Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Morgentræning [Repris]
Oliver Bjerrehus - I gang igen efter pause. Hele kroppen arbejdes igennem i dagens træning, hvor Oliver Bjerrehus skal hjæles i gang efter en lang træningspause. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning. ,. Producerat år 2021.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2021.
09:20 
Morgentræning [Repris]
Oliver Bjerrehus - I gang igen efter pause. Hele kroppen arbejdes igennem i dagens træning, hvor Oliver Bjerrehus skal hjæles i gang efter en lang træningspause. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning. ,. Producerat år 2021.
09:40 
Dyrene i Zoo
Britisk dokumentarserie fra 2017. Myreslugerparret Pedro og Bliss skal endelig genforenes, men Pedro bliver syg og må igennem en større operation. Næsehornene Beni og Asha har været adskilt i fire år. Vil de være lige så forelskede nu, hvor de igen får lov at være sammen?. Og i insektafdelingen er der krise - orkidé-knæleren Natascha har ædt alle sine mandlige artsfæller - undtagen én. Så nu er artens beståen afhængig af, om den to cm lange Bruce overlever et stævnemøde med Natascha. Følg livet bag hegnet og inde i burene i Chester Zoo. Säsong 3. Del 1 av 7. Producerat år 2019.
10:30 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue. ,. Säsong 11. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
11:00 
Auktionssommer
Svensk dokumentarserie fra 2019. På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
12:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
12:10 
Søren Ryge [Repris]
Den romantiske have. En have, der først og fremmest taler til stemninger og følelser - det er en romantisk have. En sådan findes på herregården Sanderumgaard ved Odense, og Søren Ryge har besøgt den og blev forført. ,. Producerat år 2014.
12:40 
Nak & Æd - en moskusokse i Grønland [Repris]
Det er marts, men foråret lader vente på sig i det kolde nord. Jørgen og Nikolaj er taget hele vejen til Grønland, hvor temperaturen ligger langt under dybfryser-niveau. Her skal de prøve at nedlægge den kæmpestore moskusokse, som vandrer rundt helt inde ved indlandsisen. Ingen af de to venner har nogensinde været på jagt så langt væk, men heldigvis får de hjælp af ægte grønlandske fangere. ,. Säsong 3. Del 3 av 8. Producerat år 2012.
13:25 
I hus til halsen [Repris]
I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund. ,. Säsong 7. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
14:10 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse!. ,. Säsong 2017. Del 18. Producerat år 2017.
14:55 
Kender Du Typen? 2020 - med spa og mormor
Kender Du Typen? besøger i dag Munkerup ved Gilleleje. Vores hovedperson ville aldrig selv sige, at han bor ved Gilleleje - det ville lyde alt for fint, synes han. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup bliver sluppet løs i et amerikansk inspireret bjælkehus med spabad og udsigtstårn og skal regne ud, hvem der slænger sig i retromøblerne. Programledare: Mads Steffensen.
15:25 
Hercule Poirot [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Honnette ambitioner". Selv med politiets hjælp kan Poirot ikke forhindre, at godsejer Waverlys 3-årige søn bliver bortført. Men hans små grå celler finder både bortføreren og hans motiv. ,. Del 3. Producerat år 2000.
16:15 
Hercule Poirot [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den opmærksomme servitrice". Kunstmaleren Henry Gascoigne findes myrdet i sit atelier, og næsten samtidig dør hans rige tvillingebror, dog af helt naturlige årsager. Poirots sans for gastronomi fører ham til at se en kriminel forbindelse mellem de to dødsfald. ,. Del 4. Producerat år 2000.
17:05 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2013. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2012.
17:55 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne tager Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen fra Damgaard-Lauritsen Antik på smykkejagt i København. Marskandiseren Simon Krogsgaard har alle odds imod sig i sin jagt på teak- og palisandermøbler på Brørup Marked. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik får deres sag for, når de skal tømme en privat samlers loft. ,. Säsong 11. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:55 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
20:00 
Frank & Kastaniegaarden - Buet glas og bondelodning
Frank skifter alt glasset i drivhuset ud med buet glas og bruger en petroleumsblæselampe til at lodde tagrenden. Resultatet af lodningen er knap så kønt, men det vigtigste er, at sammenføjningen holder tæt. Og så får Frank en hjælpende hånd med at garve skind med fårehjerne. Producerat år 2020.
20:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:00 
Eurovision Song Contest 2021, 1. semifinale
Verdens største og ældste musikkonkurrence sendes i år direkte fra Rotterdam i Holland. 39 lande er med, og her til aften konkurrerer 16 lande i den første semifinale om 10 pladser til den store finale lørdag aften. Her til aften deltager blandt andre Sverige og Norge. Danske kommentatorer: Henrik Milling & Nicolai Molbech.
23:00 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Så er der kun en måned tilbage, før de tre par skal beslutte sig for at blive sammen eller at blive skilt. Anthony er frustreret over Ashleys tøven. Danielle og Cody bliver mere og mere forelskede, mens Sheila føler et kæmpepres ved tanken om at få hele sit ægteskab dokumenteret på film. ,. Säsong 5. Del 13 av 19. Producerat år 2017.
23:55 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2006. Døden er min nabo. Da Agnes Welsh findes myrdet i sin lejlighed i et nedslidt boligkompleks, er det en sag for Taggart-holdet. Agnes var kendt som en indædt aktivist, der kæmpede for at forhindre den kvindelige byggespekulant Charlie McEwan i at overtage komplekset. McEwan er berygtet for at bruge ufine metoder, men kunne hun ligefrem finde på at begå mord?. ,. Producerat år 2006.
01:05 
Hercule Poirot [Repris]
Den forsvundne kokkepige. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne kokkepige". At opspore en forsvundet kokkepige kan ikke være en national opgave og ligger følgelig langt under mesterdetektiven Poirots værdighed. Men hendes frue, Ernestine Todd, er en dame med overtalelsesevner, og desuden får Poirot hurtigt mistanke om mord. ,. Producerat år 2000.
01:55 
Kender Du Typen? 2020 - med spa og mormor
Kender Du Typen? besøger i dag Munkerup ved Gilleleje. Vores hovedperson ville aldrig selv sige, at han bor ved Gilleleje - det ville lyde alt for fint, synes han. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup bliver sluppet løs i et amerikansk inspireret bjælkehus med spabad og udsigtstårn og skal regne ud, hvem der slænger sig i retromøblerne. Programledare: Mads Steffensen.
02:25 
Nak & Æd - en due på Raadegaard [Repris]
Det er december, og der er frost i luften. Jørgen og Nikolaj er taget til Raadegaard Gods på Sjælland, som er et af de steder i Danmark med allermest vildt. Her kan himlen blive sort af duer, så de to venner skal rette blikket opad, og Jørgen skal være hurtig på aftrækkeren. Men regn og blæst truer, og det kan duerne ikke lide. Så vil det lykkes at få et eksemplar med hjem til gryden, eller skal Nikolaj prøve kræfter med alternativet, som denne gang er muldvarp?. ,. Säsong 3. Del 2 av 8. Producerat år 2012.
03:05 
I hus til halsen [Repris]
I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund. ,. Säsong 7. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
03:50 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse!. ,. Säsong 2017. Del 18. Producerat år 2017.
04:36 (04:41)
Udsendelsesophør
05:35 (06:40)
Husdrømme [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Malin og Kinga, der bor i et rækkehus i Lund. Parret har en drøm om et bedre liv for familien, hvor vældig meget kredser om sønnen Ville, der har ADHD og har nogle særlige behov. Malin og Kinga ser en fin mulighed i den gamle carport, den kan bygges om til aktivitetsrum med ringe og klatrevæg. De er spændt på, om Ville vil synes om det - og det er umuligt at sige, før det er helt færdigt!. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå