Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:55 
European Games 2019, Badminton, gruppespil, direkte
Badminton, gruppespil. –. Producerat år 2019. Kommentator: Henrik Fallesen.
11:55 
European Games
Der er olympiske pladser på højkant, når ni af Danmarks dygtigste skarpskytter tager kampen op mod skytter fra resten af Europa ved European Games i Minsk. Danmark er repræsenteret i både riffel, pistol og flugt. Kommentator: Tobias Boldt. Producerat år 2019. Kommentator: Tobias Boldt.
14:00 
Smag på Senegal med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Senegal. Producerat år 2014.
14:40 
Smag på Buenos Aires med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Buenos Aires. Producerat år 2014.
15:30 
European Games 2019, Badminton, gruppespil, direkte
Badminton, gruppespil. –. Producerat år 2019. Kommentator: Henrik Fallesen.
17:55 
European Games 2019, Gymnastik, trampolin og aerobic, direkte
Gymnastik. –. Producerat år 2019. Kommentator: Birgitte Borch.
20:00 
Barnepigen, der blev myrdet og brændt
Britisk dokumentar fra 2018. De sultede, tæskede og brændte hende. I 2017 blev resterne af den 21-årige franske barnepige Sophie Lionnet fundet i et bål. Slået ihjel, fordi hendes arbejdsgivere Sabrina Kouider og dennes mand mente, Sophie planlagde at misbruge deres børn. De blev begge fundet skyldige i mordet. Gennem rapporter fra retssagen og interviews med venner og familie undersøger denne dokumentar, hvad der førte til det chokerende og brutale mord. Producerat år 2018.
20:45 
Englands mest eftersøgte våben
Britisk dokumentar fra 2018. Pistol nr. 6 er Storbritanniens mest dødbringende våben. I løbet af et årti er den blevet affyret mindst tredive gange - og har dræbt tre mennesker. Den har haft flere ejere og hver eneste af dens kugler knytter ofre, vidner, familier, læger og kriminelle sammen i et usynligt spindelvæv. Her afsløres de blodige hemmeligheder om pistol nr. 6 - en fortælling om stolthed, håb og frygt, som kan lære os noget om os selv. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Seniormagasinet
23:15 
Sigtet for at redde liv
Dansk dokumentar fra 2019. Danske Salam tager til Grækenland for at redde folk fra druknedøden, da flygtningekrisen rammer. Men en nat bliver han anholdt og sigtet for menneskesmugling. Bliver han dømt, risikerer han at tilbringe resten af sit liv i et græsk fængsel. I demokratiets fødeland skal Salams sag sætte kursen for den europæiske medmenneskeligheds fremtid. Er det virkelig en forbrydelse at redde liv?. Producerat år 2019.
00:15 
Misbrugt af børnelægen
Amerikansk dokumentar fra 2019. I over 20 år begik Stanley Weber seksuelle overgreb mod indianske drenge. Her undersøger Frontline og The Wall Street Journal, hvordan den tidligere børnelæge kunne flytte fra det ene indianerreservat til det andet og hærge - på trods af gentagne advarsler. Hvorfor blev han ikke stoppet?. Producerat år 1225.
01:05 
Israels kvindelige soldater
Gina Dirawi er interesseret i mange ting i livet, og der er adskillige spørgsmål, hun gerne vil have svar på. Ginas rejse ud i verden for at møde mennesker, der måske kan hjælpe hende, går i dag til Israel, hvor unge kvinder gør militærtjeneste som kampsoldater. Det bliver et meget følelsesladet møde, hvor Gina fortæller hvad det israelske militær har udsat hendes palæstinensiske slægtninge for. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2015.
01:30 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se