Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Sygeplejerne Stine og Per-Sverre Engdal er vældig glade for friluftslivet, derfor købte de en lille gård i Hattfjelldal i Norge. Deres plan var at kombinere jordbruget med grøn omsorg, men den måtte ændres, da det fjerde barn, de fik, var multihandikappet. Parret er i dag plejeforældre for yderligere to børn, de har taget til sig. Nordvision fra Norge. Säsong 2015. Del 2 av 6.
07:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
07:10 
Fodboldens usynlige syge
Kvindelandsholdets lidelser. Tidligere spillere på det danske kvindelandshold bryder nu et af fodboldens store tabuer. For første gang står de frem og fortæller om en ensom kamp udenfor banen. Det danske kvindelandshold i fodbold har oplevet enorm fremgang de sidste ti år. Men bag den store succes gemmer sig en hverdag, hvor flere elitespillere kæmper med alvorlige psykiske lidelser. Säsong 1. Del 1.
07:45 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 20.
08:45 
Dage i haven
Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Jagten på at blive selvforsynende fortsætter. Det er blevet tid til at høste. En lille sneglejæger besøger haven, og holdet opdager, at de har haft ubudne gæster i løbet af sommeren. Malin Persson laver en pollenfælde, og John Taylor giver sig i kast med et hvepsebo. Tareq Taylor byder på zucchini, mens Pernilla Månsson Colt laver en buket ud af havens værste fjende - japansk pileurt. Säsong 2021. Del 7 av 9.
09:45 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Christopher finder frem til den slægtshistorie, der engang har udspillet sig i det gamle træhus. Mens Erika lukker lyset ind i et smukt rum med malede vægge fra 1800-tallet. Säsong 3. Del 8 av 8.
10:45 
Antikmagasinet
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Hvad er feministisk kunst? Og hvordan afspejles kvinders liv og erfaringer i kunsten?. Dagens gæster er kunstner og kropsaktivist Stina Wollter og kunstekspert og -kritiker Linda Fagerström. Säsong 1. Del 2 av 12.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 12.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Bonderøven
På Kastanjegården skal der i år dyrkes norsk svedjerug på marken. Frank besøger et stort savværk for at få savet bjælker til sit nye stuehus. Og så har Maren fået ny kalv. Franks løvhø er nu tørret, men hvad siger foderanalysen: Er der næring i det?. Säsong 2012. Del 16.
12:45 
Nak & Æd
En råge ved Råsted. Sæson 1 (2010). Det er maj måned, og det er endelig blevet forår. Jagtsæsonen for nogle få dyr er lige startet. Jørgen og Nikolaj er taget til Råsted nord for Randers for at nakke råger. Området har en særlig betydning for Jørgen. Det er nemlig her, han er opvokset, har leget og bygget huler som lille dreng. Nikolaj får, til sin store overraskelse, til opgave at aflive de nedfaldne fugle. Men får de overhovedet nakket nogen råger? Eller skal de æde taberdyr?. Säsong 1. Del 3 av 8.
13:15 
Din geniale krop
Voksenlivet. I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner?. Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far. Säsong 1. Del 3 av 4.
14:00 
Hammerslag
Støj i storbyen. Hammerslag er taget til Aarhus, hvor huspriserne ofte er høje. Men hvad betyder det for et boligsalg, når støjen fra storbyen følger med i handlen?. Og kan den larmende beliggenhed være en genvej til drømmeboligen? Vi starter ved en stor patriciervilla i Aarhus V, som ligger lige ud til én af byens mest trafikerede veje. Derefter tager vi syd for Aarhus til Viby J, hvor vi skal se en treplansvilla, der har togbanen i baghaven. Aftenens sidste bolig er en villa i Aarhus V, hvor trafikken er gemt af vejen bag en støjmur. Säsong 2019. Del 10.
14:45 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Säsong 2016. Del 8.
15:35 
Kriminalkommissær Barnaby
Lidt for mange mareridt. Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Lidt for mange mareridt". Midt om natten bliver det meste af landsbyen vækket af et råb om hjælp. Skolelæreren Connie Bishop er sikker på, at nogen lister rundt i hendes hus! Naboerne er nu ikke specielt bekymrede, for det er langt fra første gang, den unge lærer tror, at hun har ubudne gæster. Også denne gang ser det ud til at være falsk alarm. Men netop som Barnaby tror, at Connie lider af en lidt for livlig fantasi, dukker der et lig op i hendes baghave. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Säsong 12. Del 7.
17:10 
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag. Säsong 3. Del 11.
18:00 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Dekoratøren Karin Borgbjerg tager på genbrugsjagt. Hun håber at finde finurlige fund til sit showroom. I Aalborg har butiksindehaver Sannie Windelborg sat gang i en konkurrence på Facebook. Og præmien er et komplet soveværelse lavet ud af genbrugsmaterialer. Hos Woodliving skal de producere et nyt bord. Benene skal være aftagelige, så det kan sendes til udlandet. Säsong 2. Del 4.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 21.
20:00 
Kender du typen?
Med vandpipe og bidet. Hvem er det, der drikker fem dåser cola hver dag og spiser Nutella direkte af glasset?. Og som har skabet fyldt med t-shirts til flere tusind kroner stykket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen?. besøger en hovedperson, der bor ud til Lillebælt i en villa på mere end 450 kvadratmeter. Säsong 2023. Del 3.
20:30 
Tillykke, I skal have trillinger
Tid til et nyt kapitel. Scarlett, Kendra og Eleanor skal for første gang bruge de nye skinner, der måske kan hjælpe dem til at gå uden at falde, og Ida er spændt på, om de kommer godt fra start. Simone begynder i sit nye job, så familien tager hul på et helt nyt liv med tidlige morgener og trætte børn i ulvetimen. Med andre ord: alt hvad Simone har glædet sig til. Og mens Michella og Mark ser deres drenge opleve mad for første gang, tænker de tilbage på det vildeste år i deres liv. Säsong 3. Del 7 av 7.
21:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
21:25 
Horisont
Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer. Säsong 2023. Del 6.
21:50 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) Den røde løber er rullet ud, og gallatøjet fundet frem. Der er lagt op til en festlig aften i Brokenwoods historiske biograf. Alt går fint, indtil biografen pludselig fyldes af røg. Mike Shepherd stormer op til operatørrummet, hvor den lokale bygherre Lyall Densem ligger død - kvalt med en stribe film. Nu er det op til Mike at finde hans morder. Säsong 7. Del 5 av 6.
23:25 
Gift ved første blik USA
Genforening del 1. Spændinger blusser op, når deltagerne genforenes for at genopleve de mest chokerende og dramatiske øjeblikke fra denne sæson. Hvad er den aktuelle status for deres ægteskaber?. Säsong 14. Del 22 av 26.
00:45 
Taggart
Kærlighed på is. Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Love Knot) Liget af en ung kvinde dukker op i floden Clyde med store sten bundet om sine håndled med klatrereb og med et skamferet ansigt. Obduktionen afslører, at mordvåbnet sandsynligvis er en isøkse. Taggart og hans assistent Mike Jardine må endnu en gang tage fat på en vanskelig mordsag. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Säsong 5. Del 4.
02:00 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 12.
02:45 (03:45)
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Christopher finder frem til den slægtshistorie, der engang har udspillet sig i det gamle træhus. Mens Erika lukker lyset ind i et smukt rum med malede vægge fra 1800-tallet. Säsong 3. Del 8 av 8.
05:40 (06:30)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag. Säsong 3. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå