Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug. Producerat år 2017.
09:35 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Østaten Madagascar er berømt for sit eksotiske dyreliv og en hastigt stigende økoturisme. Men langt fra turiststederne og lemursafarierne er landet plaget af bevæbnede bander og kvægtyve samtidig med, at det ludfattige land kæmper med en tre år lang tørke og en hungersnød, der har skabt en humanitær krise. Producerat år 2017.
10:20 
Med fuld udrykning
Norsk dokumentar-serie fra 2019. Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. En mand har fået hjertestop. Marte og Finn-Olav kører ud med fulde sirener, men har svært ved at finde adressen. Akutlægehelikopteren har også travlt. En ældre kvinde har fået en livstruende blodforgiftning. Kan hun reddes?. Del 2 av 10. Producerat år 2019.
11:00 
Med fuld udrykning
Norsk dokumentar-serie fra 2019. Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. En skiløber er faldet meget højt oppe i Lyngsalperne, så akutlægehelikopteren må ud. Samtidig ligger en ung pige hjemme på sofaen og bløder. Begge har brug for akuthjælp. Del 3 av 10. Producerat år 2019.
11:40 
Hvidvask af narkopenge
Fransk dokumentar fra 2015. I 2012 anklagede et amerikansk senatsudvalg den fremtrædende britiske bank, HSBC, for mellem 2007-08 at hvidvaske ikke mindre end syv milliarder dollar for mexicanske narkokarteller. Men indtil i dag er ingen hverken blevet dømt for hvidvaskning eller blevet frataget retten til at lave bankforretninger. Men hvordan kan fx Mexico bekæmpe narkohandel og hvidvaskning af penge, hvis der ikke er konsekvenser for de banker, der lukker øjnene? I dag deltager mange banker i hvidvaskningen, og narkopengene siver stille og roligt ind i den legale økonomi. Del 1 av 2. Producerat år 2015.
12:30 
Prærietranen - en mester i navigation
Japansk naturprogram fra 2013. Platte River i USA er verdens største mellemlandingssted for traner på træk. Hvert år samles 500. 000 af de majestætiske fugle for at få styrke til den lange rejse nordpå mod Alaska, men også for lede efter en mage, der kan tage med. Her følger vi prærietranen på træk - tværs over Nordamerika. Producerat år 2015.
13:20 
Kattalemuren - Madagaskars territorialkæmper
Japansk naturprogram fra 2014. Madagaskar ud for Afrikas sydøstkyst er en oase med dyreliv. Her lever kattalemuren sammen i grupper domineret af hunner. Nærmer et rovdyr sig, er det også hunnerne, der tager kampen op, mens hannerne holder sig uden for enhver konflikt. Her undersøger vi hemmeligheden bag de stærke mødre, der forsvarer deres territorium, mens ungerne klynger sig til dem. Producerat år 2015.
14:15 
Smag på Georgien med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Georgien. Producerat år 2014.
14:55 
Smag på Manila med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Manila. Producerat år 2014.
15:35 
Hjernevask - Os og dem
Dansk reportageserie. Vi har en grundlæggende tendens til at opdele verden i grupper - os imod dem. Om det er på fodboldbanen, arbejdspladsen eller ude i ghettoen. Den fælles fjende gør det lettere for os at samle os i grupper - men det er også med til at skabe konflikter. I dag vil vi undersøge, hvor lidt der skal til for at samle to forskellige grupper og gøre dem til én gruppe. Derfor har vi samlet to hold gymnasieelever, og bedt dem om at forberede en middag til de hjemløse. Line er den onde forsøgsleder, som med få enkle midler vil få sit hold til at kæmpe indbyrdes. Anders derimod er den gode forsøgsleder, som vil prøve at få sit hold til at samarbejde. Producerat år 2012.
16:15 
Hjernevask - Hvor meget lyver du?
Dansk reportageserie. Vi lyver alle sammen meget mere, end vi selv er klar over. Især over for os selv. Hvis vi udfører handlinger, som ikke passer sammen med vores værdier - ja, så ændrer vi bare værdierne. I dagens program sætter Anders Stjernholm sine forsøgsdeltagere til at lave en VIRKELIG kedelig opgave. Men kan han få dem til at bilde sig selv ind, at den faktisk er sjov?. Producerat år 2012.
16:55 
Howard - forsvarsadvokat i New York
Britisk dokumentar fra 2018. Den 27-årige Tiffany står anklaget for mordet på sin mand, og kun advokaten Howard Greenberg står mellem hende og en livstidsdom. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
17:40 
Howard - forsvarsadvokat i New York
Britisk dokumentar fra 2018. Howard har påtaget sig forsvaret for en barnemorder, the 'Brooklyn Ripper', og det er ikke populært. Ofrene kæmper for retfærdighed, og i pressens øjne er manden allerede kendt skyldig. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
18:25 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Fra Guatemala passerer de en forladt grænse til Honduras og den berygtede by San Pedro Sula, hvor to kriminelle bander slås om narkomarkedet i en krig, der de sidste fem år kar kostet 6.000 mennesker livet. Få dage efter ankommer de til Nicaragua og er nået halvvejs på den lange vandretur. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
19:10 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De to venner vandrer gennem det vestlige Nicaragua, hvor der ligger 21 vulkaner omgivet af et fantastisk landskab og nogle af Nicaraguas smukke kolonibyer, før de når til det naturskønne Costa Rica. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
20:00 
En sag for professor T
Tysk krimiserie fra 2018. Blodets bånd. Bryggeriejeren Pilhau findes hængt. Pilhau har netop overdraget bryggeriet til sine to sønner, men ikke desto mindre nærer familien et stort had til deres overhoved. Professor Thalheim er i fuld gang med efterforskningen, da politigårdens elevator pludselig sætter sig fast. Det ufrivillige elevatorophold giver Thalheim tid til at tænke sagen grundigt igennem. Langsomt begynder han at gennemskue den rette sammenhæng. Producerat år 2018.
21:00 
Savnet
Svensk krimiserie fra 2017. En ung kvinde er fundet død, og en anden er meldt savnet. Hvem står bag? Og hvor er den forsvundne pige? Politiinspektør Maja Silver graver i sine bysbørns liv for at finde svaret. Samtidig forsøger hun desperat at blive forsonet med sin egen datter. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Misbrugt af børnelægen
Amerikansk dokumentar fra 2019. I over 20 år begik Stanley Weber seksuelle overgreb mod indianske drenge. Her undersøger Frontline og The Wall Street Journal, hvordan den tidligere børnelæge kunne flytte fra det ene indianerreservat til det andet og hærge - på trods af gentagne advarsler. Hvorfor blev han ikke stoppet?. Producerat år 1225.
23:55 
Velkommen til Villefranche
Fransk thrillerserie fra 2019. Laurène forsøger at få sine overordnede til at sende forstærkninger til Villefranche. Hun frygter, at byen snart vil blive angrebet af Cernunnos, hjorteguden - eller måske bare af en galning, der tror, at han er en keltisk gud. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
00:55 
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug. Producerat år 2017.
01:40 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Østaten Madagascar er berømt for sit eksotiske dyreliv og en hastigt stigende økoturisme. Men langt fra turiststederne og lemursafarierne er landet plaget af bevæbnede bander og kvægtyve samtidig med, at det ludfattige land kæmper med en tre år lang tørke og en hungersnød, der har skabt en humanitær krise. Producerat år 2017.
02:25 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se