Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Råd til corona
Hvad betyder coronakrisen for din pengepung? Find ud af, hvor der er hjælp at få, og hvad du selv kan gøre for at få din økonomi bedst igennem krisen. Nina Munch-Perrin og økonomikorrespondent Casper Schrøder guider. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang
Vi er klar med endnu mere morgensang og glæder os til at synge dagen godt i gang sammen med jer derude. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2020.
09:15 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Det er jul, men alt er langt fra fryd og gammen på Buckingham Palace. Victoria har taget den forældreløse afrikanske prinsesse Sarah under sine vinger, og det har sået splid mellem hende og Albert. ,. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
10:00 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 117. Producerat år 2018.
11:00 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 13. Del 5. Producerat år 2016.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
12:15 
Bonderøven [Repris]
Sneen er faldet på Kastaniegården, og det betyder, at Frank kan fælde et poppeltræ, som længe har truet med at vælte ned over fåremarken. Det giver så mulighed for at bruge den norske tømmerslæde sammen med Solvej, til at fragte træet væk. Frank forsøger sig med den svære kunst at kaste tyndt lerpuds opad i rundingen på stuehusets kviste. Og så skal der laves revledøre til smedjen. ,. Säsong 2017. Del 1. Producerat år 2016.
12:45 
Guld i Købstæderne - Ribe
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer med den særlige købstadsstatus. I sæsonens sidste program gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte klenodier, arvestykker og antikviteter. Denne gang sætter de bl.a. pris på en af Wegners populære Bamsestole og en helt unik figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler også ud og får de gode lokalhistorier. Bl.a. hører hun om opførelsen af byens meget markante domkirke, der var Danmarks mest moderne kirkebygning, da den blev opført. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere dyster om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang ryger prisen helt i top på to malerier af Paul Fischer og en sølvske designet af Thorvald Bindesbøll. Producerat år 2016.
13:45 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. ,. Säsong 2018. Del 11. Producerat år 2018.
14:30 
Spise med Price [Repris]
"Eviva Espana". ,. Producerat år 2017.
15:00 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2013. I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?. ,. Del 1. Producerat år 2013.
15:55 
Mord med dr. Blake [Repris]
Australsk krimiserie fra 2013. I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke. ,. Del 2. Producerat år 2013.
16:55 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2019. Året er 1848. Revolutioner fejer hen over Europa. Den franske konge bliver afsat, og på Buckingham Palace frygter prins Albert, at dronning Victoria vil lide samme skæbne. Uroen rykker tættere på, da den franske konge beder Victoria om husly. Men der venter Victoria endnu et chok. Pludselig dukker hendes halvsøster Feodora nemlig op på slottet. ,. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
17:40 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2016. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 4. Del 6 av 12. Producerat år 2015.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Alle mod 1
Fredag er den populære familieunderholdning Alle mod 1 tilbage. Programmet er kendt for at få hele familien op af sofaen i ivrige forsøg på at gætte med. Alle mod 1 er quizzen, hvor én modig dansker stiller op mod hele resten af Danmark - i en dyst om at komme tættest på udfaldet af alverdens mulige og umulige eksperimenter. Alt kan ske, og intet er givet på forhånd - det skulle da lige være, at det altid ender med at Joakim Ingversen ryger i vandet. Inde i det varme studie står Mads Steffensen klar til at guide seerne og deltageren gennem aftenen. Del 1 av 10. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Morning Glory
Amerikansk komedie fra 2010. Den ambitiøse Becky får job som producer på et søvnigt morgen-tv-program. Becky ønsker at puste nyt liv i det skrantende program, og det lykkes hende at overtale den garvede Mike Pomeroy til at blive medvært på programmet. Men Mike er nyhedsjournalist af hele sit hjerte - og den gnavne veteran lægger ikke skjul på, hvor meget han foragter sin nye tjans. Producerat år 2011. Medverkande: Diane Keaton, Rachel McAdams, Harrison Ford, Regissör: Roger Michell.
23:10 
Gladiator
Amerikansk actiondrama fra 2000. Romerrigets kejser udpeger hærføreren Maximus som sin efterfølger, men kejserens magtbegærlige søn Commodus har andre planer. Han lader Maximus' familie myrde, mens Maximus undslipper, hårdt såret. Maximus bliver gjort til slave og trænet som gladiator. Hans berømmelse i arenaen vokser hurtigt, men selv lever han kun for at hævne sin familie. Og en dag bliver han sendt til Rom for at kæmpe i Colosseum for øjnene af den nye kejser - Commodus. Producerat år 2000. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Oliver Reed, Derek Jacobi, Richard Harris, Connie Nielsen, Russell Crowe, Joaquin Phoenix.
01:40 
Mord uden grænser [Repris]
The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra The Team sender en international arrestordre ud på Loukauskis, da de nu har bevis for, at han voldtog Iris Gablers datter Maria, da hun var 14. Men Loukauskis når at slippe væk. Poquelin følger sin egen særprægede dagsorden for at ødelægge Loukauskis. I en hemmelig Skype-samtale forsøger han at få tilståelser ud af ham, men Loukauskis tager sine forholdsregler, så Poquelin igen kommer i livsfare. Uegnet for børn. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2014.
02:40 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Endeløs nat. Chaufføren Mike Rogers gifter sig med den amerikanske millionarving Ellie. Det unge par bygger et skønt hus med en fantastisk udsigt, men tilsyneladende hviler der en forbandelse over grunden. I hvert fald rammes parret snart en af tragedie - og miss Marple må opklare et nyt mordmysterium. Greta: Birgitte Hjort Sørensen. ,. Producerat år 2013.
04:10 
Hammerslag [Repris]
Der er dømt idyl for alle pengene, når Hammerslag i aften tager på øhop i det Sydfynske øhav. For første gang i Hammerslags historie besøger vi den lillebitte ø Birkholm, der ligger lige midt i det Sydfynske øhav. Her venter der mæglerne en noget speciel opgave, for hvad koster det mon at eje 13% af øens areal? Hold Øst og Vest skal også gætte prisen på et lille sommerhus med en usædvanlig god udsigt på Thurø, og så skal mæglerne selvfølgelig til Langeland, hvor man også godt kan være med på blændende badevand, udsøgt udsigt og gode priser. ,. Säsong 2018. Del 10. Producerat år 2018.
04:55 (04:58)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dage i haven
Svensk haveserie fra 2020. Pernilla Månsson Colt holder asiatisk havetema og indvier os i den japanske blomsterkunst ikebana. Kokken Tareq Taylor brygger øl og blander tacofredag med sushi. Indretningsarkitekten Malin Persson designer med brændte træpæle, og gartneren John Taylor giver os sit bedste gødningstips, som skal give ham sejren i solsikkekonkurrencen. Del 4 av 9. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå