Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Clement i Storbritannien [Repris]
Fremtiden med Brexit. Det kom som et chok, da briterne i 2016 valgte at forlade EU. Brexit er ifærd med at forandre både Europa og Storbritannien. I denne serie spørger Clement Kjersgaard: Hvorfor skete det? Og hvad sker der nu? Svarene søger Clement hos vælgere, politikere og eksperter. Over tre afsnit rejser han via Bruxelles til London, byen Sunderland, hvor flertallet var for Brexit og endelig til Edinburgh i Skotland, hvor flertallet helst vil blive i Unionen. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
09:30 
I vikingernes fodspor [Repris]
Norsk rejseserie fra 2018. Øystein og Rune nærmer sig målet, som er Istanbul i Tyrkiet, men med store afstande, motorvrøvl og dårligt vejr i Rumænienbegynder de at tvivle på, om de nogen sinde vil nå frem. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
10:10 
Magt og kærlighed [Repris]
Østrigsk drama-miniserie fra 2016. I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
11:40 
Magt og kærlighed [Repris]
Østrigsk drama-miniserie fra 2016. I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
13:15 
Magt og kærlighed [Repris]
Østrigsk drama-miniserie fra 2016. I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
14:50 
Den grønne mil
Amerikansk fængselsdrama fra 1999. Året er 1935, og Paul Edgecomb er chef for dødsgangen, kaldet Den grønne mil, i Cold Mountain fængslet i Louisiana. Trods stedets grumme formål drives det af Edgecomb og hans folk med både værdighed og humanisme. Der er blot en enkelt slange i dette ”Paradis”, nemlig den lille, lede sadist Percy Wetmore, der har fået job som vagt på dødsgangen takket være det forhold, at han er nevø af guvernørens kone. En dag ankommer den enfoldige, sorte kæmpe John Coffey til fængslet, dødsdømt for mordet på to små hvide piger. Edgemore opdager så småt at denne blide kæmpe er en clairvoyant healer, der gerne bruger sine mirakuløse evner i det godes tjeneste. Sammen med det forhold, at han nu også ved at Coffey er uskyldigt dømt, sætter det Edgemore i et alvorligt moralsk dilemma over at skulle eksekvere dødsdommen. Producerat år 1999. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Doug Hutchison, Bonnie Hunt, Sam Ro, James Cromwell, Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan.
17:50 
Slaget om England [Repris]
Amerikansk krigsfilm fra 1969. I et par måneder i sommeren 1940 raser en luftkrig over England. Tyskerne har fire gange så mange fly, og briterne mangler piloter. Det er en ulige kamp. Briterne har desperat brug for et mirakel og får det fra en helt uventet kant. ”Aldrig har så mange skyldt så få så meget”, udbrød Churchill efter den britiske sejr over Tyskland i luftkrigen over England. Producerat år 1969. Regissör: Guy Hamilton, Skådespelare: Susannah York, Ian McShane, Michael Caine, Christopher Plummer, Laurence Olivier, Robert Shaw.
20:00 
Inglourious basterds
Amerikansk krigsfilm fra 2009. Under 2. Verdenskrig flygter den unge jøde Shosanna til Paris efter at have set sin familie blive henrettet af naziobersten Landa. Samtidig samler den hårdkogte løjtnant Aldo Raine en gruppe jødisk-amerikanske soldater, der skal føre guerillakrig mod nazisterne i Europa. Det bringer dem til sidst til Paris, hvor Shosanna er blevet biografejer med egne planer om hævn mod Landa, Hitler og resten af nazislænget. Producerat år 2009. Regissör: Quentin Tarantino, Skådespelare: Christoph Waltz, Eli Roth, Michael Fassbender, Brad Pitt, Mélanie Laurent.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Blindebuk [Repris]
Amerikansk thrillerkomedie fra 1966. Psykiateren Bartholomew Snow får en usædvanlig opgave. Han skal behandle den mentalt ustabile fysiker Vincenti, der holdes skjult et hemmeligt sted. Vincenti arbejder på et tophemmeligt militærprojekt, og regeringen frygter, at han er ved at miste sin forstand. Snart bliver Snow draget ind i en international intrige, og så får han tilmed Vincentis sexede søster på nakken. Producerat år 1966. Regissör: Philip Dunne, Skådespelare: Claudia Cardinale, Jack Warden, Rock Hudson.
00:40 
Arabesque [Repris]
Amerikansk thrillerkomedie fra 1966. Professor David Pollock drages ind i en svimlende intrige, da oliesheiken Beshraavi giver ham til opgave at tyde et budskab skrevet i hieroglyffer. Sheikens smukke elskerinde Yasmin advarer professoren om, at hans liv er i fare. Snart er Pollock da også indblandet i en mystisk kappestrid mellem Beshraavi og en rivaliserende oliesheik, der også står på intim fod med den gådefulde Yasmin. Pollock: Gregory Peck. Yasmin: Sophia Loren. Beshraavi: Alan Badel. Producerat år 1966. Regissör: Stanley Donen, Skådespelare: Alan Badel, Kieron Moore, Carl Duering, Gregory Peck, Sophia Loren.
02:25 (02:26)
Deadline nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se