Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Forsvundet - Hvor er Ehlers?
81-årige Ehlers fra Hjallerup er forsvundet. Han er begyndende dement og er gået hjemmefra uden spor. Både Ehlers' familie og politiet har ledt efter ham, men forgæves. Missing Peoples indsatsteam mobiliserer et stort netværk af frivillige og stabler flere eftersøgninger på benene i den lille nordjyske by. Men selv de utrættelige ildsjæle fra foreningen må erkende, at det er en svær sag. Serien "Forsvundet" tegner et portræt af foreningen Missing People, der er drevet af at hjælpe pårørende, som står i deres livs sværeste situation. Del 1 av 4.
06:40 
Morgentræning [Repris]
Sofie Østergaard -mental sundhed. "Rikke Hørlykke træner hele kroppen godt igennem med Sofie Østergaard. Rikke kommer på udebane med Sofies opvarmningsøvelser fra danseverdenen. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.". ,. Producerat år 2021.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. 'Nu går våren gennem Nyhavn' og 'Der er noget galt i Danmark'. Producerat år 2021.
09:20 
Morgentræning [Repris]
Sofie Østergaard -mental sundhed. "Rikke Hørlykke træner hele kroppen godt igennem med Sofie Østergaard. Rikke kommer på udebane med Sofies opvarmningsøvelser fra danseverdenen. Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.". ,. Producerat år 2021.
09:35 
Spiondyr på mission - venskab
Naturserie fra BBC fra 2017. Er der stor forskel på dyr og menneske, når det kommer til stykket? Kan dyr også elske, sørge, tænke, danne venskaber og lave spilopper?. BBC har skabt nogle livagtige robotter, der ligner dyrene selv, og som, udstyret med den nyeste kamerateknik, kan filme dyrene, når de tror sig helt alene. Det at stole på sine venner er ikke kun noget man finder hos mennesker. Fra sammenholdet i en ulveflok til overraskende venskaber mellem vidt forskellige dyrearter, står det klart, at vi mennesker ikke har patent på venskab. Producerat år 2017.
10:35 
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne skal Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen fra Damgaard-Lauritsen Antik have den store pung op af lommen, når der dukker fine varer op i butikken. Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik ved Næstved jagter skatte i Sengeløse. Og Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design finder gode lampetilbud på Frederiksberg, blandt andet en Le Klint lampe til kun 300 kroner. Producerat år 2016.
11:00 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 146. Producerat år 2020.
12:00 
TV Avisen
12:10 
Bonderøven bygger [Repris]
Vi ser tilbage på Franks store husbyggeri - fra sommerens byggeprojekt begyndte, til taget var tækket og ydermurene rejst. ,. Del 2 av 2.
12:40 
Nak & Æd - en and ved Randers Fjord [Repris]
Hvad sker der, hvis man slipper naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk løs i den danske natur, udstyret med skydevåben, køkkenknive og kogegrej?. Det får vi svaret på i denne helt nye programserie, hvor de to tager på jagt og laver mad i den danske natur. Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede det over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde det bedste måltid. Men, de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram på dyret - skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med. I første program tager drengene på andejagt på Randers Fjord et par dage i oktober. ,. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2010.
13:05 
I hus til halsen [Repris]
Da boligmarkedet topper i 2007 flytter Annet og manden Ole og deres halvvoksne børn ind i familiens nye hjem i Ugerløse. Afdragsfrie lån gør det muligt at få råd til både hus og familieliv. Børnene flyver fra reden, men afbetalingen går ikke efter planen. Manden Ole dør af kræft. Annet står alene tilbage og sætter ejendommen til salg. Men i virkeligheden har hun hverken råd til at betale afdragene eller at sælge pga. et stort værditab. Tvangsauktionen truer. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg hjælper Annet. Men bliver huset solgt og kommer Annet mon videre med skinnet på næsen?. ,. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2016.
13:50 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge i det nordligste Danmark, hvor der venter to spændende boliger i Skagen. Først skal mæglerne dog lige sætte pris på et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser ved Ålbæk - og det gør de med blandet succes. Det ene hold skyder nemlig langt forbi, mens det andet rammer plet på kroner og øre. ,. Säsong 2016. Del 20. Producerat år 2016.
14:35 
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren?. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Programledare: Mads Steffensen.
15:20 
Sherlock Holmes [Repris]
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Abbey Grange". Sir Eustace Brackenstall er død, myrdet med en ildrager. Hans kone Lady Mary blev overfaldet inden den dødelige kamp, og hun kan give en klar beskrivelse af gerningsmændene. Men Holmes er ikke tilfreds. ,. Del 18.
16:15 
Sherlock Holmes [Repris]
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Tiggeren med det vansirede ansigt". Endnu engang drager Holmes og Watson på landet - denne gang for at undersøge en respektabel bedsteborgers mærkelige dobbeltliv. Den engelske gentleman Neville St. Clair forsvinder under mystiske omstændigheder og meget tyder på at han er død. Men der er mere i den sag, end man umiddelbart ser. ,. Del 19.
17:05 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig. ,. Del 31. Producerat år 2015.
18:00 
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne giver Lasse Franck fra Classic House i Randers ikke så let op, når han forelsker sig i en Kurt Østervig stol, der ikke er til salg. Pauli Tvilling fra vintagetøjbutikken FN92 hopper af begejstring, når han finder vintageguld hos Røde Kors i Birkerød. Og Sussi Vig fra Det Kongelige Teater havner i et mekka af spændende sager i jagten på rekvisitter til herreværelset. Producerat år 2016.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
18:55 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os. Producerat år 2021.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2021.
20:00 
Den store premiere
Der skal åbnes op for de helt store følelser, når man spiller tragedier. Det volder problemer for de fire kendte lærlinge, men især én får knækket koden. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
21:25 
Horisont
Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer. Producerat år 2021.
22:00 
Den tynde blå linje
Svensk politiserie fra 2021. Kriminelle bander spreder skræk i Malmø. Ofte bliver uskyldige dræbt. Samtidig venter nogle mennesker bare på at få afløb for deres had. Sara har allerede mødt vold, had og racisme, og truslerne og ansvaret sætter hende under pres. Da to uskyldige omkommer i en bombeeksplosion, bliver der organiseret en demonstration, hvor alt hadet slippes løs. Midt i det hele står Sara og hendes kolleger. Del 7 av 10. Producerat år 2019.
22:55 
Den tynde blå linje
Svensk politiserie fra 2021. Myndighederne indfører visitationszoner i dele af Malmø i håb om at lægge en dæmper på den stigende kriminalitet. Det medfører stærke reaktioner. Sara og Magnus er kommet så tæt på hinanden, at der ikke er nogen tvivl om, hvad de begge har lyst til. Magnus begynder at planlægge en date med hende, men noget kommer i vejen. Samtidig bliver Jesse stadig mere presset på familiefronten. Del 8 av 10. Producerat år 2019.
23:55 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2016. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det store kærlighedseksperiment lakker mod enden. Et af parrene har allerede besluttet sig for at blive skilt, men de andre kæmper stadig. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. ,. Säsong 4. Del 13 av 16. Producerat år 2016.
00:50 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2005. Årsag og virkning. Den smukke unge Margot Phelps findes myrdet i sit luksuriøse hjem. Mistanken falder på hendes mand, Todd, der påstår, at han befandt sig på parrets yacht på mordnatten. Mens Matt Burke kigger Todd efter i sømmene, støder han på en kær bekendt, og han er ikke sen til at invitere hende på middag. Manuskript: Daniel Boyle. ,. Producerat år 2004.
02:00 
Bonderøven bygger [Repris]
Vi ser tilbage på Franks store husbyggeri - fra sommerens byggeprojekt begyndte, til taget var tækket og ydermurene rejst. ,. Del 2 av 2.
02:30 
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren?. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Programledare: Mads Steffensen.
03:15 
I hus til halsen [Repris]
Da boligmarkedet topper i 2007 flytter Annet og manden Ole og deres halvvoksne børn ind i familiens nye hjem i Ugerløse. Afdragsfrie lån gør det muligt at få råd til både hus og familieliv. Børnene flyver fra reden, men afbetalingen går ikke efter planen. Manden Ole dør af kræft. Annet står alene tilbage og sætter ejendommen til salg. Men i virkeligheden har hun hverken råd til at betale afdragene eller at sælge pga. et stort værditab. Tvangsauktionen truer. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg hjælper Annet. Men bliver huset solgt og kommer Annet mon videre med skinnet på næsen?. ,. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2016.
04:00 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge i det nordligste Danmark, hvor der venter to spændende boliger i Skagen. Først skal mæglerne dog lige sætte pris på et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser ved Ålbæk - og det gør de med blandet succes. Det ene hold skyder nemlig langt forbi, mens det andet rammer plet på kroner og øre. ,. Säsong 2016. Del 20. Producerat år 2016.
04:45 (04:50)
Udsendelsesophør
05:05 (06:05)
Husdrømme [Repris]
Jimmy og Linda drømmer om at bygge deres New England-villa i skånske Billeberga. Familien er vokset, nu skal der være god plads til alle i det, der bliver parrets tredje hus. men der er meget store udfordringer, for noget er helt galt!. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå