Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Husdrømme på Sicilien [Repris]
Der er gået et år, siden Bill og Marie købte deres hus. Endelig er det tid til at flytte ind!. Familien pakker bilen til bristepunktet og begiver sig på vej til Sicilien. Spørgsmålet er bare, om alt virkelig er, som de havde tænkt sig?. Bill og Marie begynder at indrette værelserne, med håb om snart også at kunne fejre jul i deres rosa palads. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
07:05 
Tareq Taylors madrejse
Svensk mad- og rejseserie fra 2020. Tareq rejser til kystbyen Tel Aviv for at se, hvordan byens mere vesterlandske madscene skiller sig ud fra de arabiske restaurantkøkkener. Zafer tager sin datter Sunny med for at surfe, og i familiehuset i Jerusalem får Tareq hjælp af sin ven Izzeldin med at lave en vegansk bamje-gryde. Del 2 av 6. Producerat år 2021.
07:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
08:30 
Hvad er den allerbedste træning? [Repris]
Svensk eksperiment fra 2020. Vi har aldrig bevæget os så lidt som i dag. Vi har fredags- lørdags- og søndagshygge - og er alt for stillesiddende. Det indebærer helbredsrisici for over halvdelen af befolkningen. Men hvad sker der, hvis man begynder at træne?. Fire inaktive par skal prøve hver sin træningsform i otte uger - guidet af opmuntrende trænere. Mens tre førende forskere måler deres fremskridt - og overvåger eksperimentet. Kan de ændre deres liv? Og hvad er den allerbedste træning?. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
09:30 
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Har du hvad, der skal til, for at sælge din idé til løverne?. En familie-virksomhed ønsker vejledning og valuta til at sende deres farverige våddragter på markedet. Et vennepar håber at sælger deres banebrydende webside. Mens et ægtepar forsøger at udbyde deres håndristede kaffebønner. Hvem falder i hak med en løve, og hvem bliver brændt af?. ,. Säsong 16. Del 2 av 16. Producerat år 2018.
10:30 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Skave tager Steen Madsen og medarbejderne på nedrivning. De håber at få gode ting med hjem til nedbrydningspladsen. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået en ny ide, der involverer brugte vaser og neglelak. Og hos det lille Bed and Breakfast på Fyn vil indehaver Maria Dalum indrette et soveværelse kun med genbrug. Producerat år 2016.
11:00 
Guld i Købstæderne - Herning [Repris]
Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne skal blandt andet vurdere forstenede dinosaurknogler og opklare, hvem der er kunstneren bag et kæmpe hedemaleri. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Men da sælgeren af to russiske bronzeskulpturer ikke synes, prisen er høj nok, bliver der forhandlet som aldrig før. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante ting og steder, og ender blandt andet op med en meget værdifuld dåse lort. ,. Del 3. Producerat år 2017.
12:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
12:10 
Søren Ryge [Repris]
Fuglekasser til Afrika. Søren Ryge har hundreder af fuglekasser i sin have. I år har han fået nogle flere, der er anderledes end alle de andre, fordi de er små kunstværker. De fortæller historien om et af de smukkeste U-landsprojekter, vi nogen sinde har hørt om. ,. Producerat år 2016.
12:45 
Nak & Æd - en pronghorn i Wyoming [Repris]
Jørgen og Nikolaj er draget til det amerikanske midtvesten. På Wyomings vindblæste prærie vil de jage klodens næsthurtigste dyr - den for mange ukendte pronghorn. Men jagten bliver svær, for udover at den er hurtig, har den også et syn, der svarer til en kikkert med 8 gange forstørrelse. Pronghornen lever af vild salvie, så Nikolaj er ellevild for at få den i gryden. I særdeleshed fordi alternativet denne gang er en præriehund. www.facebook.dk/nakogaed. ,. Säsong 5. Del 10 av 10. Producerat år 2014.
13:30 
80 dage til sommerhus [Repris]
Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
14:00 
Hammerslag 2019 - Små huse til store penge
Hammerslag er i aften taget til Nordsjælland, hvor vi skal se på sommerhuse, der til trods for deres få kvadratmeter, koster MANGE penge. Aftenens første bolig ligger i Hornbæk, hvor der skal gættes pris på et sommerhus fyldt med charme og græs på taget. Herefter går turen til Tisvildeleje og et sommerhus med en panoramaudsigt, der slår benene væk under hold Øst og Vest. Og så kommer de i den grad på prøve, når de skal gætte prisen på en tidligere feriekoloni, der ligger næsten lige i vandkanten. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
14:45 
Kender Du Typen? [Repris]
Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. ,. Säsong 2015. Del 11. Producerat år 2015.
15:30 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 1999. Lord Edgwares endeligt. Den smukke skuespillerinde Jane Wilkinson gør ikke noget for at skjule, at hendes ægteskab med den stivnakkede Lord Edgware er en alvorlig fejltagelse. Så det er ikke nogen overraskelse, at hun havner øverst på listen over mistænkte, da hendes mand findes myrdet. Kun mesterdetektiven Hercule Poirot har svært ved at tro, at den liflige unge kvinde har gjort sig skyldig i mord. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. ,. Producerat år 2004.
17:10 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2016. Påsken nærmer sig, og nonnerne og jordemødrene i klostret Nonnatus har nok at se til. Der er mange, der skal nedkomme, men for en af familierne bliver det ikke en lykkelig begivenhed. Samtidig rammer den nye motionsdille bydelen, anført af Nonnatus' egen Trixie. ,. Säsong 5. Del 3 av 10. Producerat år 2015.
17:55 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg støder ind i store udfordringer, når hun forsøger at lave en kommode om til en bænk. Woodliving har fået en speciel ordre ind fra en nyopstartet virksomhed. Og genbrugsbutikken Redesign skal åbne endnu en filial i Valby. Producerat år 2016.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:55 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
19:30 
Sankt Hans
Igen i år sender DR 1 Sankt Hans - Fællessang. Vi sender direkte og vores to værter, Johannes Langkilde og Katrine Muff, stiller traditionen tro om til dejlige steder i landet. Vi skal fra Ærø til Samsø og fra Helsingør til Silkeborg Højskole, hvorfra vi skal høre og synge en ægte højskole-klassiker. Der er lagt op til fællessang og hyggelig sankthansstemning i et smukt og sommerklædt Danmark. Producerat år 2021.
20:30 
UEFA EM 2020: Før kampen Portugal-Frankrig
EM-studiet: EM-gruppespillet slutter med en rigtig lækkerbisken af en kamp mellem to lande, der begge har prøvet at stå øverst på sejrsskamlen efter en EM-slutrunde. Portugal er forsvarende europamester fra 2016, mens Frankrig tog titlen både i 1984 og i år 2000. I den utrolig stærke gruppe F handler det dog ikke kun om at komme videre, men også fra hvilken plads, man går videre på. Derfor vil der blive kæmpet for sejren i dag mellem to stærkt besatte landshold, der mødes i Budapest inden det går løs med ottendedelsfinalerne. Producerat år 2021. Programledare: Josefine Høgh.
21:00 
Fodbold
UEFA EM 2020. EM-gruppespillet slutter med en rigtig lækkerbisken af en kamp mellem to lande, der begge har prøvet at stå øverst på sejrsskamlen efter en EM-slutrunde. Portugal er forsvarende europamester fra 2016, mens Frankrig tog titlen både i 1984 og i år 2000. I den utrolig stærke gruppe F handler det dog ikke kun om at komme videre, men også fra hvilken plads, man går videre på. Derfor vil der blive kæmpet for sejren i dag mellem to stærkt besatte landshold, der mødes i Budapest inden det går løs med ottendedelsfinalerne. Kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff. Producerat år 2021. Kommentator: Mikkel Bischoff, Henrik Liniger.
21:45 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:55 
Fodbold
Portugal–Frankrig. UEFA EM 2020. EM-gruppespillet slutter med en rigtig lækkerbisken af en kamp mellem to lande, der begge har prøvet at stå øverst på sejrsskamlen efter en EM-slutrunde. Portugal er forsvarende europamester fra 2016, mens Frankrig tog titlen både i 1984 og i år 2000. I den utrolig stærke gruppe F handler det dog ikke kun om at komme videre, men også fra hvilken plads, man går videre på. Derfor vil der blive kæmpet for sejren i dag mellem to stærkt besatte landshold, der mødes i Budapest inden det går løs med ottendedelsfinalerne. Kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff. Producerat år 2021. Kommentator: Mikkel Bischoff, Henrik Liniger.
22:55 
UEFA EM 2020: Efter kampen Portugal-Frankrig
23:25 
Under mistanke [Repris]
Britisk krimiserie fra 2021. Operation Lighthouse. AC-12's efterforskning gør fremskridt, og Joanne Davidson er under pres fra alle sider. Men snart bliver det igen tydeligt, at AC-12 er oppe imod stærke kræfter. ,. Del 4 av 7. Producerat år 2021.
00:25 
Gift ved første blik USA [Repris]
Amerikansk kærlighedseksperiment fra 2018. Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person?. Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Snart skal parrene beslutte sig for om de forsat vil være gift. Men beslutningen vækker så voldsomme følelser, at eksperterne må træde til for at mægle mellem dem. ,. Säsong 6. Del 15 av 18. Producerat år 2018.
01:07 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2021.
01:10 
Hercule Poirot [Repris]
Liget på golfbanen. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Poirot og Hastings holder ferie i Frankrig, da Poirot igen må i arbejdstøjet. En mand bliver bortført - og senere dukker hans lig op på en golfbane. Jagten på morderen bliver et kapløb med den lokale detektiv Giraud, for Giraud har den frækhed at udfordre den lille belgier - hvem opklarer først sagen?. ,. Producerat år 1994.
02:55 
Kender Du Typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker har lejligheden fyldt med Verner Panton møbler - og har en Delorean fra filmen "Tilbage til fremtiden" som sin drømmebil?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en 200 kvadratmeter stor herskabslejlighed med udsigt til Carlsberg. ,. Säsong 2015. Del 10. Producerat år 2015.
03:40 
Nak & Æd - en kalkun i Nebraska [Repris]
Jørgen og Nikolaj er rejst til Amerika for at gå i nybyggernes fodspor. De slår lejr på prærien i Nebraska, hvor målet er at skyde en vild kalkun med en amerikansk pumpgun. Kalkuner har gode øjne, og de ser selv den mindste bevægelse. De to venner må derfor iklæde sig fuld camouflage for at få en skudchance. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen og Nikolaj at narre kalkunerne, og om Jørgen kan ramme. www.facebook.dk/nakogaed. ,. Säsong 5. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
04:20 
80 dage til sommerhus [Repris]
Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
04:50 
Hammerslag 2019 - Østjyske søer
I aften inviterer Christian Degn hold Øst og Vest til det Østjyske, hvor de skal gætte priser på boliger, der alle har en fænomenal udsigt over en sø. Men der er stor forskel på priserne. Vi starter i Brædstrup med en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt over Ring sø. Bagefter går turen til et toprenoveret enderækkehus i Stilling. Og til sidst skal hold Øst og Vest til Ry, hvor de skal gætte pris på en villa, der er opført af den kendte kunstner Poul Steffensen - igen med en drømmeudsigt over søen. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
05:35 (05:40)
Udsendelsesophør

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå