Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Politiskilt 56
Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Gina Dawson leger med ilden. Hun har indledt en affære med gangsteren Chris, men nu har Chris opdaget, at Gina er betjent. Og hvad Gina ikke ved, er, at det er Chris, der har myrdet både bordelmutteren Rosie og byrådsmedlemmet Pembrook. Säsong 2. Del 5.
06:55 
OBS
OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien. Del 4.
07:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
07:10 
Alperne
Vinterens fæstning. Hollandsk naturserie fra 2022. (The Alps) Isnende kulde, dødbringende laviner, tordenvejr og knaphed, der er ingen ende på vanskelighederne i Alperne. På hver bjergskråning, højderyg eller eng udspiller naturens drama sig. Her kæmper dyrearter som losser, lammegribbe, stenbukke, murmeldyr og kongeørne konstant for deres overlevelse i de ekstreme sæsonudsving. Säsong 1. Del 2 av 2.
08:05 
Jagten
Mennesket og rovdyrene. Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Jordens befolkningstal stiger, naturen skrumper, og klimaet ændrer sig. Spørgsmålet er, hvorvidt vi bliver ved med at give plads til nogle af de mest fantastiske rovdyr. Her følger vi forskere, der kæmper for dyrenes plads rundt om i verden. I Indien kæmper de for bestanden af tigre, der nu stiger for første gang i 50 år. I Arktis bliver isbjørnene mindre og mindre, fordi jagtsæsonen er skrumpet som følge af klimaforandringerne. Säsong 1. Del 7 av 7.
08:55 
Mens vi venter på at dø
Raner vi en røv. Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge sejler John og Jørgen ud for at hente en sten, der ligner en røv. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Säsong 1. Del 5.
09:10 
Husdrømme
Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Katja og Jonnie, der i sommeren 2013 fik den tunge besked, at Katja havde en tumor i hypofysen. De indså med det samme, at de måtte finde en enklere måde at leve på, men det kan være umuligt, når man bor i et ældre hus, der konstant skal renoveres. Det, de allerhelst ville, var alligevel at blive boende - og så fødtes ideen til en anderledes husdrøm. Säsong 2016. Del 4 av 8.
10:15 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Det siges, at det var skuespilleren Per Oscarssons far, som byggede den statelige Vreta gård. Men stemmer rygtet? Daniel og Annika Åberg Karlson, som bor i huset nu, har hørt, at det var en restauratør, som byggede det. Hvad er sandheden?. Jagten på et svar fører antikeksperten Rickard Thunér til en ubehagelig heksehistorie, men også lige ind i århundredeskiftets værtshusliv i Stockholm. Erika Åberg hjælper parret med at genoprette en tidssvarende farvesætning i husets storslåede entre. Säsong 8. Del 5 av 6.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 23.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Bonderøven
Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. Säsong 2014. Del 9.
12:45 
Nak & Æd
En sika i Frijsenborg, 2. forsøg. Sæson 5 (2014). Det er december. Jørgen og Nikolaj prøver igen at få nakket en sika - denne gang på Frijsenborg. Men det er ikke uden grund, at sikaen kaldes skovens spøgelse. Den er Danmarks sværeste hjort at få ram på - én forkert bevægelse og den løber sin vej. Og det viser sig, at Jørgen og Nikolaj skal gøre sig meget umage for blot at komme på skudafstand af dyret. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 02.02.2015. Säsong 5. Del 2 av 10.
13:31 
Explainer
Sådan føles det at vente på nye organer. Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres. Säsong 2023. Del 13.
13:35 
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Et nyt hjem. Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Et skadedyrsangreb tvinger Whiskers-flokken til at lave et risikabelt træk, mens højgravide Flint Lockwood leder sin flok ud på jagt efter et nyt hjem, hvor hun kan opfostre sit kommende kuld. Säsong 1. Del 2.
14:05 
Hammerslag
70'er villa. Hammerslag er taget til Nordjylland, hvor vært, Tina Müller tager os med inden for i to villaer fra 70'erne. Eksperterne Lena Schmüser og Jacob Carlsson er oppe imod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når turen først går til Hjørring, hvor prisen skal gættes på en arkitekttegnet og original 70'er-tidslomme. Herefter går turen til Øster Hornum syd for Aalborg, hvor eksperterne imponeres af en renoveret villa bygget i flere niveauer og som gemmer på en tidstypisk 70'er-detalje i kælderen. Säsong 2021. Del 13.
14:35 
Kender Du Typen?
Med Elvis og øjebæ. Hovedpersonen i Kender Du Typen?. har et yndlingssmykke, og netop det smykke har livsstilseksperten Anne Glad Wagner båret i en tidligere udgave af programmet. Men kan Anne Glad Wagner af den grund regne ud, hvem hovedpersonen er?. Programmets anden ekspert, Flemming Møldrup, forsøger at komme tættere på hovedpersonen via udvalget af dufte og cremer, men for ham er det en ligeså god hjælp som en bog på et fuldstændigt uforståeligt sprog. Säsong 2018. Del 20.
15:20 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Forud for den årlige blomsterparade får Phryne Fisher til opgave at lære en flok uregerlige blomsterpiger lidt om gode manerer. Men pludselig blegner alt, der har med dansetimer og god bordskik at gøre. En af de unge piger findes nemlig død, og Phryne må igen finde detektivevnerne frem. Säsong 1. Del 9.
16:15 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvindelig fabriksarbejder dør, og Phryne får hurtigt mistanke om, at der ikke er tale om en ulykke. Men Phryne mødes af en mur af tavshed, så hun sender sin trofaste stuepige Dot undercover for at efterforske det mistænkelige dødsfald. Säsong 1. Del 10.
17:10 
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektør Carnegie forsøger at overtale en velhavende patient til at donere penge til en ny hospitalsfløj. En alkoholiseret far svigter sine børn, da de har allermest brug for ham. Og dr. Makori og Nkeshi gør sig klar til at tage afsked med Elsinby. Säsong 6. Del 4.
17:55 
Antikduellen
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Aarhus og omegn. Säsong 1. Del 1 av 30.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 48.
20:00 
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly
Jagten på en spion. En af agent Piccadillys bekendte arbejder i årevis på at afsløre hans hemmelige dobbeltliv. Det er tæt på at lykkes - men lige inden afsløringen skulle komme, dør vennen efter at have været sammen med agent Piccadilly. Nu går jagten ind på at finde ham. Lever agent Piccadilly stadig?. I så fald hvor? Og vil han tale?. Säsong 1. Del 3 av 3.
21:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
21:25 
Oprør
Farligere end corona?. Hvordan reagerer et samfund under pres?. Det lærte vi meget om under corona-pandemien, og det kan vise sig at være vigtig viden, for 2020'erne er allerede blevet døbt "Krisernes årti". I denne programserie møder vi talspersonerne for MIB, Morten og Ali, samt Malue og Saszeline Dreyer, der kalder sig frihedskæmpere. Gennem dem får vi indblik i corona-pandemien set fra et radikalt anderledes perspektiv. Hvad var det, de så, som skræmte dem mere end corona, og er deres modstand en døgnflue eller et udtryk for en større og mere grundlæggende mistillid til systemet?. Säsong 1. Del 1 av 2.
22:10 
Shetland
Britisk krimiserie fra 2021. En fremtrædende advokat bliver skudt ved fuldt dagslys. Jimmy Perez vender hjem fra sin mors begravelse for at efterforske sagen. Ofret havde temmelig mange fjender - ikke mindst blandt folk, der er vrede over, at han har skaffet morderen Donna Killick tidlig løsladelse af humanitære grunde. Men er gerningsmandens virkelige mål advokatens kone, politikeren Eve?. Säsong 5. Del 1 av 6.
23:05 
Shetland
Britisk krimiserie fra 2021. I kølvandet på dykkerulykken går Perez' team på jagt efter en sammenhæng mellem de to dødsfald. Perez begynder at frygte, at der er en forbindelse til organiseret kriminalitet. Samtidig bliver Donna Killick løsladt. Det sender rystelser gennem det lille samfund. Säsong 5. Del 2 av 6.
00:05 
Gift ved første blik USA
Dealbreakers. Hverdagen er begyndt at lægge en dæmper på romantikken. Og mens nogle af parrene stiller spørgsmål ved deres forhold - tester andre det. Hvem bliver, når bølgerne går højt - og hvem stikker af?. Säsong 11. Del 12 av 21.
01:30 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne må efterforske en magasinskribent og eventyrforfatters gådefulde død. For at nå frem til sandheden må hun afdække det komplicerede forhold mellem bladets mange kvindelige ansatte - og grave i den eneste mandlige ansattes fortid. Samtidig genoptager Phryne sin affære med den sensuelle Lin Chung. Säsong 1. Del 8.
02:25 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Forud for den årlige blomsterparade får Phryne Fisher til opgave at lære en flok uregerlige blomsterpiger lidt om gode manerer. Men pludselig blegner alt, der har med dansetimer og god bordskik at gøre. En af de unge piger findes nemlig død, og Phryne må igen finde detektivevnerne frem. Säsong 1. Del 9.
03:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) I Kristinehamn ved søen Vänern ligger den wallnerske villa. Den udmærker sig ved sin specielle arkitektur med tinder og tårne. Nyindflyttede Fredrik Göransson og Charlotte Johansson spekulerer på, hvem Wallner var, og hvorfor huset kaldes for "spøgelsesslottet". Rickard Thunér undersøger spørgsmålet og finder mystiske omstændigheder. Erika Åberg lægger klinker i det tidligere blomsterrum og giver huset mere af dets fordums charme tilbage. Säsong 8. Del 4 av 6.
04:20 (04:45)
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
En ny begyndelse. Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Familiesagaen fortsætter. Tre matriarker, der alle er efterkommere af den legendariske surikat Flower, har taget over. Swift er nu leder af Whiskers-flokken - og i dag skal hendes seneste kuld for første gang ud af hulen. Tingene ser ikke så rosenrøde ud for Flint Lockwood, matriarken i Hakuna Matata-flokken. Deres navn betyder 'ingen bekymringer', men hun har masser. Säsong 1. Del 1.
05:30 (06:20)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektør Carnegie forsøger at overtale en velhavende patient til at donere penge til en ny hospitalsfløj. En alkoholiseret far svigter sine børn, da de har allermest brug for ham. Og dr. Makori og Nkeshi gør sig klar til at tage afsked med Elsinby. Säsong 6. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå