Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Maddetektiverne
Britisk videnskabsserie fra 2016. Vi bliver hver dag bombarderet med informationer om mad. Så er noget sundt, og andet usundt, og tit forekommer det, at det i morgen lige så godt kunne være omvendt. Forskeren Alice Roberts, kokken Tom Kerridge og forbrugerjournalisten Sean Fletcher guider os gennem junglen af fakta, reklamestunts og halvkvædede viser for at hjælpe os til at blive bedre kokke og leve sundere uden at blive ruineret. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
09:45 
Maddetektiverne
Britisk videnskabsserie fra 2016. Vi bliver hver dag bombarderet med informationer om mad. Så er noget sundt, og andet usundt, og tit forekommer det, at det i morgen lige så godt kunne være omvendt. Forskeren Alice Roberts, kokken Tom Kerridge og forbrugerjournalisten Sean Fletcher guider os gennem junglen af fakta, reklamestunts og halvkvædede viser for at hjælpe os til at blive bedre kokke og leve sundere uden at blive ruineret. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
10:35 
Maddetektiverne
Britisk videnskabsserie fra 2016. Vi bliver hver dag bombarderet med informationer om mad. Så er noget sundt, og andet usundt, og tit forekommer det, at det i morgen lige så godt kunne være omvendt. Forskeren Alice Roberts, kokken Tom Kerridge og forbrugerjournalisten Sean Fletcher guider os gennem junglen af fakta, reklamestunts og halvkvædede viser for at hjælpe os til at blive bedre kokke og leve sundere uden at blive ruineret. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
11:25 
Cirkuselefanten der gik amok
Australsk dokumentarfilm fra 2015. Under en optræden i Honolulo i 1994 gik cirkuselefanten Tyke amok, dræbte sin træner og blev selv dræbt i en regn af kugler fra det lokale politi. Begivenheden rystede byen, og internationalt satte tragedien gang i en voldsom debat om dyr i fangenskab og i særdeleshed om udnyttelsen af dyr i underholdningsindustrien. Producerat år 2015. Regissör: Stefan Moore, Susan Lambert.
12:45 
Ken Folletts Jordens søjler [Repris]
Britisk dramaserie fra 2010. England 1120. Borgerkrigen raser, fattigdommen hærger. Adel og kirke kæmper om magten, tronfølgeren dør, og dronningen prøver at rejse en hær i Frankrig. Midt i ragnarok kommer bygmesteren Tom til en nedbrændt katedral. Han beslutter at genopbygge den til et pragtværk, der vil give håb for fremtiden. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. 2. del sendes i morgen. Del 1 av 4. Producerat år 2010. Regissör: Sergio Mimica-gezzan.
14:30 
Ken Folletts Jordens søjler [Repris]
Britisk dramaserie fra 2010. 1100-tallets England hærges af borgerkrig, for prinsesse Mathilde gør krav på kong Stephens trone. Samtidig er den idealistiske bygmester Tom begyndt at opføre sit drømmeprojekt, en storslået katedral badet i lys, men både den brutale William Hamleigh og den snu biskop Waleran forsøger at stille ham hindringer i vejen. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. 3. del sendes i morgen. Del 2 av 4. Producerat år 2010. Regissör: Sergio Mimica-gezzan.
16:10 
Ken Folletts Jordens søjler [Repris]
Britisk dramaserie fra 2010. Prior Philip bliver reddet fra galgen, og Jack har også med nød og næppe undgået døden, men faren er langt fra ovre. For kong Stephen og prinsesse Mathilde ligger i krig om den engelske trone, og den skruppelløse duo Regan Hamleigh og biskop Waleran forsøger at forhandle en fangeudveksling på plads, der kan være til deres egen fordel. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. 4. del sendes i morgen. Del 3 av 4. Producerat år 2010. Regissör: Sergio Mimica-gezzan.
17:50 
Ken Folletts Jordens søjler [Repris]
Britisk dramaserie fra 2010. Det lykkes Aliena at opspore Jack i Frankrig, og sammen tager de tilbage til England, hvor Jack vil forsøge at færdiggøre Tom Bygmesters katedral. Snart genforenes Jack med sin mor, Ellen, der afslører, hvem det var, der myrdede hans far. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. Del 4 av 4. Producerat år 2010. Regissör: Sergio Mimica-gezzan.
19:40 
I audiens hos Dronningen - sådan får du kors, bånd og stjerner [Repris]
Dronningen deler ordener og medaljer ud til både høj og lav i Danmark. Men hvad skal der til for at få dem og er det Dronningen selv der afgør, hvem som skal have dem?. Hvorfor har vi hele dette royale ordensvæsen og hvilken berettigelse har de historiske traditioner i vor tid? I dette program kommer vi med ind bag slottets mure, når Dronningen holder audiens og tager imod danskere fra alle samfundslag, der kommer for at sige tak for deres ordner og medaljer. Hver anden mandag året rundt kommer der op mod hundrede danskere, som hver får nogle minutter under fire øjne med dronningen. I en åbenhjertig samtale med journalist Karsten Kjær fortæller Dronningen om, hvordan hun som ung var nervøs ved at tale med folk, men nu med stor fornøjelse modtager både kendte danskere og helt almindelige borgere i audiens. Vi hører også historien om den fineste danske orden Elefantordenen og møder både glade og stolte danskere, når de bliver belønnet af Dronningen med medalje for 40 års tro tjeneste på samme arbejdsplads. Producerat år 2019.
20:40 
Kongens store tale
Engelsk historisk drama fra 2010. England 1936. Da Kong Edward VIII (Guy Pearce) pludselig afstår Englands trone, bliver den forsagte Bertie (Colin Firth) kronet som ny konge, men han lider af en voldsom stammen, der lammer ham ved offentlige optrædener. Det er et stort problem, for England har desperat brug for en stærk leder, da det er på vej i krig med Tyskland. For at hjælpe Bertie bliver den excentriske talepædagog Lionel Logue (Geoffrey Rush) hyret, og sammen finder de to frem til uortodokse, men effektive metoder, der udvikler kongens sprog. Men kan Bertie holde den vigtige radiotale, der skal samle nationen til kamp? Filmen, der vandt fire Oscars i 2011, bl a for bedste film, er baseret på virkelige begivenheder. Producerat år 2010. Regissör: Tom Hooper, Skådespelare: Helena Bonham Carter, Derek Jacobi, Colin Firth.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross [Repris]
Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz – med Gyrith Cecilie Ross ved roret. Producerat år 2019.
23:30 
Abdel mellem fjender - Venligboer og kompromisløs [Repris]
Dansk reportage fra 2019 Mads Nygaard har i flere år været Venligboernes ansigt udadtil. Han samler penge ind til uledsagede flygtningebørn, så de kan betale for deres familiers transport til Danmark. Men indsamlingerne splitter danskerne. Én af modstanderne er konservative Morten Thiessen. På Facebook har han har kaldt Mads Nygaard en farisæer og hans arbejde for ulækkert. Nu vil vært Abdel Aziz Mahmoud for første gang bringe de to fjender sammen for at se om de kan nærme sig hinanden. Producerat år 2019.
00:00 
Abdel mellem fjender [Repris]
Dansk reportage fra 2019. Veganer og kødelsker. Den grædende veganer fra et klip på, der blev delt på de sociale medier, vil overbevise kødelskere. Vært Abdel Aziz Mahmoud tager med til demonstrationer i på torvet og foran et slagteri, hvor veganerne siger farvel til dyrene. Producerat år 2019.
00:30 
Pigen der reddede mit liv
Svensk dokumentar fra 2016. Filmmager Hogir Hirori flygtede som 11-årig fra Kurdistan til Sverige. Nu forlader han sin gravide kone og drager tilbage til det nordlige Irak. Her vil han dokumentere historier fra nogle af de mange mennesker, der flygter fra ISIS. På vej op i Shingal bjergene ser han en såret pige, som han beslutter at hjælpe. En beslutning, der redder hans liv og demonstrerer, hvordan et enkelt menneske kan gøre en forskel. Producerat år 2016.
01:30 
Sydkorea og det moderne slaveri
Britisk dokumentar fra 2015. Journalisten Marcel Theroux rejser her til Sydkorea for at undersøge sagen om moderne slaveri på de isolerede Sinan-øer. I årtier har mennesker med især indlæringsproblemer tilsyneladende været holdt som slaver her, hvor de arbejder uden at få løn for det. Theroux møder her en mand, der blev holdt tilbage i over 30 år, men nu er sluppet fri. Producerat år 2014.
01:55 
Mexicos rugemødre
Britisk dokumentar fra 2015. I Mexico er der sket et boom i antallet af rugemødre. Her møder vi Diana, som får 10. 000 dollars gennem en organisation for at bære et barn for et spansk par. Men forholdene er ikke altid lige gode for rugemødrene. Se med, når journalisten Kiki King dykker ned i den mørke side af rugemoderskabet i Mexico. Producerat år 2014.
02:20 (09:05)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se