Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Mit liv på nettet [Repris]
Tør jeg dele billeder af mit barn?. Er du bekymret for at dele billeder af dit barn på sociale medier? Det er Ulla Essendrop. Hun ved bare ikke helt, hvad der kan ske ved det. For hvilke rettigheder vi har over det indhold, vi deler på de sociale medier? Ulla besøger en kvinde, der har oplevet, at billeder af hendes barn blev misbrugt til at afpresse en mand. Og så taler hun med en 7. klasse om, hvad de tænker, når deres forældre eller bedste forældre deler billeder af dem på Facebook. Gennem seks afsnit forsøger Ulla Essendrop at får svar på sine egne dilemmaer på sociale medier i serien "Mit liv på nettet". Hun elsker at bruge sociale medier, men er også bekymret for den magt, de kan have over os. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
06:40 
Morgentræning [Repris]
Mette Helena Rasmussen - corona træning / hjemmerutine / effektiv og simpel rutine. "En simpel og effektiv rutine, som kan bruges i hverdagen derhjemme. Rikke Hørlykke har besøg af Mette Helena Rasmussen, som savner fitnesscentret og mangler en rutine hun selv kan lave. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.". ,. Producerat år 2021.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. 'Nu rinder solen op af østerlide' og 'Here Comes the Sun'. Producerat år 2021.
09:20 
Morgentræning [Repris]
Mette Helena Rasmussen - corona træning / hjemmerutine / effektiv og simpel rutine. "En simpel og effektiv rutine, som kan bruges i hverdagen derhjemme. Rikke Hørlykke har besøg af Mette Helena Rasmussen, som savner fitnesscentret og mangler en rutine hun selv kan lave. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.". ,. Producerat år 2021.
09:37 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2021.
09:40 
Dyrenes rige
Britisk naturserie fra 2018. De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi en koloni af kejserpingviner, der samles på isen ud for Antarktis kyst. De er kommet for at opfostre deres unger. Men for at gøre det, må de samarbejde, ellers kan de ikke holde sig selv og deres unger i live i den grusomme Arktiske kulde. Del 2 av 5. Producerat år 2018.
10:30 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked. ,. Säsong 11. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
11:00 
Auktionssommer [Repris]
Svensk dokumentar fra 2018. På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
12:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
12:10 
Søren Ryge [Repris]
Koklipperen fra Haugård. Haugård er en gård i Sønderjylland med 500 økologiske malkekøer. Vi følger livet på gården, og vi ser, hvordan køerne bliver klippet. Af Jens, der har klippet køer i 25 år. ,. Producerat år 2014.
12:50 
Nak & Æd - en multe ved Knebel Vig [Repris]
Det er sidst i august og sensommer. Jørgen og Nikolaj har besluttet sig for at gå i vandet for at nakke multer. De to slår lejr på et af Danmarks bedste steder for harpunfiskeri: Kebel Vig på Djursland. Men ingen af dem har prøvet at harpunere før, så denne gang får de hjælp af hele to erfarne dykkere. ,. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2011.
13:20 
I hus til halsen [Repris]
Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked. ,. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2018.
14:05 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. ,. Säsong 2017. Del 12. Producerat år 2017.
14:50 
Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen?. er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Programledare: Mads Steffensen.
15:20 
Sherlock Holmes [Repris]
Engelsk krimi fra 1987. De fires tegn. Sherlock Holmes keder sig. Måneder er gået siden hans sidste sag. Men så opsøges han af den smukke arving Mary Morstan. Det er slut med kedsomheden - jagten kan begynde. Dr. Watson: Edward Hardwicke. ,. Producerat år 1986.
17:05 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2013. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2012.
17:55 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne får Søren Falk fra Quriosa brug for både boremaskine og hammer til et nyt gør-det-selv-projekt. Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel får fyldt sit ostekurvedepot op på en antikmesse i Sverige. Og Simon Krogsgaard fra Krogsgaard-Klassik har vejrguderne mod sig på Vorbasse marked. ,. Säsong 11. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:00 
Disney Sjov
20:00 
Versus
I aften er der ræs på havnen mellem drifter og vandscooter - og i skoven mellem downhill-mountainbiker og landevejsrytter. I studiet skal der flyttes vand, når en flok søspejdere udfordrer to VVS'ere, og senere kigger Hjalte og Tjelle forbi til en ny version af sten, saks, papir - nu med gummihammere. En løber og en skytte mødes til biatlon-dyst, mens aftenens afgørende kamp er et offroad-ræs mellem en Enduro-motorcykel og en forhindringsløber. Producerat år 2016.
21:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:15 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
21:30 
The Tourist
Amerikansk romantisk thriller fra 2010. Den amerikanske matematiklærer Frank er overrasket, men bestemt ikke uinteresseret, da den veldrejede Elise lægger an på ham i en kupe på toget fra Paris til Venedig. Men der stikker noget under. Politiet jager Elises elsker, den snu storforbryder Alexander Pierce, og Elise er ude på at føre dem på vildspor. Ingen ved nemlig, hvordan Pierce ser ud, og snart har Frank både politiet og mafiaen efter sig. Producerat år 2010. Medverkande: Paul Bettany, Johnny Depp, Angelina Jolie, Regissör: Florian Henckel Von Donnersmarck.
23:10 
Kodenavn: Mercury
Amerikansk actionthriller fra 1998. FBI-agent Art Jeffries er på spanden efter en gidselsituation, der gik galt. På en rutineopgave finder han en skrækslagen niårig dreng, Simon, hvis forældre er blevet myrdet af agenter fra National Security Agency. De er egentlig på jagt efter Simon, der er autist og ved et tilfælde har brudt NSA's nye og ellers ubrydelige, hemmelige kode, kaldt 'Mercury'. Jeffries redder ham, og snart er de to på hæsblæsende flugt, efterstræbt af politiet, FBI og NSA. Producerat år 1998. Medverkande: Miko Hughes, Bruce Willis, Alec Baldwin, Regissör: Harold Becker.
00:55 
Beck [Repris]
Svensk krimi fra 2006. Pigen i jordkælderen. En pige i femårsalderen findes død i en jordkælder ved et nedlagt husmandssted. Pigen er anbragt på en madras, som om hun sover, og nogen har stillet mad ved hendes side, selv om hun har været død en uges tid. Hvem er den lille pige? Hvem har anbragt hende i jordkælderen?. Og hvorfor stille mad frem til et dødt barn? Kriminalkommissær Martin Beck går på jagt efter svarene. ,. Producerat år 2005.
02:30 
Sherlock Holmes [Repris]
Engelsk krimi fra 1992. Den sidste vampyr. Sherlock Holmes og dr. Watson begiver sig til den fredelige landsby Lamberley, tilkaldt af stedets præst. En ny tilflytter, John Stockton, vækker ængstelse på egnen. Han nedstammer fra en familie, der i sin tid forfulgtes som vampyrer. Nu vandrer han alene på kirkegården ved nattetide. Er han selv vampyr, og hvad er hans ærinde i Lamberley? Dr. Watson: Edward Hardwicke. ,. Producerat år 1986.
04:15 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. ,. Säsong 2017. Del 11. Producerat år 2017.
04:55 (05:02)
Udsendelsesophør
05:35 (06:10)
Det Politiske Talkshow
Programmet, der dykker ned i aktuelle politiske problemstillinger og dagsordener på Christiansborg. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om deres udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå