Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2021. Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 22. Del 4 av 25. Producerat år 2021.
07:00 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2021.
07:01 
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø [Repris]
I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de?. I anden episode har viceborgmesteren problemer med renovationen på øen. Desuden møder Anders tre forskellige sømænd. Én som lige er startet. Én som er midt i livet. Og én som har det hele bag sig. Og så er der grind!. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
07:30 
Helt i særklasse - Sophia, den nye pige
Sophia har ADHD og er helt uden filter. Hun er bange for at sige nej og gøre andre kede af det. Det er ikke nemt at starte på en efterskole med alle de mange nye mennesker, når alle indtryk ryger lige ind. Producerat år 2021.
08:05 
Marens hvalpeskole
Norsk dokumentarserie fra 2021. Maren samler Bailey og Gingko til fælles hvalpetræning. Saltos vandskræk skal kureres, og Helene oplever, hvor meget Barack egentlig betyder i en vanskelig tid. Del 3 av 4. Producerat år 2021.
08:40 
De formidable bjørne
BBC naturprogram fra 2021. Fra den mægtige grizzly, den nuttede panda og til kongen af Arktis. Bjørne har længe fascineret os. De er nogle af de største og mest karismatiske dyr på jorden. De tackler livets udfordringer takket være deres hjerne, råstyrke og en bemærkelsesværdig evne til at tilpasse sig. Kom helt tæt på de tykpelsede bamser, og se, hvordan de finder føde, opdrager deres unger, slås mod rivaler - og lærer at håndterer en verden i forandring. Producerat år 2021.
09:40 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Odense og omegn. ,. Del 8 av 30. Producerat år 2013.
10:10 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 115. Producerat år 2017.
11:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2021. Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 22. Del 5 av 25. Producerat år 2021.
12:00 
TV Avisen
12:10 
Bonderøven [Repris]
Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. ,. Säsong 2014. Del 9. Producerat år 2013.
12:40 
Nak & Æd - en råge i Esbjerg [Repris]
Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
13:40 
Søren Vesters Have - Forspiring og vanding
Søren får brug for hjælp fra en skoleklasse, når han skal forvandle 1500 kvm bar jord til et spirende blomsterhav. Og så skal der sås og forspires tusindvis af frø i drivhuset. Producerat år 2020.
14:10 
Vilde haver - gør det selv [Repris]
Sådan laver du et kvashegn. Kvas er haveaffald, der normalt ender på genbrugsstationen. Men hvorfor ikke spare køreturen, og anvende dit kvas som fødekilder og skjulesteder for insekter og dyr i din have. I dette program viser havedesigner og biolog Katrine Turner, hvordan du selv kan lave et kvashegn og kvasbunker, så insekter og dyr får de bedste betingelser for at leve. ,. Producerat år 2020.
14:20 
Kender Du Typen? 2019 - Med take-away og telefonpibe
Denne gang besøger Kender du Typen?. en kendt dansker, som går i pæne, men praktiske sko og bapper på sin pibe, når han taler i telefon - uden at piben er tændt!. Hans hjem er fyldt med minder fra fortiden, men livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på glatis, når de skal gætte hans alder og regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
15:05 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 24. Producerat år 2014.
16:05 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 25. Producerat år 2014.
17:05 
Jordemoderen
Engelsk dramaserie fra 2021. Søster Frances havner i en kilden situation, da en gravid kvinde betror sig til hende. Cyril hjælper en familie med at finde husly, da de sættes på gaden. Og søster Juliennes nye projekt støder på forhindringer. Säsong 10. Del 2 av 7. Producerat år 2021.
18:00 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. ,. Del 9 av 30. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:00 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
20:00 
Hammerslag
I denne omgang af Hammerslag bliver det dyrt. Turen går nemlig til Gentofte Kommune, som har landets højeste kvadratmeterpriser. Vært Tina Müller byder først inden for i et stykke dansk arkitekturhistorie, når prisen skal gættes på møbelarkitekt Børge Mogensens gamle hjem. Eksperterne Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når de går på opdagelse i den unikke bolig fra 1957, der blandt andet gemmer på specialdesignede møbler og et søm-kunstværk i loftet. Herefter går turen til Strandvejen, hvor prisen skal gættes på et lille, men toprenoveret hus fra 1848 med kig til Øresund. Producerat år 2021.
20:30 
Jægerkorpset
Øjnene flakker. De små muskler i mundvigen trækker sig sammen. Og så kommer de ubehagelige ord. "Hvis du stadigvæk ønsker at blive jægersoldat, så skal du prøve igen til næste år!" Ordene runger i det lille kontor. Endnu en drøm bliver slukket. Tre af de tilbageværende 5 aspiranter er blevet taget i at gå alt for tæt sammen på den lange og hårde Vesterhavsmarch. Nu skal de hver især til en individuel samtale med kursusledelsen, hvor de vil få besked på om de vil blive pillet fra - eller om de får lov til at blive. En ting er sikkert - ikke alle tre får lov til at fortsætte. Del 8 av 9. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:25 
De kødædende bakterier - Sørens ulykke
44-årige Søren Rosenlund Christensen er en chefredaktør i topform. Han styrter på cykel og får et sår på knæet. Mindre end to døgn senere flyves han med helikopter til specialister på Rigshospitalet, der skal forsøge at redde hans liv. Søren er blevet inficeret af kødædende bakterier. Del 2 av 3. Producerat år 2021.
22:10 
A Confession [Repris]
Sian på 22 forsvinder efter en aften i byen med vennerne. Politimanden Steve Fulcher frygter, at den unge kvinde er blevet bortført, og en storstilet eftersøgning går i gang. Mens familien desperat venter på nyheder om Sian, må Fulcher træffe en række beslutninger, der får store konsekvenser for hans karriere. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
22:55 
A Confession [Repris]
I et kapløb med tiden fortsætter eftersøgningen af den savnede Sian. Da en lokal taxachauffør havner i søgelyset, stiller det efterforskningslederen Steve Fulcher i et dilemma. Skal han følge politiets procedurer - eller skal han fange en morder?. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
23:45 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Patagonoens barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 6 av 12. Producerat år 2016.
00:25 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. ,. Del 22. Producerat år 2014.
01:25 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1988. Rottegift. To dødsfald forårsaget af rottegift synes uden særlig mystik, men det samme kan ikke siges om det tredje. Glasgow-detektiven Jim Taggart må atter i arbejdstøjet. McVitie: Iain Anders. ,. Del 1 av 3.
02:15 
Kender Du Typen? 2019 - Med take-away og telefonpibe
Denne gang besøger Kender du Typen?. en kendt dansker, som går i pæne, men praktiske sko og bapper på sin pibe, når han taler i telefon - uden at piben er tændt!. Hans hjem er fyldt med minder fra fortiden, men livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på glatis, når de skal gætte hans alder og regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
03:00 
Søren Vesters Have - Forspiring og vanding
Søren får brug for hjælp fra en skoleklasse, når han skal forvandle 1500 kvm bar jord til et spirende blomsterhav. Og så skal der sås og forspires tusindvis af frø i drivhuset. Producerat år 2020.
03:30 
Bonderøven [Repris]
Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. ,. Säsong 2014. Del 9. Producerat år 2013.
04:00 (04:06)
Udsendelsesophør

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå