Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Alle tre par slås med problemer om tillid. Sheila forsøger at lade fortiden hvile i sit forhold til Nate. Cody mistænker Danielle for et manglende engagement i deres ægteskab, og Ashley tvivler på, at Anthony er ærlig, når han hævder, at han gerne vil have børn. ,. Säsong 5. Del 10 av 19. Producerat år 2017.
07:05 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Parrene har nu været gift i en måned og pastor Roberson opmuntrer dem til at fejre det. Ashely glæder sig over at have én at fejre Labor Day med. Cody og Danielle har svært ved at finde romantikken, og Nate bliver jaloux på Sheilas venskab med en anden mand. ,. Säsong 5. Del 11 av 19. Producerat år 2017.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. 'Idas sommer visa' og 'Hvad tænker Ingrid på'. Producerat år 2021.
10:15 
Gudstjeneste
Anders Laugesen er taget til gudstjeneste i Sct. Mortens Kirke i Randers. Kirken er byens ældste og er placeret midt i den pulserende bymidte. Dagens præst og liturg er Marianne Vigen Smolarz, der sammen med resten af kirken byder indenfor i dag og de tre kommende søndage. Hospitalsdirektør Jonas Dahl er dagens gæst til gudstjenesten og til en snak om både tro og corona pandemi. Sct. Mortens Kantori synger for på salmerne: Nu gløder os i morgenskær DDS 756, Kærlighed er lysets kilde DDS 696, Troen er ikke en klippe 100 salmer nr. 892 og Som forårssolen morgenrød DDS 234. Producerat år 2021.
11:15 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2002. Vandtæt. En mindreårig prostitueret findes myrdet. Robbie retter søgelyset mod den glatte Strachan, som er under mistanke for at lokke dusinvis af purunge, udenlandske piger til Glasgow, hvor der venter dem en slaveagtig tilværelse som prostituerede. Men i sin iver efter at få ram på Strachan starter den stædige strømer en kædereaktion, der sætter hans egen karriere på højkant - og bringer andres liv i fare. ,. Producerat år 1996.
12:55 
Forsvundet - hvor er Erling?
73-årige Erling fra Albertslund er forsvundet. De pårørende er sikre på, at han er gået ud for at lede efter sin kone, der er indlagt på hospitalet. Men Erling er dement og kan ikke finde vej. Det er koldt og han har ikke varmt tøj på. Missing Peoples frivillige patruljer gennemsøger nærområdet med hunde. De er trænet til at lede efter forsvundne personer - både levende og døde. Serien "Forsvundet" tegner et portræt af foreningen Missing People, der er drevet af at hjælpe pårørende, som står i deres livs sværeste situation. Del 4 av 4.
13:20 
Optakt til Eurovision Song Contest [Repris]
39 lande er med i dette års Eurovision Song Contest, som sendes fra Rotterdam i Holland den 18., 20. og 22. maj. I denne anden optaktsudsendelse præsenterer vi alle sangene fra semifinale 2, herunder det danske bidrag 'Øve Os På Hinanden' med 'Fyr Og Flamme'. ,. Säsong 2021. Del 2 av 2.
14:30 
Vilde vidunderlige Danmark - Hav og kyst
Kom helt tæt på Danmarks vildeste natur og nogle af de dyr, som mange ellers aldrig får at se. De danske have og kyster rummer mere liv, flere farver og større eventyr, end man ser ved første øjekast. Gråsælerne parrer sig og får unger, marsvinene jager i Lillebælt, og havtasken lokker bytte i baghold. Fortæller: Lars Mikkelsen. Der er foretaget en mindre ændring i programmet efter publicering. For yderligere oplysninger, se www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/lyd-og-speakfejl-i-naturserie-bliver-nu-rettet. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
15:30 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. "Spøgelsesjagt". John Barnaby får en ny højre hånd, kriminalassistent Charlie Nelson. Nelson kastes direkte ind i en gådefuld sag. En mand bliver dræbt med et antikt sværd under en spøgelsesjagt på et gammelt gods. Heldigvis tror hverken Barnaby eller Nelson på spøgelser, og snart går jagten på morderen ind. ,. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2013.
17:00 
Hu Hej Vilde Dyr [Repris]
Er kænguruen venstrehåndet?. Hvilken form har vombattens lort? Og er kænguruen venstrehåndet?. Det er noget af det Ibi Støving, Esben Dalgaard, Tina Müller og Kristian Gintberg skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Ibi Støving har stor respekt for isbjørne, og Esben Dalgaard er bange for slanger. Men hvordan klarer de det, når de møder en skorpion?. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
17:55 
Fuhlendorffs store sofaeksperiment [Repris]
Mentaltræning på hesteryg. "Gå nu ud for fanden!" Christian Fuhlendorff er i dårligt humør, og han begynder at blive træt af sin familie. Hans krop er gået i dvale, og det giver tankerne frit løb. Ridefysioterapi er en mulig vej ud af mørket, men han får også brug for hjælp fra en sportspsykologisk coach. ,. Del 2 av 3.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:05 
Naturens fortryllende netværk
Østrigsk naturprogram fra 2020. Hvad er biodiversitet? Og hvorfor er det vigtigt?. I lang tid betragtede forskere hver art som en separat enhed og ignorerede de komplekse netværk, som dyr og planter er en integreret del af. Men nu er vigtigheden af de skrøbelige, truede og vidtrækkende bånd, der binder alle livsformer sammen, ved at gå op for os. Tag med på opdagelse i naturens hemmelige og fortryllende netværk, der bygger på et fundament af variation - eller biodiversitet. Producerat år 2020.
20:00 
Bomberne over Bornholm
I 1943 falder et mystisk våben ned på Bornholm. Pelle Peter Jencels oldefar Johannes Hansen tager flere afslørende billeder af det, der viser sig at være Hitlers hemmelige og frygtindgydende gengældelsesvåben V1-bomben. Men det er med livet som indsats at bekæmpe det tredje rige, i en tid hvor tyskerne strammer grebet om Danmark. Nu, 78 år senere, undersøger Pelle Peter Jencel hvad hans oldefar kæmpede for, hvilke omkostninger det havde og hvad det betød, ikke bare for hans egen, men for hele Danmarks historie. Historisk dokudramatisk miniserie om Bornholms glemte historie. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
21:00 
21 SØNDAG
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2021.
21:36 
Søndagsvejr
DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge. Producerat år 2021.
21:37 
Sportsmagasinet
Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Producerat år 2021.
22:10 
Deadwater Fell [Repris]
Britisk krimiserie fra 2020. Tom er blevet anholdt, mistænkt for at have slået sin kone og sine børn ihjel. Men netop som den lille bys beboere tror, at der er lagt låg på den tragiske sag, kaster en ny afsløring tvivl over mistanken mod Tom. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
23:40 
Mord i skærgården [Repris]
Svensk krimiserie fra 2015. I kampens hede. Kriminalinspektør Thomas Andreasson får et nyt tip i jagten på teenagedrengen Victors morder. Samtidig kommer Nora tættere ind på livet af Vera. Langt om længe afslører den unge pige, hvad der skete, den nat hun ikke kom hjem. Nora indser, at pigens beretning kan få betydning for drabsefterforskningen, så hun beder hende fortælle Thomas alt. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2013.
00:25 
Annika Bengtzon: Prime time
Det er sankthansaften, og ti personer er samlet til en tv-optagelse på et afsidesliggende slot. Næste morgen findes programredaktøren skudt. Kriminalreporter Annika Bengtzon får til opgave at dække historien, men snart får hun at vide, at hendes veninde Anne Snapphane er en af de ti mistænkte. Da politiet sætter alle undtagen Anne på fri fod, er det op til Annika at rense sin venindes navn. Producerat år 1999.
01:55 
Partners in Crime [Repris]
Engelsk krimi-miniserie fra 2015. N eller M. En britisk våbenforsker er blevet bortført, og hans atombombe er blevet stjålet. Amatørdetektiverne Tommy og Tuppence har fået til opgave at finde ud af, hvem der står bag. De gør hurtigt fremskridt - tror de i hvert fald. ,. Säsong 1000. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
02:50 
Kender Du Typen? 2020 - med Barnaby og badeand
Hvilken kendt dansker er til bløde krimier som Barnaby og går i karbad med en badeand?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? tager ud i sommerlandet og besøger et sommerhus ved Vesterhavet. Programledare: Mads Steffensen.
03:20 
Nak & Æd - en sneppe ved Schackenborg [Repris]
Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er november, og efteråret er sat ind. Jørgen og Nikolaj er taget en tur til Sønderjylland, hvor de skal prøve kræfter med Danmarks fineste jagtobjekt, sneppen. Men den lille fugl er meget sky og svær at ramme, så vennerne får brug for masser af tålmodighed, når de skal trave de sønderjyske marker tynde. Og kommer der ikke sneppe på bordet, står der intet mindre end vaskebjørn på menuen. ,. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2012.
04:00 (04:40)
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er denne gang i det sønderjyske grænseland, hvor mæglerne først skal forsøge at gætte prisen på et landsted i Øster Gejl med skæve detaljer på 1. salen. Dernæst går turen til Kollund, hvor der venter en spændende arkitekttegnet villa i forskudte plan, før der sluttes af med en topmoderne lejlighed med royale naboer. I hvert fald om sommeren, når kongefamilien residerer på Gråsten Slot. ,. Säsong 2017. Del 16. Producerat år 2017.
05:35 (06:37)
Husdrømme [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Simón, der er født og opvokset i Uruguay, og Claudia, der har rødder i Chile. De ønsker sig et hus og fire børn - foreløbig har de fundet huset i Bunkeflo uden for Malmø. Her vil de bo!. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå