Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
European Games 2019, Badminton, 1/8-delsfinaler, direkte
Bordtennis. –. Producerat år 2019.
11:45 
European Games 2019 Højdepunkter
Højdepunkter fra dagens konkurrencer ved European Games. Producerat år 2019.
11:55 
European Games
Der er olympiske pladser på højkant, når ni af Danmarks dygtigste skarpskytter tager kampen op mod skytter fra resten af Europa ved European Games i Minsk. Danmark er repræsenteret i både riffel, pistol og flugt. Kommentator: Tobias Boldt. Producerat år 2019. Kommentator: Tobias Boldt.
12:55 
European Games 2019, Kajak, finaler, direkte
Kajak. –. Producerat år 2019.
16:00 
European Games
Der er olympiske pladser på højkant, når ni af Danmarks dygtigste skarpskytter tager kampen op mod skytter fra resten af Europa ved European Games i Minsk. Danmark er repræsenteret i både riffel, pistol og flugt. Kommentator: Tobias Boldt. Producerat år 2019. Kommentator: Tobias Boldt.
18:45 
Englands mest eftersøgte våben
Britisk dokumentar fra 2018. Pistol nr. 6 er Storbritanniens mest dødbringende våben. I løbet af et årti er den blevet affyret mindst tredive gange - og har dræbt tre mennesker. Den har haft flere ejere og hver eneste af dens kugler knytter ofre, vidner, familier, læger og kriminelle sammen i et usynligt spindelvæv. Her afsløres de blodige hemmeligheder om pistol nr. 6 - en fortælling om stolthed, håb og frygt, som kan lære os noget om os selv. Producerat år 2018.
19:55 
Serena Williams
Amerikansk dokumentar fra 2015. Portræt af den amerikanske, professionelle tennisspiller, Serena Williams, der er nummer et på kvindernes verdensrangliste. Instruktøren Ryan White har fulgt Serena i sæsonen 2015-2016 og giver et virkeligt, råt og autentisk billede af atleten, designeren og forretningskvinden, og viser ikke mindst det umenneskelige benhårde pres, der ligger på verdensstjernen, men også at der findes et rigtigt, levende menneske inde bag facaden. Producerat år 2015.
21:25 
Grimrian
Dansk reportage fra Jacob Haugaard vil slå et slag for de grimme. Grimme mennesker bliver diskrimineret hele tiden. Det er bevist, at grimme har ringe chance for succes, de får lavere løn, dårligere jobs, højere straffe og værst af alt, det starter allerede fra barns ben. Jacob har selv klaret sig godt på trods af sit mindre kønne udseende. Men hvorfor diskrimineres de grimme, og hvorfor gør politikerne ikke noget ved det? Jacob bliver klogere på problemet og finder hurtigt ud af, at det er op ad bakke. Grimhed er tydeligvis et tabu. Sendt første gang 18.10.2014. Producerat år 2014.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Seniormagasinet - Cougar-Grethe
Ole Thisted fokuserer på livet som senior. Hvilke teknologiske, medicinske og åndelige muligheder, vi har, og hvordan vi får det mest optimale ud af tilværelsen, inden rulleteksterne kører. Producerat år 2019.
23:15 
Scoreskolen - Tre kærlighedshistorier fra Rusland
Dansk dokumentar fra 2019 Kønskamp på russisk. Diana, Lida og Vica er tre unge russiske kvinder, der alle søger det samme: sikkerhed, en højere social status og evig lykke. Det er bare ikke de nemmeste ønsker at indfri i nutidens Rusland. Putinisme og patriarkatet dominerer, og samtidig er mændene i undertal og stærkt efterspurgte. Så vore tre heltinder tager sagen i egen hånd og melder sig til et kursus i kunsten at forføre en mand - og helst en rig én. Men kan man score sig til lykke og et almindeligt liv med en mand, der kan betale huslejen?. Producerat år 2018. Regissör: Alina Rudnitskaya.
00:15 
Håbets Ø
Hvor længe skal man vente på sin egen fremtid?. I den lille by Maniitsoq på Grønlands vestkyst tager mennesker livtag med deres egen skæbne, når det viser sig at de store internationale investeringer i samfundet udebliver. Producerat år 2019.
01:10 
Bag om Brexit
Britisk dokumentar fra 2019. I to år har filmmager Lode Desmet haft eksklusiv adgang til Europa-Parlamentets brexit-koordinator, Guy Verhofstadt, og dennes team. Her afsløres de europæiske forhandleres fortrolige samtaler og argumenter, når de forsøger at udforme en strategi for briternes udtrædelse af EU. En opgave, der hurtigt udvikler sig til frustration - da briterne ikke er i stand til at danne en samlet front eller præsentere et klart mål for fremtiden. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
02:10 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se