Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Märtha Louise - Den spirituelle prinsesse
Gina Dirawi rejser ud i verden for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, hun har til livet. I dag går turen til London, hvor hun skal møde den norske prinsesse Märtha Louise, der måske kan hjælpe Gina med at lære sig selv bedre at kende. Prinsesse Märtha Louise arbejder med spirituel kommunikation, såkaldt reading og healing. Det bliver et stærkt møde for Gina. Producerat år 2015.
09:30 
Hvor farligt er kød?
Britisk dokumentar fra 2016. Hver uge fortæller nye overskrifter om faren ved kød. Pølser topper listen over potentiel kræftfare. Bacon er lige så farligt som rygning, og det samme gælder andre former for bearbejdede kødprodukter. Men har de saftige overskrifter ret?. Dæmp frygten og skærp appetitten, når eksperter og forskere fortæller om kødets gavnlige helbredsmæssige effekter. Producerat år 2015.
10:15 
Det store sukker-eksperiment
Australsk dokumentarfilm fra 2015. Er sukker usundt? Og har fødevareindustrien skjult det for os, mens den til gengæld har smuglet sukker ind allevegne?. Instruktøren Damon Gameau bruger sig selv som forsøgskanin i et eksperiment, hvor han i 60 dage skal indtage 49 teskefulde sukker om dagen i det, der bliver betragtet som 'sunde' fødevarer som fedtfattig yoghurt, muslibarer, juice og morgenmadsprodukter. Altså ingen sodavand, is, chokolade eller slik. Uden at afsløre for meget bliver Damon i hvert fald ikke sundere af diæten!. Producerat år 2015.
11:50 
Smag på Japan med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Japan. Producerat år 2014.
12:30 
Smag på Rom med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Rom. Producerat år 2014.
13:10 
Great Barrier Reef - det magiske koralrev
Britisk naturprogram fra 2016. I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi, for at forstå, hvordan revet er blevet dannet og møde nogle af de dyr, der lever på og omkring det. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
14:00 
Great Barrier Reef - det magiske koralrev
Britisk naturprogram fra 2016. I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Denne gang for at opsøge de mest afsideliggende hjørner af koralrevet for at møde nogle af de fantastiske dyr, der hvert år kommer langvejs fra for at fouragere. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
14:50 
Great Barrier Reef - det magiske koralrev
Britisk naturprogram fra 2016. I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Dengang virkede koralrevet som en oldgammel og solid struktur, men nu er det voldsomt udfordret og truet af de ødelæggende menneskeskabte virkninger. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
15:40 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1970'erne opdagede medicinalindustrien, at der kunne tjenes penge på raske mennesker – ved at gøre indtagelse af receptpligtig medicin så almindeligt som tyggegummi. Men er den lette adgang til medicin til gavn for os? Her udforsker journalist Jacques Peretti aftaler, som er indgået mellem regeringer og de store medicinalvirksomheder. Del 1. Producerat år 2017.
16:25 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 2015 blev kontantbetalinger, for første gang i historien, overhalet af betalingskort og kontaktløse transaktioner. Denne digitale betalings-revolution kom fra de store tech-giganter, hvis plan det var at udrydde rede penge. Her udforsker journalist Jacques Peretti, hvorfor vi har vendt ryggen til kontanter, og hvad det er, vi erstatter dem med. Del 2. Producerat år 2017.
17:10 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt – vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1980'erne havde vi fælles værdier på arbejdspladsen, men de blev afløst af store cheflønninger og nul jobsikkerhed. Hvordan er vi gået fra at stemple ind og ud af arbejdet og til at tjekke e-mails døgnet rundt? Her udforsker journalist Jacques Peretti automatisering. Vil robotter lette vores arbejdsliv eller overflødiggøre os som art?. Del 3. Producerat år 2017.
17:55 
Bodyguard [Repris]
Amerikansk romantisk thriller fra 1992. Frank, der har været livvagt for to amerikanske præsidenter, er den bedste der findes - lige indtil han forelsker sig i sin smukke klient Rachel. Den berømte popsangerinde hyrer Frank, fordi hun modtager trusselsbreve, og snart er hun jaget af en sindssyg morder. Men livvagternes vigtigste regel er, at man ikke må elske den man beskytter, for så kan man ikke længere yde sit bedste. Producerat år 1992. Regissör: Mick Jackson, Skådespelare: Gary Kemp, Bill Cobbs, Ralph Waite, Kevin Costner, Whitney Houston.
20:00 
Temalørdag: Er du helt Yogi?
Kan du dyrke yoga når du er 100 år gammel? Ja – siger Irmgard, der med daglige yogaøvelser stadig holder sig i topform. Og hun er ikke alene. Antallet af danskere, der går til yoga er nidoblet siden 1990'erne. Er stigningen et udtryk for at vi er blevet et mere søgende folkefærd som kigger mod Østens mystik?. Eller er den yoga vi dyrker i dag slet ikke så eksotisk som vi går rundt og tror? Er det en sportsgren, en filosofi eller måske begge dele? Og hvad kan yogaen gøre for vores krop og vores sind?. Producerat år 2019.
21:00 
Temalørdag: Når spiritualitet bliver videnskab
Canadisk dokumentar fra 2017. Ånd og videnskab har ikke haft meget med hinanden at gøre, ja er nærmest blevet set som hinandens modsætninger. Men det er ved at ændre sig. I lyset af den amerikanske opioidkrise ser professor Tim Caulfield på effekten af akupunktur mod smerte og meditation som middel mod stress. Producerat år 2017.
21:45 
Temalørdag: Sådan narrer du døden [Repris]
Amerikansk dokumentar fra 2016. Anti-aging industrien har det godt. Mennesker flest vil leve evigt – og de vil helst se godt ud imens! Men virker produkterne?. Er noget af det ligefrem skadeligt? Professor i sundhedslovgivning, Tim Caulfield, undersøger her myten om detox, der har gået sin sejsgang i de sidste år. Har forestillingen om, at skylle alle skadelige giftstoffer ud af kroppen og atter blive ren, nogen gang på jorden?. Producerat år 2016.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
A time to kill [Repris]
Amerikansk drama fra 1996. I Mississippi, hvor Ku Klux Klan altid har stået stærkt, bliver den 10-årige sorte pige, Tonya Hailey, brutalt voldtaget af to racistiske hvide. Da Tonyas far, Carl Lee Hailey, ved, at andre hvide mænd tidligere er blevet frikendt for et lignende overgreb på en sort pige, tager han retfærdigheden - og hævnen - i egne hænder. Han dræber de to mænd. I mordsagen mod Carl Lee bliver den unge, idealistiske, men uprøvede advokat Jake Tyler Brigance hans forsvarer. Det er nu op til Jake og hans hjælper Ellen Roark, at få Carl frikendt i den sværeste sag, man kan tænke sig. Producerat år 1996. Regissör: Joel Schumacher, Skådespelare: Matthew McConaughey, Kevin Spacey, Oliver Platt, Samuel L Jackson, Sandra Bullock.
01:25 
Misbrugt af tv-stjernen
Britisk dokumentar fra 2016. I 2012 kommer det frem, at den afdøde BBC-vært Jimmy Savile har misbrugt flere hundrede børn gennem mange år. Skandalen ryster hele den britiske nation. Da nyheden når dagens lys, vælter det ind med henvendelser fra ofre. Her hører vi de tragiske historier, der har haft store konsekvenser for ofrenes videre liv. Producerat år 2016.
02:55 (09:00)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se