Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. De nygifte tre par er for første gang alene sammen - på bryllupsnatten! Men bliver ægteskabet fuldbyrdet?. Sheila bebrejder Nate hans misbilligende mor. Anthony og Ashley oplever en gensidig forelskelse, og Cody og Danielles dybe lidenskab får bryllupssuiten til at gløde. ,. Säsong 5. Del 4 av 19. Producerat år 2017.
07:05 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Ashley betror Anthony sit store ønske om at får børn, jo før, jo bedre. Trods den hede bryllupsnat begynder Danielle at sætte spørgsmålstegn ved Codys mandighed, mens Nate og Sheila overvejer at fuldbyrde deres ægteskab. ,. Säsong 5. Del 5 av 19. Producerat år 2017.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. 'What a Fool Believes' og 'I Will Survive'. Producerat år 2021.
10:20 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1991. Hvem dræbte Harry Field?. Morse efterforsker mordet på den drikfældige kunstmaler Harry Field og må foretage sine undersøgelser både i Harrys fugtige bohememiljø og på et nærliggende herresædes bonede gulve. Og som om han ikke har nok at tænke på, opdager han, at hans trofaste Lewis har fået ambitioner på egne vegne og måske er ved at svigte ham. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. ,.
12:05 
Vores farvestrålende jord
Østrigsk naturprogram fra 2020. Set fra rummet ligner Jorden en grøn og blå kugle. Men når man kommer tættere på, afsløres et væld af nuancer og kulørte væsner - fra farveskiftende kamæleoner til lyserøde flamingoer, regnbuefarvede bjerge til betagende polarlys. Tag med på en fascinerende rejse, og oplev, hvad der gør vores klode til et kalejdoskop af farve. Producerat år 2020.
13:05 
Vores ukendte Danmark [Repris]
I hvert et hjørne af Danmark findes et hav af ukendte, overraskende og spændende historier. Historier, der aldrig er kommet med i historiebøgerne, men som stadig kan lære os en masse nyt om vores folk og vores land. Derfor tager Sisse Fisker og Mark Stokholm gennem hele sommeren ud i landets mange egne for at jagte de ukendte historier, som kan bidrage til at gøre danmarkshistorien lidt større og meget mere farverig. Midt- og Vestjylland under 2. verdenskrig: Det er med livet som indsats, når modstandsfolkene står klar til hurtigt at skjule de våben, der i krigsårene bliver kastet ned over de midt- og vestjyske heder. Britiske Royal Air Force og modstandsbevægelsen har et tæt - og farligt - samarbejde i området og mange lokale sætter livet på spil for et frit Danmark. Manglen på varer resulterer i en øget - og måske barbarisk - opfindsomhed; i hvert fald begynder egnens katte at forsvinde. Tyskerhadet er på sit højeste, da 2000000 tyske flygtninge kommer til Danmark i krigens sidste månedere Men i Midt- og Vestjylland bliver der udvist medmenneskelighed fra uventet kantn Panel: Sanne Søndergaard, Sigurd Barrett og oversergent Michael Hviidv. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2017.
13:45 
Forsvundne arvinger [Repris]
Bådflygtningen fra Vietnam. En katolsk præst flygter fra Vietnam i 1980. I dag - 40 år senere - er han død i København, og hans arvinger skal findes. Men det er ikke nemt for Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh at opspore hans slægtninge, når familien oprindeligt stammer fra Vietnam, hvor mange måtte flygte efter Vietnamkrigen. ,. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
14:45 
Frank & Kastaniegaarden - Muranker og Mølleklapper
Frank mener, at en flot gavl fortjener et muranker, men han har kun et af slagsen, så han må i smedjen. Et pæretræ uden pærer må lade livet for at give plads til en sølvlind, men at grave huller på Kastaniegaarden er en kamp. Og så skal der laves mølleklapper i massevis. Producerat år 2020.
15:15 
Madnørderne - Nuggets, leverpostej og tang
Sprøde, varme nuggets er altid et hit. Men kan man lave sine egne nuggets præcis som dem fra fastfood-kæderne?. Det tester madnørd og youtuber Jacob Jørgsholm. Køkkenchefen Emilie Qvist Kjærgaard vil høste tang i Limfjorden og lave næringsrig og klimavenlig mad af den. Og så giver slagter Michael Museth tips og tricks til en friskbagt, hjemmelavet leverpostej. I 'Madnørderne' kan du møde nogle af de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken. Producerat år 2020.
15:45 
Min søsters børn
Dansk familiefilm fra 2001. Erik Lund er en anerkendt professor i børnepsykologi. Da hans søster og hendes mand tager på ferie, får han mulighed for at afprøve sine teorier i praksis. Han har nemlig tilbudt at passe hendes fem børn i deres faldefærdige hus, men ved bestemt ikke, hvad han har sagt ja til. Og snart kommer Erik Lunds teorier om fri opdragelse på en hård prøve. Producerat år 2001. Regissör: Tomas Villum Jensen, Skådespelare: Lotte Andersen, Niels Olsen, Peter Gantzler, Wencke Barfoed.
17:00 
Versus
I aften er der ræs på havnen mellem drifter og vandscooter - og i skoven mellem downhill-mountainbiker og landevejsrytter. I studiet skal der flyttes vand, når en flok søspejdere udfordrer to VVS'ere, og senere kigger Hjalte og Tjelle forbi til en ny version af sten, saks, papir - nu med gummihammere. En løber og en skytte mødes til biatlon-dyst, mens aftenens afgørende kamp er et offroad-ræs mellem en Enduro-motorcykel og en forhindringsløber. Producerat år 2016.
17:55 
Cheerleaders [Repris]
Selvom alle pigerne i Rockets ved, at cheerleading er en højrisikosport, så bliver alle forskrækkede, da Filippa kommer slemt til skade og bliver kørt væk i en ambulance. Og det sker kun få uger før den første afgørende cup. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2021.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:00 
Vilde vidunderlige Danmark - Skoven
Vilde vidunderlige Danmark bringer dig tættere end nogensinde før på store og små dramaer fra den danske natur. I første afsnit møder vi bl.a. et lille rålam, der ligger hjælpeløst og alene i det høje græs, mens en ræv har direkte kurs mod det. Vi skal også i luften med kongeørnen, på vandring med grævlingen og på tyvetogt med husmåren. Fortæller: Lars Mikkelsen. Der er foretaget en mindre ændring i programmet efter publicering. For yderligere oplysninger, se www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/lyd-og-speakfejl-i-naturserie-bliver-nu-rettet. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
20:00 
Hu Hej Vilde Dyr
Er flodhesten og delfinen i familie?. Jacob Riising er blevet bidt i skridtet af en hund. Og Peter Frödin har haft en hamster, der døde af træk. Men hvad ved de ellers om dyr?. Er flodhesten i familie med delfinen? Og hvor mange pigge har et pindsvin? Det får Joakim Ingversen svar på, når han byder velkommen sammen med holdkaptajnerne Tina Müller og Kristian Gintberg. Del 2 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. "Oplært i mord". En kvinde bliver mast ihjel af en kæmpe ost på det lokale mejeri. Barnabys efterforskning bringer en lang række hemmeligheder og løgne frem i lyset, og snart sker der flere oste-relaterede dødsfald. Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2012.
22:30 
Kriminalinspektør Banks [Repris]
Engelsk krimi fra 2011. Djævelens ven. Det er søndag morgen, men hverken kriminalinspektør Banks eller hans kollega Annie Cabbot får lov til at sove længe. Banks må i arbejdstøjet, da en ung kvinde findes kvalt i et lagerrum. Samtidig efterforsker Cabbot mordet på en handicappet kvinde, der er fundet død med halsen skåret over på Yorkshires øde hede. En sag, der tager en overraskende drejning, da ofrets identitet står klart. ,. Producerat år 2011.
00:00 
The Bay [Repris]
Britisk krimiserie fra 2021. Lisa og Med forsøger at tegne et billedet af mordofret, og det bliver klart, at han havde sine egne hemmeligheder. Samtidig er Lisa under pres på hjemmefronten, efterhånden som hendes eksmand knytter tættere bånd med parrets teenagebørn. ,. Säsong 2. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
01:30 
Sherlock Holmes [Repris]
Engelsk krimi fra 1991. Pengeafpressernes konge. Kun få forbrydere har udmanøvreret Sherlock Holmes. Pengeafpresseren Charles Augustus Milverton er en af dem. Ved hjælp af en samling delikate breve truer han nu med at ødelægge en ung society-dames bryllup. Holmes må gribe til en desperat udvej. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Charles Augustus Milverton: Robert Hardy. ,. Producerat år 1986.
03:15 
Kender Du Typen? 2020 - med filler og følelser
Hårgødning, fillers og tv-programmet Sporløs. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i deres forsøg på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med kæreste og bonusdatter i Vanløse. Programledare: Mads Steffensen.
03:45 
I hus til halsen [Repris]
Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked. ,. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2018.
04:30 (04:35)
Udsendelsesophør
05:30 (06:10)
Min have [Repris]
Norsk haveserie fra 2019. To haveprogrammer mødes, når 'Min have' ruller over grænsen til Sverige og besøger SVT's 'Dage i haven' i Skåne. Her er flere haver blevet bygget op fra grunden, og der er meget at lære ved et kig bag kulisserne. Du får også smukke tilbageblik fra årets programmer. ,. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå