Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
I vikingernes fodspor
Norsk rejseserie fra 2018. (Team Bachstad i Østerled) Øystein Bache og Rune Gokstad nærmer sig grænsen til Ukraine. Og mens deres los, Tore, må på hospitalet med et betændt knæ, går Øystein og Rune på grund og havner i en diplomatisk krise på floden mellem Hviderusland og Ukraine. Säsong 6. Del 4 av 6.
07:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
07:10 
Krigens døgn
Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer. Säsong 2. Del 12.
07:40 
Den grønne optur
Fra benzindrøn til fremtids-truck. Amerikanerne elsker deres biler! Bilen er det ultimative symbol på frihed og muligheden for at køre hen hvor man vil. Men transportsektoren står samtidig for den største udledning af CO2 i USA. Anna og Thøger undersøger hvad der skal til, for at få amerikanerne til at udskifte deres benzinbiler med en el-bil. Og så tager de til USA's varmeste by for at afprøve den ultimative fremtidsløsning; en selvkørende delebil. Säsong 3. Del 1.
08:15 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 46.
09:10 
Husdrømme
Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Erik og Marie, der netop har fundet deres drømmehus i Skåne. Det er en mere end hundrede år gammel villa, som undervejs i det, der skulle have været en lettere renovering, byder på adskillige overraskelser. Säsong 2016. Del 2 av 8.
10:15 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Uden for Uppsala bor Martin Cederberg og Salomon Hellman i det, som før var Faringe missionshus. Hvem kan have bygget huset, og stemmer rygterne om, at byboerne forstyrrede møderne, som blev afholdt der? Antikeksperten Rickard Thunér kigger i arkiverne, mens bygningsvedligeholdelsesantikvaren Erika Åberg giver køkkenets gamle komfur en passende emhætte. Säsong 8. Del 3 av 6.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 21.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Bonderøven
På et besøg i Nordjylland ser Frank på den kviekalv, der snart skal flytte ind på Kastaniegården. Frank hjælper og lærer, mens traktoren får nye bagdæk. Bagefter skal der arbejdes i drivhuset, inden det bliver tid til en sejltur på åen. Säsong 2014. Del 7.
12:45 
Nak & Æd
En højlandshjort i Skotland. Sæson 4 (2013). Det er oktober, og Jørgen og Nikolaj har pakket riflen og kokkekniven og er draget til Skotland på jagt efter en højlandshjort. De indlogerer sig på et spektakulært gammelt gods - eller rettere i gartnerens gamle skur i haven! Men udsigten over den skotske natur er stadig ikke til at tage fejl af. Her er smukt og fredeligt, kartoflerne er lige udenfor døren, og livet er dejligt. Faktisk så dejligt at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt de to venner overhovedet gider drage hjem til Danmark igen. Säsong 4. Del 10 av 10.
13:20 
Blandt Thailands vilde dyr
Forplantning. Britisk naturserie fra 2020. (Thailand's Wild Side) Behovet for at formere sig driver alt liv i Thailands vilde natur. Både fugle, elefanter og aber presses til deres yderste i jagten på den perfekte partner. Men at finde en mage er kun det første skridt. At opfostre unger kræver engagement og hårdt arbejde. Forældrene skal beskytte dem, finde nok føde til dem - og lære dem de færdigheder, der er nødvendige for at overleve. Säsong 1. Del 2 av 2.
14:05 
Hammerslag
Historiske huse. I denne omgang af Hammerslag skal vi se en masse historiske detaljer og sjæl, når prisen skal gættes på to boliger fra 1800-tallet. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng & Kristine Virén, når to historiske huse i Sydvestjylland skal prissættes. Vært, Tina Müller, inviterer først indenfor i et byhus i den gamle by Ribe, der byder på både nyt og gammelt. Dernæst går turen til Store Darum, hvor holdene skal gætte en udbudspris på et hus i ægte Morten Korch stil med stråtag og blomstrede tapeter. Säsong 2021. Del 11.
14:35 
Kender Du Typen?
Med håndsæbe og hjemmebiograf. Hvilken kendt dansker laver sin egen håndsæbe og besidder en musikalitet, der måske ikke falder helt i børnenes smag? Denne gang i Kender Du Typen?. skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvem der har plads til sig selv og fire familiemedlemmer i et håndværkertilbud på Østerbro i København. Säsong 2018. Del 18.
15:20 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel. Säsong 1. Del 5.
16:10 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Før en operettepremiere hilser Phryne Fisher på en flot kineser, der har reddet stykkets hovedrolleindehaver fra en flok bøller i Chinatown. Aftenen fortsætter på dramatisk vis, da en af sangerne falder død om på scenen. Pludselig står Phryne midt i en gådefuld sag, hvor hun må opklare et gammelt mord, finde en ny morder og jage et teaterspøgelse på flugt. Säsong 1. Del 6.
17:10 
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Elsinby står på den anden ende, da popstjernen Dorcas kommer til byen for at give koncert. Men Dorcas har personlige problemer, der sender hende en tur på hospitalet. Samtidig vender Dr. Goodwin hjem til England fra Afrika med den forældreløse Nkeshi. Men hans planer for Nkeshis fremtid møder modstand. Säsong 6. Del 2.
18:00 
Fra yt til nyt
I aften i Fra yt til nyt skal Lisbeth Solsø forsøge at forvandle kasserede jeans til feminine kjoler. Christian Helweg fra værkstedet Råt og Godt skal lave møbler til en ungdomsklub, og der er store forventninger. Og så er Maria Dalum på jagt efter det helt rigtige staldvindue til et nyt projekt. Säsong 3. Del 15.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 47.
20:00 
Alene i vildmarken
En frisk start. Rasmus fra Esbjerg er begejstret over at gense de norske fjelde, men hvor er fiskene?. Den tidligere soldat Birk har mere held og nyder godt af frisk rogn. Sanne er med for at vinde, men hun kæmper igen med at få gang i bålet. Spørgsmålet er, om det vil blive en kamp for hende at få varmen? Anna-Caroline, der denne gang er afsted uden en makker, udskyder fiskeriet. Spørgsmålet er, hvor længe kan hun blive ved med det. Säsong 7. Del 2 av 7.
21:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
21:25 
Kriminelt
Min eller voldsmandens frihed?. Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Säsong 4. Del 4.
21:55 
Mord i Wales
Walisisk krimiserie fra 2016. (Hinterland/Y gwyll) En mand skydes ned ved en afsidesliggende benzinstation. Med fare for sit eget liv sætter Tom Mathias efter den desperate gerningsmand - en forpint lokal mand, der har mistet næsten alt og nu er i gang med et blodigt amokløb. Samtidig kommer den uafhængige efterforsker John Powell under pres for at afslutte sagen om ekspolitimanden Iwan Thomas' død. Säsong 3. Del 3.
23:30 
Gift ved første blik USA
Det er svært at åbne op. Om seks uger skal de fem nygifte par beslutte, om de vil blive sammen eller lade sig skille. De er begyndt at udforske, hvordan de kan vokse i kærlighed og blotte deres hjerter. Hvad styrker deres ægteskaber og hvad afsporer dem?. Säsong 11. Del 11 av 21.
00:55 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Nu sætter hun sig ombord på toget for at køre ud på landet, hvor hun skal hente sin nye bil. Men det bliver ikke nogen søndagsudflugt. For snart må den nybagte detektiv opklare det grusomme mord på en af de andre passagerer. Säsong 1. Del 2.
01:50 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord. Säsong 1. Del 3.
02:45 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 21.
03:30 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Uden for Uppsala bor Martin Cederberg og Salomon Hellman i det, som før var Faringe missionshus. Hvem kan have bygget huset, og stemmer rygterne om, at byboerne forstyrrede møderne, som blev afholdt der? Antikeksperten Rickard Thunér kigger i arkiverne, mens bygningsvedligeholdelsesantikvaren Erika Åberg giver køkkenets gamle komfur en passende emhætte. Säsong 8. Del 3 av 6.
04:30 (05:15)
Blandt Thailands vilde dyr
Jagt. Britisk naturserie fra 2020. (Thailand's Wild Side) I tågede regnskove, frugtbare vådområder og travle byer kæmper Thailands vilde dyr en evig dødbringende kamp for at finde bytte eller undgå at blive en andens middag. Deres overlevelse afhænger af deres kløgt, list og opfindsomhed - og taberne betaler den ultimative pris. Säsong 1. Del 1 av 2.
05:30 (06:20)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Elsinby står på den anden ende, da popstjernen Dorcas kommer til byen for at give koncert. Men Dorcas har personlige problemer, der sender hende en tur på hospitalet. Samtidig vender Dr. Goodwin hjem til England fra Afrika med den forældreløse Nkeshi. Men hans planer for Nkeshis fremtid møder modstand. Säsong 6. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå