Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2021.
06:41 
Morgentræning [Repris]
Keld Heick - Stivhed i kroppen. Når vi ikke får bevæget os nok, kan kroppen blive begrænset i bevægeligheden. Det oplever Keld Heick, som skal have hjælp til at træne stivheden væk i dagens program. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning. ,. Producerat år 2021.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2021.
09:20 
Morgentræning [Repris]
Keld Heick - Stivhed i kroppen. Når vi ikke får bevæget os nok, kan kroppen blive begrænset i bevægeligheden. Det oplever Keld Heick, som skal have hjælp til at træne stivheden væk i dagens program. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning. ,. Producerat år 2021.
09:40 
Naturens fortryllende netværk
Østrigsk naturprogram fra 2020. Hvad er biodiversitet? Og hvorfor er det vigtigt?. I lang tid betragtede forskere hver art som en separat enhed og ignorerede de komplekse netværk, som dyr og planter er en integreret del af. Men nu er vigtigheden af de skrøbelige, truede og vidtrækkende bånd, der binder alle livsformer sammen, ved at gå op for os. Tag med på opdagelse i naturens hemmelige og fortryllende netværk, der bygger på et fundament af variation - eller biodiversitet. Producerat år 2020.
10:30 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo. ,. Säsong 11. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
11:00 
Auktionssommer
Svensk dokumentarserie fra 2019. På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
12:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
12:10 
Søren Ryge [Repris]
Den romantiske have. En have, der først og fremmest taler til stemninger og følelser - det er en romantisk have. En sådan findes på herregården Sanderumgaard ved Odense, og Søren Ryge har besøgt den og blev forført. ,. Producerat år 2014.
12:40 
Nak & Æd - en moskusokse i Grønland [Repris]
Det er marts, men foråret lader vente på sig i det kolde nord. Jørgen og Nikolaj er taget hele vejen til Grønland, hvor temperaturen ligger langt under dybfryser-niveau. Her skal de prøve at nedlægge den kæmpestore moskusokse, som vandrer rundt helt inde ved indlandsisen. Ingen af de to venner har nogensinde været på jagt så langt væk, men heldigvis får de hjælp af ægte grønlandske fangere. ,. Säsong 3. Del 3 av 8. Producerat år 2012.
13:25 
I hus til halsen [Repris]
Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?. ,. Säsong 7. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
14:10 
Hammerslag [Repris]
Et liebhaversommerhus syd for Haderslev med skov til den ene side og hav til den anden. Det er, hvad der venter til forret i aftenens udgave af Hammerslag. Til hovedret serveres en hyggelig bolig med stråtag i landlige omgivelser nær UNESCO-byen Christiansfeld, mens desserten står på hjemmelavet træhus i god kvalitet og sjove detaljer. Velbekomme. ,. Säsong 2017. Del 17. Producerat år 2017.
14:55 
Kender Du Typen? 2020 - med nøgenbad og jomfrubur
Dagens hovedperson nyder det moderne landliggerliv i et stråtækt sommerhus fra 1885. Men hvem er det, som har H.C. Andersen og Blicher på sit natbord og som gerne springer i bølgerne ved Tisvildeleje uden en trævl på kroppen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Nordsjælland. Programledare: Mads Steffensen.
15:25 
Hercule Poirot [Repris]
Den forsvundne kokkepige. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne kokkepige". At opspore en forsvundet kokkepige kan ikke være en national opgave og ligger følgelig langt under mesterdetektiven Poirots værdighed. Men hendes frue, Ernestine Todd, er en dame med overtalelsesevner, og desuden får Poirot hurtigt mistanke om mord. ,. Producerat år 2000.
16:15 
Hercule Poirot [Repris]
Ingen hørte skuddet. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Ingen hørte skuddet". Den unge enke Barbara Allen, nylig vendt hjem fra Indien, findes død i sin lejlighed. Poirot må tage undervisning i golf for at opklare, om der foreligger mord eller selvmord. ,. Producerat år 2000.
17:05 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2013. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2012.
18:00 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue. ,. Säsong 11. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:55 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
20:00 
Misbrugt i frikirken
Syv kvinder i en frikirke rejser alvorlige anklager mod menighedens præst. Præsten erkender upassende forhold til en række kvinder, men ifølge ham var det frivilligt. I dag er det ikke ulovligt for en præst at have sex med medlemmer af menigheden, så længe de er over 18 år. Nu kræver flere partier en lovændring, så præster ligestilles med læger og psykologer, der ikke må have sex med deres klienter. Producerat år 2021.
21:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:25 
Pengejægerne - Fodboldstjernernes luftkastel
En række tidligere landsholdsspillere, kendte erhvervsfolk og statens vækstfond har investeret flere hundrede millioner kroner i firmaet ACT. Global, som angiveligt har opfundet et nyt og revolutionerende nano-produkt. Men pludselig braser luftkastellet, der ellers er udråbt som et nyt dansk erhvervseventyr. Spørgsmålet er, hvad der gik galt? Pengejægerne afdækker, hvordan det kunne lade sig gøre at narre investorerne og undersøger, hvor de mange penge er blevet af. Producerat år 2021.
22:10 
McDonald og Dodds [Repris]
Britisk krimi fra 2020. Huset Crocketts fald. Hun er en benhård, handlekraftig karrierekvinde. Han er en stilfærdig, tænksom nørd, der falder i ét med tapetet. Kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds har intet som helst til fælles. Men da en ukendt mand findes død i den rige opfinder Maxton Crocketts herskabsvilla, må de to slå pjalterne sammen for at afsløre morderen. ,. Producerat år 2019.
23:40 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Efter fireogenhalv uges ægteskab opmuntrer eksperterne parrene til at vise deres spritnye ægtefæller nogen eller noget, der har betydet noget for dem. Anthony tager Ashley med til sin familie i Michigan, mens Nate sammen med Sheila besøger hans skeptiske mor. ,. Säsong 5. Del 12 av 19. Producerat år 2017.
00:35 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2006. Det 13. trin. En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. ,. Producerat år 2006.
01:45 
Partners in Crime [Repris]
Engelsk krimi-miniserie fra 2015. N eller M. Det lykkes amatørdetektiverne Tommy og Tuppence at finde den bortførte våbenforsker Gilbert Worthing. Uheldigvis falder Tommy i kløerne på N's håndlanger - og ægteparret ved stadig ikke, hvem den gådefulde N er. Kan de finde Worthings atombombe, inden N sprænger det halve Østengland i luften?. ,. Säsong 1000. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
02:35 
Kender Du Typen? 2020 - med nøgenbad og jomfrubur
Dagens hovedperson nyder det moderne landliggerliv i et stråtækt sommerhus fra 1885. Men hvem er det, som har H.C. Andersen og Blicher på sit natbord og som gerne springer i bølgerne ved Tisvildeleje uden en trævl på kroppen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Nordsjælland. Programledare: Mads Steffensen.
03:05 
I hus til halsen [Repris]
Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?. ,. Säsong 7. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
03:50 
Hammerslag [Repris]
Et liebhaversommerhus syd for Haderslev med skov til den ene side og hav til den anden. Det er, hvad der venter til forret i aftenens udgave af Hammerslag. Til hovedret serveres en hyggelig bolig med stråtag i landlige omgivelser nær UNESCO-byen Christiansfeld, mens desserten står på hjemmelavet træhus i god kvalitet og sjove detaljer. Velbekomme. ,. Säsong 2017. Del 17. Producerat år 2017.
04:35 (04:40)
Udsendelsesophør
05:35 (06:40)
Husdrømme [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Maja og Erik, der aldrig ville købe en 70'er-villa - sådan en, som Maja voksede op i. Det blev så præcis sådan en, de købte! Nu skal den totalrenoveres, blive en moderne bolig. Men undervejs kommer der, som det tit sker med gamle huse, overraskelser. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå