Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode oplever hun næseaber i Borneo, en europæisk bisonokse, der for at blive undersøgt skal bedøves og ikke må vågne for hurtigt – og så skal hun møde papegøjen Søren, der har brækket benet. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
09:55 
Dyrehospitalet
Sofia Rågenklint, seriens passionerede vært, nøjes i denne sæson ikke bare med at følge forskellige dyr på nogle af Sveriges dyrehospitaler, hun rejser også til eksotiske steder i Sydøstasien for at kigge nærmere på dyrene der. I denne episode er hun på Kolmården, hvor to elge skal bedøves, hun er i Gøteborg for at overvære en operation på en hund og så går tuen til Borneo, hvor hun skal træffe en bjørn!. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
10:55 
På udebane [Repris]
Sundhedsvæsenet. Norge er flere gange blevet kåret til verdens bedste land, men er det ensbetydende med, at der ikke er noget at lære af andre lande og deres kulturer?. Her har den norske undervisningsminister Torbjørn Røe Isaksen sagt ja til at rejse ud i verden for at blive udfordret på sine egne holdninger og med åbent sind møde mennesker med en helt anden mening end hans: Hvordan forholder andre sig til et markedsstyret sundhedsvæsen som i USA? 3:4. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
11:35 
Min verdenshistorie [Repris]
Sydafrika. Dansk dokumentarserie fra 2013 Da Nelson Mandela bliver indsat som præsident i Sydafrika er to danskere inviteret med til festlighederne i Johannesburg. Den ene er statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Den anden er Morten Nielsen. Morten Nielsen er 23 år da han i midten af firserne beslutter sig for at hjælpe sydafrikanerne i kampen mod apartheid. Producerat år 2013.
12:05 
De ti mest giftige slanger i USA
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
12:50 
Verdens største lufthavnsterminal
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største lufthavnsterminal – Terminal 5 i Heathrow Lufthavn i London. Producerat år 2008.
13:40 
Verdens længste hængebro
Britisk dokumentarserie fra 2008. Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker. Her ser vi nærmere på verdens længste hængebro Akashi Kaikyo-broen i Japan og får indsigt i, hvordan broen er blevet opført af en kvart million ton stål, og hvordan broens 28. 000 ton wirer er blevet forankret i flodbredderne. Producerat år 2008.
14:30 
Temalørdag: New Zealand - eventyrets øer
Britisk dokumentarserie fra 2016. De mest ekstreme dele af New Zealand vender mod Antarktis. Her lever den berømte kiwifugl, snegle så store som knytnæver og de lysende glødeorme. Det sydlige New Zealand er også hjem for bjergkæden Southern Alps, der er blandt de bjerge, der vokser hurtigst i verden. Fra alperne løber enorme isblokke i form af gletschere, der er omgivet af regnskov. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
15:20 
De ti mest giftige slanger i Sydafrika
Britisk naurprogram fra 2014. Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Producerat år 2014.
16:05 
Pandaerne kommer - diplomater i pels
Den røde løber skal rulles ud, Dronningen skal komme, og der skal festes i dagevis, når pandaerne kommer. Men inden det kan ske, må Statsministeren gribe ind for at undgå at stå i en pinlig situation overfor kineserne, der sender pandaerne hertil som deres ypperste symbol på venskab med Danmark. Producerat år 2015.
16:50 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1980'erne havde vi fælles værdier på arbejdspladsen, men de blev afløst af store cheflønninger og nul jobsikkerhed. Hvordan er vi gået fra at stemple ind og ud af arbejdet og til at tjekke e-mails døgnet rundt? Her udforsker journalist Jacques Peretti automatisering. Vil robotter lette vores arbejdsliv eller overflødiggøre os som art?. Del 3. Producerat år 2017.
17:35 
Nak & Æd [Repris]
En pigrokke i Florida. Nak & Æd - en pigrokke i Florida. Jørgen og Nikolai er draget til Florida i USA. Her skal de prøve kræfter med en af havets mere ubeskrevne delikatesser – pigrokken. Men stærk strøm kan gøre fiskeriet vanskeligt. Så vil det mon lykkes Jørgen og Nikolaj at sætte tænderne i en pigrokke, eller skal Nikolaj kaste sine kulinariske evner på alternativet, som denne gang er en amerikansk pungrotte. Sendt første gnag 02.03.2015. Säsong 5. Del 5 av 10. Producerat år 2014.
18:20 
Nak & Æd [Repris]
En alligator i Florida. Nak & Æd - en alligator i Florida. Jørgen og Nikolaj fortsætter deres rejse i Florida i USA. Med armbrøst og lygter skal de i nattens mulm og mørke fra båd prøve at nakke en alligator. Men det er ikke uden risiko. Alligatorer er stærke dyr, og de største kan veje op til 350 kg. Nikolaj ser frem til at skulle lave alligatormørbrad. Så han er meget opsat på ikke at skulle tilberede den alternative menu, som denne gang består af bæltedyr. Säsong 5. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
19:05 
Temalørdag: New Zealand - eventyrets øer
Britisk dokumentarserie fra 2016. For omkring 800 år siden sejlede søfarende folk ud fra Polynesien og satte kurs mod syd. Efter at have være afskåret fra omverdenen i 80 millioner år, blev de øer, der i dag udgør New Zealand, fundet. Her ventede der frodige regnskove, dramatiske kyster og et unikt dyreliv for de søfarende, der senere hen blev kendt som maorierne. De blev det første folk til at bosætte sig i dette eventyrlige landskab. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
20:00 
Debatten
21:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz – med Gyrith Cecilie Ross ved roret. Producerat år 2019.
22:00 
Sara Bro på DR2 [Repris]
Cougars, kuvøseguf og kønsnormer. Er det mere okay, når en mand er sammen med en yngre kvinde end omvendt?. Har vi stadig forskellige standarder for, hvad der er acceptabelt for mænd og kvinder?. Sara får besøg af TV vært Ibi Makienok, der oplevede en massiv hetz, da hun fandt sammen med sin 16 år yngre mand og kønssociolog Cecilie Nørgaard gør os klogere på, hvorfor der stadig i 2019 er forskel på hvad mænd og kvinder må. Del 4. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Sportsstjernerne der blev splittet af krig
Amerikansk sportsdokumentar fra 2010. De var barndomsvenner med en fælles passion for basketball. Serbiske Vlade Divac og kroatiske Drazen Petrovic begge landsholdsspillere i Jugoslavien og senere stjerner i NBA. Men da Jugoslavien blev delt, stod de to tidligere holdkammerater på hver deres side i en farlig borgerkrig – og på basketballbanen. Et fjendskab, der varede, indtil Petrovic blev dræbt i et biluheld. Kunne de overhovedet være blevet forsonet? Nu fortæller Divac, hvordan etniske spændinger rev deres venskab i stykker. Producerat år 2010.
00:20 
Debatten [Repris]
01:50 (09:10)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se