Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Alene i vildmarken [Repris]
Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske. I program 1 følger vi deltagerne på eksperimentets første dage, hvor vejret viser sig fra sin mest strålende side, men snart får deltagerne varsling om, at opholdet i vildmarken kan blive alt andet end smukt. ,. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
07:15 
Alene i vildmarken [Repris]
Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske. I program 2 bliver deltagernes overlevelsesevner hårdt udfordret, da uvejret rammer, og deltagernes bygninger virkeligt skal stå sin prøve. Hvem kan holde til strabadserne, og hvem må give op?. ,. Säsong 3. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'De smukke unge mennesker' og 'Åh, hvilken morgen' Gæst: Daimi. Producerat år 2020.
10:15 
Vadehavets vilde natur [Repris]
Livets oprindelse. Hollandsk naturserie fra (Living on The Edge: The Wadden Sea) Det er vinter, og hundredvis af gråsæler samler sig på en af Vadehavets ubeboede øer. To gange om dagen skifter området karakter - fra brusende hav til øde sandbanke. Det er tidevandet, der bestemmer i Vadehavet, og alle arter - dyr som planter, må udvikle helt særlige evner for at overleve i området, der er på UNESCO's liste over verdensarv. Vi følger livet over og under vandoverfladen i et af verdens største tidevandsområder. ,. Producerat år 2019.
11:05 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimiserie fra 1985. Døden kommer med posten. Gerry Burton tager på rekreation i en lille engelsk landsby efter en flyveulykke. Kort efter modtager han et anonymt smædebrev. Men han er ikke den eneste. Præstens kone frygter det værste og inviterer sin veninde Miss Marple til at besøge sig. Miss Marple: Joan Hickson. ,. Del 1 av 2. Producerat år 1985.
11:55 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimiserie fra 1985. Døden kommer med posten. Miss Marple er ikke enig i politiets konklusioner efter Mrs. Symningtons død. Da dødsfald nummer to indtræffer, lægger hun en fælde for den formodede morder. Miss Marple: Joan Hickson. ,. Del 2 av 2. Producerat år 1985.
12:50 
Danmarks næste klassiker [Repris]
De fleste forbinder opbevaring af tøj med store, tonstunge skabe. Klodsede løsninger, der helst skal gemmes ad vejen. Og meget sjælden er kønne. Derfor har Kasper Salto og Louise Campbell givet de 5 designere i Danmarks Næste Klassiker opgaven at lave en nyfortolkningen af det klassiske garderobeskab - med den lille note, at brugeren skal tage aktiv stilling til tøjet. Og det er lettere sagt end gjort. Det bliver en hård kamp for de fem designere, der kommer til at kæmpe mod stabilitet, kreativitet og ikke mindst mod sig selv. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
13:50 
Når katastrofen rammer Danmark
Danmark er et af de tryggeste og mest stabile samfund i verden. Det ændrede Coronakrisen dog med ét på. Danskerne befandt sig pludselig i en virkelighed de færreste var forberedte på. I dette afsnit møder vi prepperne Ulrich og Rolf, som længe havde forberedt sig på en pandemi og kan klare sig i måneder uden kontakt med omverden. Kan du klare dig i længere tid eller kan vi alle lære noget af dem?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
14:20 
Giv os naturen tilbage [Repris]
Frank Erichsen giver haveejeren Ditte Hjørringgaard en udfordring. Kan hun samle kvarteret til fælles indsats for sommerfuglene?. Hver en vild have tæller, men det er op ad bakke at sælge ideen om ukrudt i det fine parcelhuskvarter. I erhvervsparken er der store muligheder for at lade det blomstre vildt, men kan Frank overbevise direktørerne om at lade græsset stå?. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
15:20 
Waterworld
Amerikansk adventure-drama fra 1995. Helten Mariner undslipper et piratangreb sammen med den smukke Helen, skarpt forfulgt af den skånselsløse Deacon. Han ved, at Helen har et kort, der viser vejen til fastlandet, og det er mere end guld værd. For vi er i fremtiden, hvor verdenshavet dækker kloden. Folk bor i småbyer bygget på tømmerflåder, hvor de forsvarer sig mod hærgende pirater og venter på en frelser, der kan give dem fast grund under fødderne. Producerat år 1995. Medverkande: Jeanne Tripplehorn, Kevin Costner, Dennis Hopper, Regissör: Kevin Reynolds.
17:30 
Alle mod 1 [Repris]
Fredag aften står igen i Alle mod 1's tegn. Det er quizzen, hvor der eksperimenteres med alt det, vi kender fra hverdagen. Alt kan ske og intet er givet på forhånd - bortset fra, at det er Mads Steffensen, der guider seerne igennem slagets gang inde i det varme studie, mens Joakim Ingversen kaster sig ud i de vildeste live forsøg uden for DR studiet. Aftenens deltager, der stiller op mod resten af landet er Lone fra Ølstykke, der er slagtermester og mener selv hun ved alt, hvad der er værd at vide. Vi får se, om det kommer hende til gode i dysten mod hele nationen. Husk at det her er quizzen, hvor man som seer kan deltage aktivt ved at spille med derhjemme på Alle mod 1-appen. ,. Del 7 av 10. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:05 
Canada
Canadisk dokumentarisk miniserie fra 2015. Den vilde vestkyst. Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det vestlige Canada - hjemsted for stillehavslaksen, spækhuggere og grizzly-bjørne. Producerat år 2015.
20:00 
Primaternes vilde verden
Britisk dokumentarserie fra 2020. Mere end halvdelen af verdens primater er truet af udryddelse. Lige nu arbejder forskerne overalt i verden med nye opdagelser om primaternes intelligens, samfund og hemmelige liv. For at beskytte vores nærmeste dyreslægtninge må vi forstå dem. Det er mennesket, der afgør primaternes fremtid. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
21:00 
Abduction
Amerikansk actionthriller fra 2011. Hvem er jeg? Det er et spørgsmål, de fleste teenagere stiller sig selv før eller siden. Men for Nathan er spørgsmålet helt bogstaveligt - og tilmed livsfarligt. Nathan opdager nemlig, at hans mor og far ikke er hans rigtige forældre. Og da han forsøger at finde ud af sandheden om sin identitet, bliver det startskuddet til en eksplosiv menneskejagt - og det er Nathan, der er den jagede. Producerat år 2011. Medverkande: Alfred Molina, Taylor Lautner, Lily Collins, Regissör: John Singleton.
22:40 
Unge Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 2018. Oxford, 1968. Morse er blevet forfremmet, og snart må den nybagte kriminaloverbetjent opklare en række gruopvækkende mord. Det første offer er en kendt gangster, men det næste har ingen forbindelse til byens underverden. Én ting synes dog at knytte de to drabsofre sammen - nemlig en mystisk kvinde i en hvid regnfrakke. Hvem er hun?. ,. Säsong 5. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
00:10 
Mordene i Brokenwood [Repris]
Newzealandsk krimiserie fra 2019. En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder. ,. Säsong 6. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
01:45 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Den sande barmhjertighed. En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2008.
03:20 
2012
Amerikansk katastrofefilm fra 2009. Ifølge mayaernes kalender går Jorden under i 2012. I 2009 finder geologen Adrian Helmsley foruroligende tegn på, at profetien vil gå i opfyldelse. Jordens kerne er ved at blive overophedet. Tre år senere rammes Jorden af en gigantisk naturkatastrofe. Enorme, destruktive kræfter slippes løs. Overalt på planeten forsøger folk at nå i sikkerhed. Men er der overhovedet sikkert nogen steder?. Producerat år 2009. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Chiwetel Ejiofor, John Cusack, Amanda Peet.
05:45 (05:51)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå