge deres bryllup. Værter: Anders Agger og Anne Hjernøe. Del 4 av 4. Producerat år 2014.
17:00 
Den grønne mil
Amerikansk fængselsdrama fra 1999. Året er 1935, og Paul Edgecomb er chef for dødsgangen, kaldet Den grønne mil, i Cold Mountain fængslet i Louisiana. Trods stedets grumme formål drives det af Edgecomb og hans folk med både værdighed og humanisme. Der er blot en enkelt slange i dette ”Paradis”, nemlig den lille, lede sadist Percy Wetmore, der har fået job som vagt på dødsgangen takket være det forhold, at han er nevø af guvernørens kone. En dag ankommer den enfoldige, sorte kæmpe John Coffey til fængslet, dødsdømt for mordet på to små hvide piger. Edgemore opdager så småt at denne blide kæmpe er en clairvoyant healer, der gerne bruger sine mirakuløse evner i det godes tjeneste. Sammen med det forhold, at han nu også ved at Coffey er uskyldigt dømt, sætter det Edgemore i et alvorligt moralsk dilemma over at skulle eksekvere dødsdommen. Producerat år 1999. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Doug Hutchison, Bonnie Hunt, Sam Ro, James Cromwell, Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan.
20:00 
Kill Bill: Volume 1 [Repris]
Amerikansk action-thriller fra 2003. En kvindelig lejemorder vågner op efter at have ligget i coma. Fire år forinden fik hun en kugle gennem hovedet, og nu vil hun have hævn over sin gamle lærermester og hans slæng. Producerat år 2003. Regissör: Quentin Tarantino, Skådespelare: Sonny Chiba, Chiaki Kuriyama, Julie Dreyfus, Uma Thurman, O-Ren Ishii, Michael Madsen, Lucy Liu, David Carradine, Daryl Hannah, Vivica A. Fox.
21:45 
Hvor farligt er kød?
Britisk dokumentar fra 2016. Hver uge fortæller nye overskrifter om faren ved kød. Pølser topper listen over potentiel kræftfare. Bacon er lige så farligt som rygning, og det samme gælder andre former for bearbejdede kødprodukter. Men har de saftige overskrifter ret?. Dæmp frygten og skærp appetitten, når eksperter og forskere fortæller om kødets gavnlige helbredsmæssige effekter. Producerat år 2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1980'erne havde vi fælles værdier på arbejdspladsen, men de blev afløst af store cheflønninger og nul jobsikkerhed. Hvordan er vi gået fra at stemple ind og ud af arbejdet og til at tjekke e-mails døgnet rundt? Her udforsker journalist Jacques Peretti automatisering. Vil robotter lette vores arbejdsliv eller overflødiggøre os som art?. Del 3. Producerat år 2017.
23:45 
Dronekrigeren - Danmarks farligste terrorist
En dansker står bag et helt nyt terrorvåben hos Islamisk Stat. Han spænder bomber på hobbydroner og får ifølge politiet hjælp af et netværk i Danmark. Dronekrigeren er Basil Hassan, der er eftersøgt for drabsforsøget mod islamkritikeren Lars Hedegaard. DRs mellemøstkorrespondent Puk Damsgård rejser ind i Syrien for at lære nyt om Basil Hassan og sammen med sine kollegaer afslører de, hvordan Basil Hassan også har planlagt terror i Vesten. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
00:30 
Kill Bill: Volume 1 [Repris]
Amerikansk action-thriller fra 2003. En kvindelig lejemorder vågner op efter at have ligget i coma. Fire år forinden fik hun en kugle gennem hovedet, og nu vil hun have hævn over sin gamle lærermester og hans slæng. Producerat år 2003. Regissör: Quentin Tarantino, Skådespelare: Sonny Chiba, Chiaki Kuriyama, Julie Dreyfus, Uma Thurman, O-Ren Ishii, Michael Madsen, Lucy Liu, David Carradine, Daryl Hannah, Vivica A. Fox.
02:15 
Pandaerne kommer - diplomater i pels
Den røde løber skal rulles ud, Dronningen skal komme, og der skal festes i dagevis, når pandaerne kommer. Men inden det kan ske, må Statsministeren gribe ind for at undgå at stå i en pinlig situation overfor kineserne, der sender pandaerne hertil som deres ypperste symbol på venskab med Danmark. Producerat år 2015.
03:00 (09:05)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se