Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Bryllupsrejsen er overstået. Parrene er ved at flytte sammen, og nu er det tid til at møde svigerfamilierne - og det er ikke helt nemt!. ,. Säsong 5. Del 8 av 19. Producerat år 2017.
07:05 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. For to uger siden var de tre par fremmede for hinanden. Nu skal de lære hinanden at kende. Cody er frustreret over, at de stadig ikke har haft sex. Ashley mener, at Anthony er tilbageholdende med sine følelser, mens Sheila tilstår over for Nate, at hun ikke er helt tryg ved ham. ,. Säsong 5. Del 9 av 19. Producerat år 2017.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2021.
10:15 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1991. Den græske forbindelse. Da kokken på en græsk restaurant findes myrdet, aner Morse en forbindelse til universitetets fakultet for klassiske studier, mens Lewis får lejlighed til at lufte sine sparsomme græskkundskaber. Sagen spidser til, da den afdødes seks måneder gamle nevø bliver bortført. Hvordan passer puslespillets mange brikker sammen? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Tuckerman: James Hazeldine. ,.
12:00 
Forsvundne arvinger [Repris]
Prinsen af Egebo. Ejner har fået det bedste ud af livet, selvom han er vokset op uden meget kontakt til familien. Et DR-program har tidligere forsøgt at samle hans slægtninge, men de har haft svært ved at holde sammen. Nu prøver Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh at finde og samle dem igen, så familien kan arve "Prinsen af Egebo". ,. Del 5 av 5. Producerat år 2020.
13:00 
Optakt til Eurovision Song Contest [Repris]
39 lande er med i dette års Eurovision Song Contest, som sendes fra Rotterdam i Holland den 18., 20. og 22. maj. I denne første optaktsudsendelse præsenterer vi alle sangene fra semifinale 1, herunder sangene fra vores nordiske naboer Sverige og Norge. ,. Säsong 2021. Del 1 av 2.
14:10 
Gintberg - De sidste patriarker
Gintberg bliver klogere på manden som forfører - og undervejs lærer han selv et trick eller to. For eksempel finder han ud af at tiltrækningens kunst er langt hen ad vejen en videnskabelig disciplin. Det forklarer Jon Wegener, som er ekspert i lige netop det. Det samme kan man sige om Oliver. I hvert fald har han nailet kunsten at tage billeder til datingprofiler.
14:40 
Frank & Kastaniegaarden - Drivhus og drivvåd eng
Det er over 10 år siden at Frank byggede drivhuset, så nu skal det have en grundig overhaling. Nye lister af egetræ skal fabrikeres og der skal opgraderes med en tagrende. Og til Franks store glæde er engen oversvømmet. Det giver håb om en stor høst af hø. Producerat år 2020.
15:10 
Madnørderne - Fish'n'chips, røg-øl og æblechutney
Øl med røgsmag - er det lækkert? Det vil vise sig, når de to søstre, Ida Maria og Amalie Lykke Baadsgaard eksperimenterer med hjemmebrygget øl. Youtuber-kokken Jacob Jørgsholm køber en kæmpe fisk for at lave perfekte, sprøde fish'n'chips. Og på Samsø tilbereder æblebonden Michael Lindebjerg en stærk chutney af æbler. I 'Madnørderne' kan du møde nogle af de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken. Producerat år 2020.
15:40 
Cheerleaderne fra Rødovre [Repris]
Coronaen kaster sin tunge skygge over Rockets Cheerleading klub i Rødovre. Så klubben må samle alle de frivillige kræfter, da mulighederne for at afholde konkurrencer kommer i fare. Og med kun kort tid til første afgørende cup, tager Lotus en hypnosebehandling for at overvinde sin frygt for at tumble. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2021.
16:10 
Min søsters børn i sneen
Dansk familiefilm fra 2002. Lige før familien skal på skiferie, brækker far benet. Og da mor ikke kan klare syv børn alene, bliver børnenes onkel, børnepsykologen Erik Lund, bedt om at træde til og tage med de fem største til Norge. Den første, de møder, er børnenes ærkefjende fru Flinth, der er på kurophold sammen med nogle veninder. Men en uge i selskab med fru Flinth er mere, end børnene kan bære. Producerat år 2001. Regissör: Tomas Villum Jensen, Skådespelare: Niels Olsen, Wencke Barfoed, Peter Gantzler, Lotte Andersen.
17:30 
Versus
Det er med at holde vejret, når vi skal under vandet med en dykker og en kemiker - og til tops i et parkeringshus med en parkourudøver og en rallykører. Hjalte og Tjelle bliver sendt til Hjallerup Marked for at teste deres evner som kræmmere, og så mødes en dartspiller og en spydkaster til megadart i 15 meters højde. Der er nervepirrende balancedyst i studiet mellem en slackliner og en freeskier, inden aftenens afgørende duel skal vise, om en fjernstyret monstertruck kan klare en BMX-banes kurver og bakker bedre end en mountainbiker. Producerat år 2016.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:00 
Vilde vidunderlige Danmark - Hav og kyst
Kom helt tæt på Danmarks vildeste natur og nogle af de dyr, som mange ellers aldrig får at se. De danske have og kyster rummer mere liv, flere farver og større eventyr, end man ser ved første øjekast. Gråsælerne parrer sig og får unger, marsvinene jager i Lillebælt, og havtasken lokker bytte i baghold. Fortæller: Lars Mikkelsen. Der er foretaget en mindre ændring i programmet efter publicering. For yderligere oplysninger, se www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/lyd-og-speakfejl-i-naturserie-bliver-nu-rettet. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
20:00 
Hu Hej Vilde Dyr
Er kænguruen venstrehåndet?. Hvilken form har vombattens lort? Og er kænguruen venstrehåndet?. Det er noget af det Ibi Støving, Esben Dalgaard, Tina Müller og Kristian Gintberg skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Ibi Støving har stor respekt for isbjørne, og Esben Dalgaard er bange for slanger. Men hvordan klarer de det, når de møder en skorpion?. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. "Spøgelsesjagt". John Barnaby får en ny højre hånd, kriminalassistent Charlie Nelson. Nelson kastes direkte ind i en gådefuld sag. En mand bliver dræbt med et antikt sværd under en spøgelsesjagt på et gammelt gods. Heldigvis tror hverken Barnaby eller Nelson på spøgelser, og snart går jagten på morderen ind. ,. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2013.
22:30 
Kriminalinspektør Banks [Repris]
Engelsk krimi fra 2011. Kold er graven. Et tilsyneladende banalt biltyveri ender som en drabssag, da tyven senere findes skudt. Det bliver en opgave for Annie Cabbot, for Alan Banks får andet at se til. Politichefen Rydells rebelske teenagedatter, Emily, er stukket af til London. Rydell vil have Banks til at hente hende hjem til Yorkshire. Men Emily er kommet i uheldigt selskab, og sagen udvikler sig særdeles dramatisk. ,. Producerat år 2011.
00:00 
The Bay [Repris]
Britisk krimiserie fra 2021. En tragedie har ramt Lisas efterforskningshold. Er der en forbindelse til drabet på Stephen Marshbrook?. I jagten på sandheden tager Manning, Lisas chef, en chance, der truer med at få efterforskningen til at kuldsejle. ,. Säsong 2. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
01:30 
Erin Brockovich
Amerikanskt drama fra 2000. Erin er alenemor uden uddannelse, men hendes gå-på-mod sikrer hende et job som assistent hos en sagfører. Her finder hun nogle henlagte sygejournaler, som leder hende på sporet af en gigantisk forureningssag, der belejligt er fejet ind under gulvtæppet. Erin starter et felttog mod et stort energiselskab, der sender en hær af sagførere og andre hårdtslående folk imod hende i kampen om historiens største erstatning på 333 millioner dollars. En utrolig, men sand historie med den Oscar-belønnede Julia Roberts. Producerat år 2000. Regissör: Steven Soderbergh, Skådespelare: Aaron Eckhart, Julia Roberts, Albert Finney.
03:15 
Partners in Crime [Repris]
Engelsk krimi-miniserie fra 2015. N eller M. Ægteparret Tommy og Tuppence opklarer forbrydelser i 1950'ernes England. Tommy bliver hyret til en opgave, der er så hemmelig, at han ikke engang må fortælle sin kone om den. En britisk atomvåbenforsker er blevet bortført. Det eneste, Tommy ved, er, at gerningsmanden bor på et bestemt pensionat og har kodenavnet N - eller er det M?. ,. Säsong 1000. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
04:10 
Kender Du Typen? 2020 - med butler og bacon
Kender Du Typen? besøger i dag en liebhaverlejlighed fra 1908, som ligger centralt i København med udsigt til vand og Tivoli. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup har 285 kvadratmeter at boltre sig på, når de skal finde ud af, hvem der bor i det herskabelige hjem, som vores hovedperson deler med ægtefælle og to drenge. Programledare: Mads Steffensen.
04:40 
Nak & Æd - en fasan ved Randers [Repris]
Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Støvringgård, der ligger lige ned til Randers fjord. De to er blevet inviteret på en klassisk fasanjagt med flere jægere, hunde og hjælpere. Så for en gang skyld er de ikke alene. Planen er, at Nikolaj skal lave mad til alle bagefter. Men får de fasaner nok, eller skal Jørgens medbragte måger i spil?. ,. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2011.
05:20 (05:25)
Udsendelsesophør
05:35 (06:15)
Min have [Repris]
Norsk haveprogram fra 2018. Besøg Sylvia Eidviks smukke have på Snarøya, hvor hun fortæller om sine yndlingsblomster, pæoner og hortensia. ,. Del 2 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå