Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Patagonoens barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 6 av 12. Producerat år 2016.
07:15 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 7 av 12. Producerat år 2016.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang | Martin og Frida Brygmann
Kom med ud i det blå, når Martin og Frida Brygmann synger dagen i gang i selskab med Finn Falck og Øvst. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2008. Skeletter. En nedlagt kulmine ved den lille by Garsden skal bruges som museum. Den gamle mineskakt skal være museets hovedattraktion, men da den bliver genåbnet, kommer to skeletter for dagens lys. De bliver identificeret som et gældsramt ægtepar, der forsvandt i 1984. Hvem slog dem ihjel? Mens Taggart-holdet forsøger at finde svaret, ripper sagen op i gamle sår i det tidligere minesamfund. ,. Producerat år 2008.
10:55 
Jorden set fra rummet
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før - fra dyrelivet til de skiftende vejrforhold. Og hør, hvordan Moder Jord har det?. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
11:55 
Dyreungernes første skridt
Engelsk naturserie fra 2018. De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I første afsnit ser vi på dyrearternes enebørn og den enorme energi og tid, som forældrene ofrer for at lære deres unge at overleve. Fra elefanter, der først er helt selvstændige, når de er 12 år, til aber, der skal lære at svinge i lianerne. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
12:40 
I olympisk praktik som Jeanette Ottesen
Jeanette Ottesen får besøg af Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, der skal i lære hos svømmeren. Den danske OL-bronzevinder fra Rio i 2016 i 4 x 100 meter medley forsøger at balancere karriere og familieliv, alt imens at tingene skal gøres på hendes måde. Men kan en tidligere bryder og en tidligere håndboldspiller lære at begå sig som olympiske svømmere? Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo aflyst, og en sommer på sofaen med sport på TV ad libitum blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor besøger de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, seks af de største danske medaljehåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Producerat år 2020.
13:10 
Mesterlære - skuespil med Paprika Steen [Repris]
Med tre Robert Priser og fire Bodil Priser har Paprika mere end én gang slået sit navn fast på den danske skuespil scene. Nu viser hun lidt af magien bag alle hendes roller. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Naja Munthe & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
13:40 
Fede forhold [Repris]
For 7 måneder siden var Isabel og Tina ved at gå fra hinanden. Mens kiloene er blevet færre, er kærligheden vokset, og nu planlægger Isabel at fri til sin kæreste. Rikke var mere tiltrukket af en burger, end af sin mand, da eksperimentet startede. Nu skal hun igen igennem testen, der vil vise om det er Michael eller junkfood, der får hendes hjerte til at banke. Thomas kom hurtigt i mål med sit vægttab, mens hans kone, Tina, har måttet kæmpe for hvert kilo. Nu venter den sidste vejning, og Tina sætter slutspurten ind. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
14:10 
80 dage til sommerhus [Repris]
Dag 80 er lige om hjørnet, og Sara og Camilla glæder sig til at vise resultatet af deres hårde arbejde til hele familien. Men før gæsterne ankommer, skal både soveværelse og stue færdiggøres. Nancy overrasker pigerne med et roséhul i haven, og kusinerne kaster sig ud i at bygge deres helt egen sofa. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
14:40 
Guld til Danmark - Mads og Rasmus OL-triumf [Repris]
OL i London 2012. Det er tredje gang roerne Mads Rasmussen og Rasmus Quist er til OL. De har aldrig prøvet at stå øverst på podiet med guldmedaljen om halsen, men denne gang skal det lykkes. På det olympiske rostadion følger begge roers familier kampen for at opfylde en årelang drøm om den største triumf. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
15:10 
Nak & Æd - en råge i Esbjerg [Repris]
Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
16:05 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2020. Familiebånd. Liget af den unge Dennis Bayliss skyller i land nær et havdambrug. Dennis havde netop fundet sin biologiske far - dambrugets ejer - men måske var det ikke nogen lykkelig genforening. Vera forsøger at komme til bunds i sagen. ,. Producerat år 2020.
17:35 
Revy på afstand [Repris]
Det populære skuespiller hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. Og sæsonafslutningen byder blandt andet på sommerens støttesang for en overset gruppe, der ingen hjælpepakker har fået. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
18:00 
Keld og Hilda tester fremtiden
Tilbage til nutiden. Tilbage til nutiden. Bliver fremtiden i virkeligheden mere low tech, end vi tror?. Hvis fremtidens bolig skal være bæredygtig, skal vi måske bo småt, mere primitivt og tættere sammen, end Keld og Hilda er klar til?. Det ved den Flyvende Farmor og miljøaktivist, Jytte Abildstrøm noget om. Samt hvordan man adskiller urin fra "humørbomber", når man går på wc. Ved afskeden med Fremtidshuset bliver Keld og Hilda udsat for et ondt bagholdsangreb fra huset intelligente teknologier, og spørgsmålet er, om de kan anbefale fremtiden eller foretrækker de gode gamle dage?. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Jorden set fra rummet
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
20:00 
Sommertogtet - lyden af vores land
Fra Juelsminde til Aarhus. Vært på Sommertogtet, Troels Lyby har fundet sit indre urmenneske frem og tager denne gang de tre artister og erklærede fisketarer Michael Falch, Kwamie Liv og Mathias Kolstrup med ud for at skaffe føde i naturen. Men jagten på rejer og krebsdyr går ikke som planlagt. Musikalsk er der blandede bolsjer på menuen, når de tre artister fortolker nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Sportsmagasinet
Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Producerat år 2020. Programledare: Josefine Høgh.
21:25 
Små ulykker
Dansk komediedrama fra 2002. Johns kone dør pludseligt. Hendes død hensætter John, hans tre voksne børn og hans bror i en slags undtagelsestilstand. Hvem er de i virkeligheden hver især og i forhold til hinanden? Undtagelsestilstanden bliver til erosion og medfører små forrykninger i de indbyrdes roller. Producerat år 2002. Medverkande: Henrik Prip, Jesper Christensen, Jørgen Kiil, Maria Rich, Jannie Faurschou, Regissör: Annette K. Olesen.
23:10 
Mord uden grænser [Repris]
The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra The Team sender en international arrestordre ud på Loukauskis, da de nu har bevis for, at han voldtog Iris Gablers datter Maria, da hun var 14. Men Loukauskis når at slippe væk. Poquelin følger sin egen særprægede dagsorden for at ødelægge Loukauskis. I en hemmelig Skype-samtale forsøger han at få tilståelser ud af ham, men Loukauskis tager sine forholdsregler, så Poquelin igen kommer i livsfare. Uegnet for børn. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2014.
00:10 
Øen og gåden [Repris]
Islandsk dramaserie fra 2018. I 1971 kommer den unge forsker Jóhanna hjem til Island fra Paris til sin fars begravelse. Hun har ikke planer om at blive længe, men fanges ind af sin fars forsøg på at løse en mystisk gåde i et gammelt håndskrift med islandske sagaer. Og snart tvinger et mord Jóhanna til at blive på øen, indtil gerningsmanden er fundet. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
01:55 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Den gustne hest. Miss Marples gamle ven fader Gorman findes myrdet. Dagen efter modtager Marple et mystisk brev, som Gorman sendte kort før sin død. Brevet leder hende til Den gustne hest, en skummel kro, som bestyres af tre kvinder, der hævder, at de har magiske evner. Men kan heksekræfter hamle op med miss Marples intelligens og snilde?. ,. Producerat år 2010.
03:25 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 35 av 68. Producerat år 2007.
04:10 
Bonderøven [Repris]
Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge. ,. Säsong 2016. Del 16. Producerat år 2016.
04:40 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Campingvognen med James og Adam Price indtager nu den nordligste del af kongeriget. Der skal samles svampe i Rold Skov til en udsøgt økologisk kyllingeret, der skal spises stjerneskud i Hanstholm, fulling i Brønderslev og så udfører brødrene et vaske ægte oste-kup. ,. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
05:10 
Udsendelsesophør - DR1
05:25 (06:25)
Jorden set fra rummet
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå