Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Gift ved første blik USA [Repris]
Kærlighedseksperiment fra 2015. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu har de seks singler bare 14 dage til at forberede sig på at de skal giftes med en komplet fremmed. ,. Säsong 3. Del 2 av 15. Producerat år 2016.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning. 'Hilsen til forårssolen' og '7 Years'. Producerat år 2021.
10:15 
Gudstjeneste
Gudstjeneste fra Sortebrødre kirke, Viborg, med arresthuspræst Eva-Maria Schultz som prædikant. Det er Corona-gudstjeneste uden menighed. Anders Laugesen der er vært, har inviteret tidligere indsatte og nu medlem af Fangekoret, Tom Hansen. Motet med tekst af Tom Hansen og musik af Fangekorets skaber og inspirator Louise Adrian. Organist er Signe Ladehoff. Kordirigent er Louise Adrian. Fangekoret synger salmer i gudstjenesten: Vor Gud han er så fast en borg, DDS 336, Helligånd vor sorg du slukke, DDS 308, Vi spreder hvor du samler, 100salmer 879, Sov sødt, barnlille, DDS 674. Producerat år 2021.
11:15 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2000. Gengangere. En kriminalassistent fra Taggart-holdets nabostation, Glenside, findes myrdet. Hans kolleger er overbevist om, at gerningsmanden er den prøveløsladte James Dillon, som kriminalassistenten sendte bag tremmer for væbnet røveri og mord. Jardine frygter, at strømerne fra Glenside kun er ude efter hævn, og sagen er ikke ligefrem præget af venskabelige følelser mellem betjentene fra de to stationer. ,. Producerat år 1996.
12:51 
Spise med Price - The Little skillet Pot [Repris]
Brødrene Price er nået til det fantastiske Irland der både byder på overdådig natur og geniale retter. Vi starter men brunch på The Cobblestone pub i dublin og afslutter med "Bacon and Cabbage" ved de spektakulære "Cliffs of Moher". Begge brødre får også lejlighed til at vise deres evner på dansegulvet, når de danser Riverdance med de rigtige riverdancers. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
13:40 
Kattens vilde liv
Amerikansk dokumentar fra 2020. Gudinde, dæmon eller husdyr? Katte har længe fascineret mennesket. Men hvordan er de endt i vores hjem? Hvor kommer de fra?. Og kan de overhovedet lide os, eller er de bare ude efter godbidder? Her fortæller videnskaben sidste nyt om vores gådefulde pelsede venner. Producerat år 2020.
14:35 
Kyst til kyst III - Limfjorden Vest [Repris]
Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I aften springer Kåre ud med faldskærm over Agger Tange, for at blive klogere på, hvorfor Limfjorden strengt taget slet ikke er en fjord! Line bliver reddet i land fra et strandet skib. Og Christian lærer at kende forskel på østers ud for Glyngøre. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
15:20 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2003. "50 skibe". Mens Anden Verdenskrig raser, fortsætter kommissær Foyle sin kamp mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. Tyskernes bomber kræver endnu et offer, da Sams hus bliver ramt. Hendes bofælle omkommer, mens nogen benytter forvirringen til at plyndre det udbombede hus. Mens Foyle forsøger at opklare, hvem der udnytter folks ulykke på den måde, må han også efterforske en mordsag, da en mand findes dræbt på stranden. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. ,. Del 5. Producerat år 2003.
17:00 
Løvens hule [Repris]
Løverne får besøg af gamle kendinge i hulen. Men bliver det gengældelsens glæde for løverne, eller ender det med salte tårer fra Lasse og Adrian, der vil overbevise løverne om at investere i iskaffe. ,. Säsong 6. Del 9 av 9. Producerat år 2021.
17:55 
Danmark griner [Repris]
Martin Brygmann og en perlerække af landets sjoveste mennesker hjælper igen os alle sammen med at få et smil på læben lørdag aften. Annika Aakjær er aftenens musikalske gæst i køkkenet, Snobberne fortæller hvordan de har håndteret coronaen, Victor Lander leverer vittigheder til danskerne på gaden i Drive By Jokes og meget, meget mere. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2021.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:10 
Stormfulde kyster
Britisk naturserie fra 2020. Der findes en iskold, klippefyldt og ugæstfri verden. Hvor stormene raser og vejret bestemmer, hvad der kan lade sig gøre. Her er det ikke let at klare en vinter. Og for at overleve kræver det intelligens og udholdenhed. Tag med til kysterne i det nordlige Atlanterhav, og se, hvordan polarræve, sæler, oddere og rener kæmper for at forsvare deres territorium, finde føde og opfostre deres unger under de barske forhold. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
20:00 
Atlantic Crossing
Norsk dramaserie fra 2020. Det lovede krigsmateriel fra USA til Norge udebliver. Märtha beslutter sig for at appellere direkte til det amerikanske folk om hjælp. Netop som hun begynder at få resultater, bliver hun bremset fra uventet hold. Samtidig bliver det tydeligt, at præsident Roosevelts følelser for hende er mere end blot venskabelige. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
21 SØNDAG
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2021.
21:36 
Søndagsvejr
DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge. Producerat år 2021.
21:40 
Sportsmagasinet
Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Producerat år 2021.
22:10 
Jagten på en morder
Det er ikke lykkedes at få en tilståelse ud af den mistænkte. Mens Monica arbejder på at vinde hans fortrolighed, forsøger Pelle at finde flere tekniske beviser. 15 år er der gået, siden Helén blev myrdet. Vil det endelig lykkes at få ram på hendes morder?. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
22:55 
Mord i skærgården [Repris]
Svensk krimiserie fra 2012. Inderst inde. Kriminalinspektør Thomas Andreasson efterforsker mordet på advokaten og sejleren Oscar Juliander. Det kommer frem, at Juliander ikke havde nogen kontakt med sin søn. Samtidig har nogen sendt ham anonyme smædebreve. Skal morderen findes inden for Julianders egen familie?. Eller måske blandt de andre medlemmer af Den Kongelige Sejlklub? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2012.
23:40 
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene [Repris]
Svensk krimi fra 2013. Forfatteren Erica Falcks forældre omkommer i en tragisk bilulykke. Et halvt år senere opsøges Erica af en ukendt mand, der påstår, at han er hendes bror. Da Erica går på jagt efter sandheden, opdager hun, at hendes mor havde mørke hemmeligheder. Hemmeligheder, som nogen vil gøre alt for at forhindre, kommer frem i lyset. Erica Falck: Claudia Galli Concha. ,. Del 3. Producerat år 2013.
01:10 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2012. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord. ,. Del 3. Producerat år 2012.
02:05 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2002. Blindgyder. En elev fra en af Glasgows bedste skoler styrter i døden fra skolens tag. Var det selvmord, eller blev han skubbet?. Mens Matt Burke og hans folk forsøger at finde svaret, havner sagen i avisernes overskrifter, da en journalist afslører, at drengen havde kokain i blodet. Få timer senere findes journalisten død. Og denne gang er der ingen tvivl - det er mord. Til gengæld er det sin sag at finde et motiv for mordet. ,. Producerat år 1996.
03:40 
Bonderøven [Repris]
Frank er gået i gang med et nyt projekt. Han bygger sammen med en murer en kalkovn til at brænde kalksten, så han selv kan fremstille kalk. Der er også nogle gamle vinduer, der skal renoveres. Trods travlheden får Frank tid til at tage til Sønderjylland for at hente både han- og hunkrebs til sin sø. ,. Säsong 2012. Del 17. Producerat år 2012.
04:10 
Hermans verdenskøkken [Repris]
Herman svinger panden på Karen Blixens afrikanske farm, og han giver dig opskriften på baronessens yndlingspandekager, som han serverer på hendes eget fad. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Kenya for at se på fairtrade kaffe. Han besøger kaffefarmerne og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske råvarer til fantasifulde retter under udfordrende forhold. Han besøger også de vildeste markeder og står ansigt til ansigt med en vred han-elefant. Til sidst finder Herman verdens måske smukkeste udekøkken ved et brusende vandfald. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
04:40 
Udsendelsesophør
04:45 
Dage i haven [Repris]
I dag skal der lægges allersidste hånd på bryllupsforberedelserne. Og der skal være styr på alt lige fra brudebuket til ringe og menu, for om lidt kommer brudeparret!. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
05:45 (06:40)
Stormfulde kyster
Britisk naturserie fra 2020. Der findes en iskold, klippefyldt og ugæstfri verden. Hvor stormene raser og vejret bestemmer, hvad der kan lade sig gøre. Her er det ikke let at klare en vinter. Og for at overleve kræver det intelligens og udholdenhed. Tag med til kysterne i det nordlige Atlanterhav, og se, hvordan polarræve, sæler, oddere og rener kæmper for at forsvare deres territorium, finde føde og opfostre deres unger under de barske forhold. Del 1 av 3. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå