Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Vancouver Islands barske natur danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder nu for alvor at melde sig hos de deltagere, der har problemer med at få fisk i nettet. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 5 av 15. Producerat år 2016.
07:15 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Vancouver Islands barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 6 av 15. Producerat år 2016.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2007. Privatdetektiven. Privatdetektiven Andrew MacHendry findes død på bunden af et stenbrud. Hans kæreste afslører, at den døende rigmand Alex Sternwood havde hyret MacHendry til at finde sin yngste datter, Stella. Burke er overbevist om, at MacHendrys eftersøgning er nøglen til gådens løsning. Ikke mindst da han erfarer, at det tilsyneladende lykkedes detektiven at finde Stella dagen før han blev myrdet. ,. Producerat år 2007.
10:55 
Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle
Britisk naturserie fra 2019. Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem?. For at finde ud af det, sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv på den sydlige halvkugle - fra millioner af røde landkrabber, der vandrer fra junglen til kysten for at parre sig til pelssæler, der har udviklet en genial teknik for at undgå at blive spist af den store hvide haj. Producerat år 2019.
11:55 
Dyrenes rige
Britisk naturserie fra 2018. De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi en koloni af kejserpingviner, der samles på isen ud for Antarktis kyst. De er kommet for at opfostre deres unger. Men for at gøre det, må de samarbejde, ellers kan de ikke holde sig selv og deres unger i live i den grusomme Arktiske kulde. Del 2 av 5. Producerat år 2018.
12:45 
Søren Ryge [Repris]
Historier fra nullerne. I aften om dengang Søren Ryge besøgte han-ulven Thor og sov med ulvehvalpe om natten. Om Mortens lindetræer, der blev beskåret, og om lågen ud til marken, der er inspireret af Jelling Kirke. ,. Producerat år 2013.
13:10 
Mesterlære - Lær at male med Michael Kvium [Repris]
Michael Kvium er en af Danmarks største nulevende billedkunstnere og han åbner nu værktøjskassen, når han giver sin lektion i billedkunst og lærer fra sig af sine mange års erfaringer. I Mesterlære viser Bjarne Reuter, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
13:40 
Fede forhold [Repris]
Thomas og Tina har ikke længere noget sexliv og deres hverdag er fuld af konflikter. Thomas bryder sammen hos parterapeuten, fordi Tina kræver for meget af ham. Parret Isabel og Tina har et lager på flere hundrede liter cola, som de nu skal sige farvel til. Sammen har de opbygget så dårlige kostvaner, at de har ovevejet et brud for at redde deres helbred. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
14:10 
80 dage til sommerhus [Repris]
Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
14:40 
Danish Dynamite - legenden om de bedste
Fodboldopvisning i verdensklasse. Efter sejren over Skotland, står holdet overfor puljens måske vanskeligste modstander; de sydamerikanske mestre fra Uruguay. Spillerne har aldrig mødt et sydamerikansk hold før, men rygtet om hårdt fysisk spil og fantastisk dygtige spillere er løbet i forvejen. Holdet har tidligere besejret andre stærke nationer og tror på egne evner. Men ingen havde fantasi til at forestille sig, hvad der skulle komme til at ske. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
15:10 
Nak & Æd - en tjur i Sverige [Repris]
Efter ti år som makkerpar har de to venner besluttet at gå hver til sit. Derfor tager de til Sverige. Landet med flest singler i hele verden. Det er en livsstil, der skal prøves! En, der også lever singlelivet i Sverige er tjuren. Den skal de to herrer prøve at få ram på, sammen med den svenske Jæger Jonas. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2020.
16:10 
Unge Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 2016. En ung kunstmaler omkommer, da hans lejlighed går op i flammer. Samtidig falder en husmor død om på gaden - tilsyneladende ramt af den samme mystiske mavesygdom, som har sendt den halve politistyrke på sygeorlov. Sporene fører kriminalbetjent Morse til et supermarked - og til den rige, men ikke ligefrem harmoniske familie, der ejer butikken. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2015.
17:40 
Revy på afstand
Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Producerat år 2020. Medverkande: Carsten Svendsen, Mille Lehfeldt, Niels Ellegaard, Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl.
18:00 
Keld og Hilda tester fremtiden
Et sundere liv?. Fremtidens Sundhed. Kan teknologien hjælpe Hilda til at sove bedre i fremtiden? Eller måske forlænge duoens arbejdsliv?. Keld Heick tages med bukserne nede - når han tester et ældrevenligt toilet. Og sammen tester ægteparret, om vejen til et sundt liv ligger i at lade forskellige tekniske dimser sladre om vores krop og velbefindende. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Spiondyr på mission - de arktiske egne
Britisk naturserie fra 2019. Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem?. For at finde ud af det, sættes livagtige spiondyr med kameraer ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i de arktiske egne - fra søelefant-hanner, der kæmper om retten til at parre sig med en gruppe hunner til arktiske ulveunger, der drager ud på deres første jagt. Producerat år 2019.
20:00 
Sommertogtet - lyden af vores land
Fra Vordingborg til Kragenæs med Barbara Moleko, Kim Sjøgren og Chief 1. Troels Lyby har inviteret tre nye artister med ombord på Skibet Aron og denne gang er det Barbara Moleko, Chief 1 og Kim Sjøgren, der rejser med Sommertogtet ud i dejlige Danmark. Undervejs vil de hver især spille en sang, som har stor betydning for dem, og særligt Barbaras sang går lige i hjertet på Chief 1. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:20 
Belgravia
Britisk dramaserie fra 2020. Stephen Bellasis' pengeproblemer kommer frem i lyset. Det får hans søn John til at vende sit grådige blik mod lady Caroline og den gådefulde Charles Pope. Hvad er Charles' hemmelighed?. Samtidig er Susan Trenchard ikke tilbageholdende med at udnytte familiens nye omgangskreds. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
22:05 
Sportsmagasinet
Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Producerat år 2020. Programledare: Josefine Høgh.
22:30 
Sisters
Amerikansk komedie fra 2015. Kate og Mauras forældre pønser på at sælge deres barndomshjem. Ikke en nyhed, de voksne søstre er glade for. Kun én ting kan kurere deres melankoli. Nemlig et vildt og gigantisk party, der ikke står tilbage for dem, de holdt i gymnasietiden. Det bliver en fest, hvor alt kan gå galt - og gør det. Producerat år 2015. Medverkande: Maya Rudolph, Tina Fey, Amy Poehler, Regissör: Jason Moore.
00:20 
Mord uden grænser [Repris]
The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra Journalisten Poquelin arbejdede på en bog om Loukauskis og hans kriminelle forretning, da han interviewede de myrdede prostituerede. De vidnede imod Loukauskis - og blev angiveligt derfor dræbt og Poquelin tortureret. Alt hans materiale er lagret på en password-beskyttet webserver, men Poquelin samarbejder ikke med politiet. Da Alicias overordnede, dommeren Stephane Pernel, pludselig forsøger at begå selvmord, er undersøgelsen slået tilbage til udgangspunktet - det eneste spor er nu Theo Janke, Marias alfons. Uegnet for børn. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2014.
01:20 
Spionernes bro
Amerikansk thriller fra 2015. I 1950'erne kastes advokaten James Donovan hovedkulds ind i den kolde krig, da han bliver bedt om at forsvare en sovjetisk spion, der risikerer dødsstraf i USA. Nogle år senere bliver et amerikansk spionfly skudt ned over russisk jord. Piloten tages til fange og idømmes ti års fængsel. Donovan får den næsten umulige opgave at forhandle sig frem til at få piloten løsladt. Producerat år 2015. Medverkande: Alan Alda, Tom Hanks, Mark Rylance, Regissör: Steven Spielberg.
03:30 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 21 av 68. Producerat år 2007.
04:15 
Bonderøven [Repris]
Da Frank købte Kastaniegården, var der 4 æbletræer på grunden, nu er der over 30. Frank smager og fortæller historierne om bl.a. Filippa, Gråsten og Maglemer æblerne, som også gæssene får glæde af. Og så går turen til Svalbard, hvor Frank ser, hvordan alverdens frø bliver sikkerhedsopbevaret, dybt nede i kulden under et bjerg. Selv lande som Nordkorea og Syrien sender deres frø til Frø-genbanken. Hjemme igen er det blevet tid til at servere kogte kartofler for grisene. ,. Säsong 2015. Del 18. Producerat år 2014.
04:45 (04:48)
Udsendelsesophør - DR1
05:20 (06:00)
Min have [Repris]
Norsk haveprogram fra 2018. Alexander og Jan Grüner-Moström er altid i gang med nye spændende projekter i deres eksotiske have på Nesodden. Denne gang gælder det en havelabyrint. ,. Del 7 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå