Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
09:30 
Clement Special
Efter valget. Producerat år 2019.
10:50 
Sommer i Systemet
Dansk reportageserie 2015. Ayse Dudu Tepe og Rasmus Søndergaard går på opdagelse i jobcentrets tomme lokaler. Her leder de efter tegn på liv, værdier og regler for god opførsel. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker. Sendt første gang 02.07.2015. Producerat år 2015.
11:15 
Sommer i Systemet
Dansk reportageserie fra 2015. Knud Romer og Christine Feldthaus går på opdagelse i børnehaven uden for åbningstiden. Knud gik hjemme med sine piger i fire år, fordi han ikke kunne få sig selv til at aflevere dem til institutionslivet. Christine var det hun selv kalder "vi-lukker-og-slukker-forældre", dengang hendes søn gik i børnehave, og hun selv havde travlt med karrieren i reklamebranchen. Romer og Feldthaus diskuterer pligt og lyst, når det gælder børneopdragelse, alt imens de laver perleplader. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker med værdier, menneskesyn og regler for god opførsel. Sendt første gang 06.07.2015. Producerat år 2015.
11:45 
Sommer i Systemet
Dansk reportageserie 2015. Lisbeth Zornig Andersen mødes i fængslet med Waqas Ali fra bandet Outlandish. Waqas har aldrig før været i et fængsel og sammen med Lisbeth går han på opdagelse i fængslets rammer "efter lukketid", når de indsatte er i deres celler. Lisbeth fortæller bl.a. om de mange gange hendes brødre var i fængsel, og hun besøgte dem. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker med værdier, menneskesyn og regler for god opførsel. Sendt første gang 07.07.2015. Producerat år 2015.
12:15 
Kim Leine - mit liv som misbruger
Dansk portræt fra En af Danmarks allerstørste forfattere, Kim Leine, har som menneske været allerlængst nede og vende. Som sygeplejerske i Grønland begyndte han at stjæle og indtage hospitalets morfin for at dæmpe de følelsesmæssige følger af en opvækst i Jehovas Vidner og en far, der misbrugte ham seksuelt. Mens han er i Grønland, hvor han researcher til sin kommende bog, tager DR2 ham med tilbage til hospitalet i Nuuk. Her skal han for første gang se sin tidligere kollega i øjnene - afdelingssygeplejersken Ulla, som fandt hans brugte kanyler på et toilet og dermed afslørede ham. Undervejs fortæller han om sin voldsomme opvækst og om den selvdestruktion, som udspiller sig for fuld skrue under årene i Nuuk. Sendt første gang 30.07.2017. Producerat år 2017.
12:45 
Christian Lollike - på trip
Instruktøren Christian Lollike er en af Danmarks mest markante dramatikere, som målbevidst går efter at bryde grænser. DR2 møder ham, mens han er i gang med at sætte teaterstykker op til landets to største scener: Aarhus Teater og Det Kongelige Teater i København. I Aarhus vil han have skuespillerne til at hugge hovedet af en høne foran publikum. Og til et skuespil til Det Kongelige Teater om hippietiden, tager han bevidsthedsudvidende stoffer som del af sin research. Christian Lollike inviterer os med på sit researchtrip, en rejse der bringer ham tilbage til barndomsbyen Fredensborg, hvor han voksede op under trygge rammer. Rammer som han siden har forsøgt at vriste sig fri af. Producerat år 2017.
13:15 
Bisse - på nedsat hørelse
Thorbjørn Radisch Bredkjær også kaldet Bisse, er musiker, sanger og sangskriver. Han stormer i disse år frem på den danske musikscene, men er musiker på trods. Født med nedsat hørelse, fik han som ung at vide af sin læge, at han aldrig ville blive musiker. DR2 møder ham, mens han er ved at færdiggøre sit nye album, der udgives i år, hvor han fylder 30. Under indspilningen siger han ja til at lade en høreklinik undersøge, om hans hørelse er blevet dårligere. For at konfrontere sin frygt: om han risikerer at blive helt døv. Producerat år 2017.
13:45 
En stjernes død
Svensk dokumentar fra 2019. I 90'erne var hun en lysende stjerne i Sverige, men fik tæsk. Josefin Nilsson var skuespiller og sanger i popgruppen Ainbusk. Men samtidig med at hendes karriere toppede, var hun dybt ulykkelig privat. Hun blev udsat for dødstrusler og vold af sin daværende kæreste - indtil hun gik til politiet. Frem til sin død i 2016 skrev hun på en selvbiografi, om den svære tid, for at hjælpe andre. Hun døde uventet 46 år gammel. Producerat år 2019.
14:45 
Sheriffen og pebermøen
Amerikansk westernkomedie fra 1975. Den lille by Fort Ruby bliver overfaldet af en gruppe røvere, der plyndrer og myrder løs, heriblandt pastor Goodnight. Hans datter Eula overlever angrebet og slår sig sammen med den hensynsløse sherif Rooster Cogburn i jagten på sin fars mordere. Rooster: John Wayne. Eula: Katharine Hepburn. Wolf: Richard Romancito. Producerat år 1975. Regissör: Stuart Millar.
16:30 
De kalder mig Trinity
Italiensk westernkomedie fra 1970. Trinity dukker op i den lille by, hvor den lokale matador jager de fredelige bønder bort, uden at sheriffen blander sig. Sheriffen ved, at det giver ballade, for Trinity er hans egen bror, og han elsker et godt slagsmål. Trinity: Terence Hill. Bambino: Bud Spencer. Harriman: Farley Granger. Producerat år 1970. Regissör: E.B. Clucher.
18:20 
UEFA U21 E
Polen–Belgien. Producerat år 2019.
21:00 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross - på Folkemødet
Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz - med Gyrith Cecilie Ross ved roret. I en særudgave fra Folkemødet, indbyder Gyrith Cecilie Ross et blåt hold og et rødt hold til quiz på havnen i Allinge. Det hold, der netop har tabt valget, får lejlighed til at vinde lidt af æren tilbage. Hvad ved politikerne egentlig om det Folkemøde, der selv er med på - og er der en ting eller to fra valgkampen, vi har glemt at grine af?. Producerat år 2019.
21:30 
Yalla! Stem dig ind i kampen
Tre unge muslimer har fået nok af, at mange af deres trosfæller ikke stemmer til folketingsvalget. Og med de nye højrepartiers fremkomst oplever de, at der er mere på spil end nogensinde. Derfor vil de have andre muslimer i Danmark til at bruge deres stemmeret. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Sara Bro på DR2
Besøg Sara Bro i hendes nye talkshow hvor en spade er et andet udtryk for skovl, hvor gæsterne taler om det der er vigtigt og tingene bliver sagt som de er. Del 10. Producerat år 2019.
23:30 
Clement Special
Efter valget. Producerat år 2019.
00:30 
Fra festabe til jernmand
Britisk dokumentar fra 2018. Alkohol, stoffer og vilde stunts. Sådan var hverdagen i mange år for Mathew Pritchard fra MTV's berygtede show Dirty Sanchez. Et show, der gav berømmelse, men også havde en pris. Mathew var blevet afhængig, og ingen troede, han ville overleve. Her følger vi Mathew, når han gennem kost og træning forvandler sig fra en fordrukken festabe til en sand jernmand. Producerat år 2019.
01:30 
Husk at leve, mens du gør det
Britisk dokumentar fra 2017. Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du havde en terminal sygdom og kun havde få måneder tilbage at leve i? Tolv mennesker i alderen fra tyverne til tresserne fortæller her inspirerende om at finde det positive i diagnosen, som har hjulpet dem til at opdage, hvad der virkelig betyder noget i livet. De smiler og griner og forsøger ikke at græde, fordi de siger, at gråd og tristhed er spild af den dyrebare tid, de har tilbage. Producerat år 2017.
02:30 
Pakistans narkobørn
Britisk dokumentar fra 2015. I den fattige pakistanske havneby, Karachi, falbyder organiserede kriminelle heroin til de svage og sårbare, mens korrupte embedsmænd vender det blinde øje til og fylder deres lommer. De fleste af byens halve million heroinjunkier, mange af dem børn, er overladt til at leve på gaden og prostituere sig selv. Ignoreret af myndighederne og udstødte af lokalsamfundet er narkomanerne en underklasse, som resten af det religiøse pakistanske samfund helst ikke vil vide af. Producerat år 2015.
03:25 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se