Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Keld og Hilda tester fremtiden [Repris]
Tilbage til nutiden. Tilbage til nutiden. Bliver fremtiden i virkeligheden mere low tech, end vi tror?. Hvis fremtidens bolig skal være bæredygtig, skal vi måske bo småt, mere primitivt og tættere sammen, end Keld og Hilda er klar til?. Det ved den Flyvende Farmor og miljøaktivist, Jytte Abildstrøm noget om. Samt hvordan man adskiller urin fra "humørbomber", når man går på wc. Ved afskeden med Fremtidshuset bliver Keld og Hilda udsat for et ondt bagholdsangreb fra huset intelligente teknologier, og spørgsmålet er, om de kan anbefale fremtiden eller foretrækker de gode gamle dage?. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
06:56 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:10 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Irland er ramt af hungersnød. Da nyheden langt om længe når dronningen, forsøger hun at overtale sin regering til at gøre mere for at hjælpe. Men til hendes overraskelse er premierminister Peel modstander af at sende mad til den sultende irske befolkning. ,. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
09:55 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 113. Producerat år 2017.
10:55 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 13. Del 1. Producerat år 2016.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Søren Ryge [Repris]
Historier fra nullerne. I aften om dengang Søren Ryge besøgte han-ulven Thor og sov med ulvehvalpe om natten. Om Mortens lindetræer, der blev beskåret, og om lågen ud til marken, der er inspireret af Jelling Kirke. ,. Producerat år 2013.
12:35 
Bonderøven [Repris]
Frank får besøg af en murer, der skal hjælpe med at udbedre frostskader på det nye stuehus. Et forsøg med gemmeærter er slut i planteskolen, og nu skal det afgøres, hvilken sort der skal satses på fremover. Og så bliver både Theresa og fotografen Peter sat på hårdt arbejde, når en gammel esse og en søjleboremaskine skal bakses fra laden til smedjen. ,. Säsong 2016. Del 17. Producerat år 2016.
13:05 
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem. Producerat år 2016.
14:05 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til hovedstaden for at se på skæve og originale boliger med en særlig historie. Her skal vi først om bord på et gammelt fyrskib i Frederiksholms Kanal, som i dag er omdannet til en husbåd. Så går turen til Vesterbro og en lejlighed i de gamle Benzons fabrikker med udsigt over Kødbyen. Og sidst men ikke mindst skal vi til Østerbro og sætte pris på en lejlighed i samme ejendom, som statsminister Thorvald Stauning boede i, da det berømte Kanslergadeforlig blev indgået i 1933. ,. Säsong 2018. Del 7. Producerat år 2018.
14:50 
Spise med Price [Repris]
"Streetfood". Hvis man vil tjene hurtige penge skal man bare købe sig en foodtruck og sælge genial mad fra verdenskøkkenet. Det mener Brdr.Price i hvert fald!. Menuen står på kinesisk morgenmad, taiwanesisk frokost, ungarsk middagsret og selvfølgelig spanske "Churros mmsoftice og nutellasauce" til dessertt. Alt sælges på gaden og ifølge brødrene er priserne virkelig rimeligeeisær hvis man tænker over hvor lang tid det faktisk tager at lave madena. ,. Producerat år 2017.
15:20 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Det forstenede ansigt. Den amerikanske filmstjerne Marina Gregg har netop købt det engelske herresæde Gossington Hall. Hun flytter ind med brask og bram og insisterer på at overholde stedets traditioner, som for eksempel det årlige haveselskab. Midt under festen bliver der begået et mord. Heldigvis er miss Marple blandt gæsterne. ,. Producerat år 2010.
16:45 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Kronen hviler tungt på Victorias hoved, og den unge dronning søger tilflugt i det skotske højland med sit hof. For en tid lykkes det hende og Albert at være et normalt ægtepar, men snart kalder virkeligheden og det store ansvar igen på den unge monark. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
17:35 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2016. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 4. Del 2 av 12. Producerat år 2015.
18:30 
TV Avisen
18:50 
Vores Vejr
19:00 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Kampagnen mod klimaet
En gruppe mænd har i årtier forsøgt at forhindre, at der bliver gjort noget ved klimaforandringer. Nu fortæller en række insidere om, hvordan de har gjort det. Det her er historien om en kampagne, der i årevis har afsporet kampen mod klimaforandringer - og som har modtaget millioner fra verdens største olieselskaber. Producerat år 2019. Redaktör: Mads Ellesøe.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Når storken flyver forbi - Hvis jeg ikke kan give dig et barn, hvem er jeg så?
Det er ikke alle parforhold, der resulterer i et kærlighedsbarn. DR har gennem 3 år fulgt en række danskere, der kæmper for at blive forældre. I denne episode møder vi Jannie og Steffen fra Nordjylland, der er ved at flytte ind i et børnerigt villakvarter. Men børneværelserne i det nye hus står tomme, mens parret får hjælp til at blive forældre. Sabrina og Bo fra Odense beslutter sig efter en graviditet udenfor livmoderen, at begynde i behandling. Line og Mads fra Roskilde, står overfor deres allersidste forsøg. De har været i behandling i 4 år, da Mads har en meget lav sædkvalitet. Men er det i virkeligheden Line, der har svært ved at blive gravid? I Danmark er der hvert år omkring 10.000 par eller kvinder i fertilitets behandling. Alligevel er livet i fertilitets behandling stadig tabu belagt og et slag på både selvværdet og parforholdet. Producerat år 2018.
22:25 
Mordene i Brokenwood [Repris]
Newzealandsk krimiserie fra 2017. Philip Hendersens høst er slået fejl. Da han beskylder sin nabo for at have forgiftet marken, kommer de to op at toppes. Næste dag findes Philip død - offer for en ukendt gift. Det bliver en sag for Mike Shepherd, der snart må konstatere, at der er andre end Philips nabo på listen over mistænkte. ,. Säsong 4. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
23:55 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i det barske landskab i Patagonien. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 8 av 12. Producerat år 2016.
00:40 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Brevet, der dræbte. Miss Marple ledsager den unge lady Virginia Revel til familiens landsted, hvor der holdes fest. I løbet af weekenden må Virginia beslutte, om hun vil tage imod politikeren George Lomax' ægteskabstilbud, eller om hun vil følge sit hjerte og gifte sig med den mere eventyrlystne Anthony Cade. Da en af gæsterne findes myrdet, er det op til miss Marple at afsløre gerningsmanden. Lady Virginia Revel: Charlotte Salt. ,. Producerat år 2010.
02:10 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 36 av 68. Producerat år 2007.
02:55 
Bonderøven [Repris]
Frank får besøg af en murer, der skal hjælpe med at udbedre frostskader på det nye stuehus. Et forsøg med gemmeærter er slut i planteskolen, og nu skal det afgøres, hvilken sort der skal satses på fremover. Og så bliver både Theresa og fotografen Peter sat på hårdt arbejde, når en gammel esse og en søjleboremaskine skal bakses fra laden til smedjen. ,. Säsong 2016. Del 17. Producerat år 2016.
03:25 
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem. Producerat år 2016.
04:25 
Spise med Price [Repris]
"Højt Belagt". Hvert enkelt stykke mad er en klar personlig favorit når James og Adam Price igen går i køkkenet og serverer lækkert højt belagt smørrebrød. Spisesedlen byder på Kogt syltet sild, Tartare à la provenciale, laksetatar, grillede asparges med sprøde kyllingeskind og der afsluttes selvfølgelig med det stykke mad, som alle danske dyrlæger spiser hver eneste dag: dyrlægens natmad. Sendt første gang 9.11.17. ,. Producerat år 2017.
04:50 (04:55)
Udsendelsesophør - DR1
05:05 (06:00)
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå