Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2021. Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 22. Del 5 av 25. Producerat år 2021.
06:55 
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø [Repris]
I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de?. I tredje episode besøger Emma sin mands gravsted på fjeldet, for første gang siden han blev båret derop. Øens sidste skoleelev sidder tilbage i sin bedstefars barndomshjem hvor tapetet er ældre end huset. Rogví maler først den ene side, og så den anden side på den gamle skole. Og måske får Selmar og hans ven omsider en fugl i nettet. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
07:25 
Marens hvalpeskole
Norsk dokumentarserie fra 2021. Der dukker konstant nye udfordringer op i hvalpetræningen. Maren møder Salto, Gingko, Barack og Bailey en sidste gang. Del 4 av 4. Producerat år 2021.
08:05 
De kødædende bakterier - Sørens ulykke
44-årige Søren Rosenlund Christensen er en chefredaktør i topform. Han styrter på cykel og får et sår på knæet. Mindre end to døgn senere flyves han med helikopter til specialister på Rigshospitalet, der skal forsøge at redde hans liv. Søren er blevet inficeret af kødædende bakterier. Del 2 av 3. Producerat år 2021.
08:50 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
09:45 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. ,. Del 9 av 30. Producerat år 2013.
10:15 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 116. Producerat år 2017.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2021. Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 22. Del 6 av 25. Producerat år 2021.
12:00 
TV Avisen
12:10 
Bonderøven [Repris]
Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. ,. Säsong 2014. Del 10. Producerat år 2013.
12:40 
Nak & Æd - en råbuk på Djursland [Repris]
Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
13:40 
Søren Vesters Have - Den spiselige have
Tingene vælter op i Sørens køkkenhave, og nu skal der bygges stativer til at støtte planterne. Han tager på besøg hos sine naboer for at blive klogere på deres sirlige system for køkkenhaven. Og så finder han ud af, at flere af havens prydplanter faktisk er rigtig gode grøntsager. Producerat år 2020.
14:20 
Kender Du Typen? 2019 - Med fodboldfan og æresgæst
Som noget helt usædvanligt besøger Kender Du Typen? en person, der allerede en gang tidligere har været med i programmet. Første gang var for 25 år siden i en af de allerførste udsendelser. Dengang var det ukendte danskere, programmet besøgte, men nu er hovedpersonen mere kendt. Men er han tilstrækkeligt kendt til, at livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kan regne ud, hvem han er?. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
15:05 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 26. Producerat år 2014.
16:05 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 27. Producerat år 2014.
17:05 
Jordemoderen
Engelsk dramaserie fra 2021. Søster Hilda og dr. Turner tager sig af en ung kvinde, hvis helbred giver hende en række udfordringer. Samtidig fører en kompliceret graviditet Nonnatus-holdet til nye opdagelser. Säsong 10. Del 3 av 7. Producerat år 2021.
18:00 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere har hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen netop i dag. ,. Del 10 av 30. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:55 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:00 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
20:00 
Frank & Kastaniegaarden
I Frank og Kastaniegarden (tidligere Bonderøven) viser Frank Erichsen vejen til et liv med fokus på bæredygtighed og selvforsyning. Udgangspunktet er familielivet på Kastaniegaarden, hvor han finder på nye idéer med inspiration fra nær og fjern. Producerat år 2020.
20:30 
Søs, Molly og malerne - J.F. Willumsen
Skuespiller Søs Egelind møder en af dansk kunst helt store personligheder, Jens Ferdinand Willumsen, der ganske vist har været død i mere end 60 år, men som på mange måder virker sprællevende i dag, også i Søs' fantasi. Willumsen har ry for at være en stædig og stridbar kunstner, men er det sandt, at han lagde sin far i graven, 10 år inden faderens død - og passer det, at hans mest berømte maleri i virkeligheden er en kopi?. Producerat år 2021.
21:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:25 
Horisont
Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer. Producerat år 2021.
21:50 
Maria Wern
Svensk krimi fra 2021. Som skygger. Under trav-derbyugen i Visby sker der en række brutale røverier. Det skaber stor uro, ikke mindst blandt øens turister. Røverierne har et fællestræk - de går kun ud over personer, der ejer genstande, som er en formue værd. Maria bliver selv vidne til et røveri, og pludselig står hun ansigt til ansigt med gerningsmanden. Producerat år 2020.
23:20 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 7 av 12. Producerat år 2016.
00:05 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 23. Producerat år 2014.
01:05 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1988. Rottegift. Jim Taggart efterforsker en række mord forårsaget af rottegift. Unge Baird fra rotteudryddelsesfirmaet har stadig mareridt om natten, og købmand Fairlys middagsmad er forgiftet. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. ,. Del 2 av 3.
02:00 
Kender Du Typen? 2019 - Med fodboldfan og æresgæst
Som noget helt usædvanligt besøger Kender Du Typen? en person, der allerede en gang tidligere har været med i programmet. Første gang var for 25 år siden i en af de allerførste udsendelser. Dengang var det ukendte danskere, programmet besøgte, men nu er hovedpersonen mere kendt. Men er han tilstrækkeligt kendt til, at livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kan regne ud, hvem han er?. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
02:45 
Søren Vesters Have - Den spiselige have
Tingene vælter op i Sørens køkkenhave, og nu skal der bygges stativer til at støtte planterne. Han tager på besøg hos sine naboer for at blive klogere på deres sirlige system for køkkenhaven. Og så finder han ud af, at flere af havens prydplanter faktisk er rigtig gode grøntsager. Producerat år 2020.
03:15 
Nak & Æd - en råge i Esbjerg [Repris]
Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
04:15 
Bonderøven [Repris]
Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. ,. Säsong 2014. Del 10. Producerat år 2013.
04:45 (04:50)
Udsendelsesophør
05:55 (06:40)
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2021. Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 22. Del 6 av 25. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå