Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Kampagnen mod klimaet
En gruppe mænd har i årtier forsøgt at forhindre, at der bliver gjort noget ved klimaforandringer. Nu fortæller en række insidere om, hvordan de har gjort det. Det her er historien om en kampagne, der i årevis har afsporet kampen mod klimaforandringer - og som har modtaget millioner fra verdens største olieselskaber. Producerat år 2019. Redaktör: Mads Ellesøe.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang
Vi er klar med endnu mere morgensang og glæder os til at synge dagen godt i gang sammen med jer derude. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2020.
09:15 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Kronen hviler tungt på Victorias hoved, og den unge dronning søger tilflugt i det skotske højland med sit hof. For en tid lykkes det hende og Albert at være et normalt ægtepar, men snart kalder virkeligheden og det store ansvar igen på den unge monark. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
10:05 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 114. Producerat år 2017.
11:05 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 13. Del 2. Producerat år 2016.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:15 
Revy på afstand [Repris]
Det populære skuespiller hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. Både pusheren Bønne, Dronningen og Revyens Seniorkorrespondent kigger forbi. I en perlerække af sketches kommenterer det oplagte hold temperaturen i Danmark, når der er "Revy på afstand". ,. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
12:35 
Bonderøven [Repris]
Efterår på Kastaniegården betyder bl.a. , at brugt jord og hestemøg skal fjernes fra mistbænken, og at der kan plukkes tomater i alle mulige faconer og farver i drivhuset. I værkstedet laver Frank et knæ af cypres til bordet i smedjen. Theresa hjælper med at løfte den hånddrevne søjleboremaskine op på bordet, og sammen afprøver de om maskinen virkelig kan bore. ,. Säsong 2016. Del 18. Producerat år 2016.
13:05 
Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier. Producerat år 2016.
14:05 
Hammerslag [Repris]
I aften tager Hammerslag et kig på priserne i det midtjyske industrimekka; Brande. Vi starter på syvende etage i en nyopført ejendom, der blandt andet er bygget for at lokke pendlerne til. Ikke kun for at arbejde, men også for at bo i byen. Derefter tager vi mod mere landlige omgivelse og gætter prisen på en flot ejendom i Nebel. Tilbage i Brande skal vi se på et af byens mest attraktive villakvarterer, hvor en ny arkitekttegnet ejendom venter mæglerne. ,. Säsong 2018. Del 8. Producerat år 2018.
14:50 
Spise med Price [Repris]
"Svie og Smerte". Hovedrollen spilles i dag af en af de absolut vigtigste råvarer i Brdr Prices køkken: Løget!. Adam og James lægger ud med den amerikanske comfort-steakhouse klassiker: "Blooming Onion". Herefter går turen til sydeuropa med "tarte Flambé" og "tarte Tatin" og endelig til Mellemøsten med Libanesiske fyldte Løg med det smagfulde tilbehør Talouleh. Det kræver mod og træning at håndtere et køkken fyldt med løg, men brødrene har masser af husråd til hvordan man undgår Svie og Smerte.og hvordan man oplader en mobiltelefon med et helt almindeligt løge. ,. Producerat år 2017.
15:20 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Det caribiske mysterium. Miss Marple holder ferie på en smuk tropisk ø, men snart forstyrres idyllen. En af de andre gæster findes død, og miss Marple er sikker på, at det er mord. Den lokale politichef nægter dog at tage den søde gamle dame alvorligt - vel at mærke indtil morderen slår til igen. Nu er det op til miss Marple at afsløre gerningsmanden. Victoria: Pippa Bennett Warner. ,. Producerat år 2013.
16:50 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Victoria og Albert kommer på kant over deres lille datters skrøbelige helbred. Albert er bekymret og føler, at Victoria lytter for meget til baronesse Lehzen, dronningens nærmeste fortrolige. Samtidig står premierminister Peel over for sin karrieres sværeste kamp i parlamentet. ,. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2017.
17:40 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2016. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 4. Del 3 av 12. Producerat år 2015.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Guld til Danmark - Lasses OL-triumf
OL i London 2012. Om få timer kan Lasse Norman Hansen sikre sig karrierens største triumf. Han er kun 20 år gammel. Hjemme i Danmark følger hele Lasses familie og venner hans kamp for det olympiske guld på cykelbanen. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
20:30 
Syng med! Fra skrål til skønsang
Kan man lære at synge, hvis man aldrig har haft en tone i livet?. Vi danskere benytter enhver lejlighed til at bryde ud i fællessang, til højtider, fester og i familiens trygge rammer. Men ikke alle vækker lige stor begejstring, når de åbner munden for at synge. Vi har samlet seks mennesker uden en tone i livet for at teste om det overhovedet er muligt at lære at synge på bare 6 måneder. Lars er punktrommeslager og er blevet kaldt Lars Tonedøv hele sit liv. Tenna har ikke turdet synge siden en musikskolelærer bad hende lukke munden, når de andre sang. Men kan de lære at synge? Det tror sangcoach Katrine Muff. Det handler om at slippe skammen og tro på sig selv. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Jagten på Sveriges farligste pyroman
Svensk dokumentarserie fra 2020. Efter de tre års fængsel - for brandstiftelsesforsøgene i Dalarna - tager Daggryspyromanen igen sydpå. 2. juli 2008 rammes Simrishamn pludselig af flere uforklarlige brande den samme morgen. Politiet mistænker Daggryspyromanen, fordi han er set i området, og anholder ham. Men uden konkrete beviser kan politiet ikke tiltale ham for brandene - og må henlægge sagerne. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
21:55 
Rebecka Martinsson
Renhyrden. Politistationen i den nordsvenske by Kiruna modtager et usædvanligt alarmopkald. En firhjulstrækker har slæbt en ren til døde efter sig og smidt den uden for Jon Åppas' gård. Anklageren Rebecka Martinsson påtager sig at finde ud af, hvem der står bag. Men det er en følsom sag, for samerne stoler ikke på det juridiske system. Producerat år 2019.
23:25 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 9 av 12. Producerat år 2016.
00:10 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Det forstenede ansigt. Den amerikanske filmstjerne Marina Gregg har netop købt det engelske herresæde Gossington Hall. Hun flytter ind med brask og bram og insisterer på at overholde stedets traditioner, som for eksempel det årlige haveselskab. Midt under festen bliver der begået et mord. Heldigvis er miss Marple blandt gæsterne. ,. Producerat år 2010.
01:40 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 37 av 68. Producerat år 2007.
02:25 
Bonderøven [Repris]
Efterår på Kastaniegården betyder bl.a. , at brugt jord og hestemøg skal fjernes fra mistbænken, og at der kan plukkes tomater i alle mulige faconer og farver i drivhuset. I værkstedet laver Frank et knæ af cypres til bordet i smedjen. Theresa hjælper med at løfte den hånddrevne søjleboremaskine op på bordet, og sammen afprøver de om maskinen virkelig kan bore. ,. Säsong 2016. Del 18. Producerat år 2016.
02:55 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til hovedstaden for at se på skæve og originale boliger med en særlig historie. Her skal vi først om bord på et gammelt fyrskib i Frederiksholms Kanal, som i dag er omdannet til en husbåd. Så går turen til Vesterbro og en lejlighed i de gamle Benzons fabrikker med udsigt over Kødbyen. Og sidst men ikke mindst skal vi til Østerbro og sætte pris på en lejlighed i samme ejendom, som statsminister Thorvald Stauning boede i, da det berømte Kanslergadeforlig blev indgået i 1933. ,. Säsong 2018. Del 7. Producerat år 2018.
03:40 
Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier. Producerat år 2016.
04:40 
Spise med Price [Repris]
"Streetfood". Hvis man vil tjene hurtige penge skal man bare købe sig en foodtruck og sælge genial mad fra verdenskøkkenet. Det mener Brdr.Price i hvert fald!. Menuen står på kinesisk morgenmad, taiwanesisk frokost, ungarsk middagsret og selvfølgelig spanske "Churros mmsoftice og nutellasauce" til dessertt. Alt sælges på gaden og ifølge brødrene er priserne virkelig rimeligeeisær hvis man tænker over hvor lang tid det faktisk tager at lave madena. ,. Producerat år 2017.
05:10 (05:13)
Udsendelsesophør - DR1
05:35 (06:30)
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå