Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:25 
I olympisk praktik som Viktor Axelsen
Viktor Axelsen får besøg af Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, der skal i lære hos badmintonspilleren. Siden sit store gennembrud med en bronzemedalje til OL i 2016 er sejrene kommet som perler på en snor for Axelsen, der nu står overfor endnu en udfordring; han skal være far. Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo aflyst, og en sommer på sofaen med sport på TV blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor rejser de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger seks af de største danske guldhåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Men kan en tidligere håndboldspiller lære at køre banecykel som Lasse Norman? Kan en tidligere bryder springe over hække som Sara Slott? Og hvem af de to har egentlig den bedste den bedste badminton-smash?. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Hokus Pokus! I dag vil Bamse lave trylleshow for Silja, og måske de også kan trylle lidt regn frem?. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Serengeti
Britisk naturserie fra 2019. Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang med neglebidende spænding, når hunløven Kali forsøger at lære sine unger at jage, men undervurderer vortesvinet, hun har udset sig som bytte, der frygtløs går til modangreb. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
11:10 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Robert og Coras indbyrdes forhold er anspændt efter Simon Brickers forsøg på at forføre Cora. Edith modtager en frygtelig nyhed, der får hende til at tage en drastisk beslutning. Samtidig bliver Thomas' helbredsproblemer stadigt værre, og det får ham til langt om længe at bede Baxter om hjælp. ,. Säsong 5. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Da Frank købte Kastaniegården, var der 4 æbletræer på grunden, nu er der over 30. Frank smager og fortæller historierne om bl.a. Filippa, Gråsten og Maglemer æblerne, som også gæssene får glæde af. Og så går turen til Svalbard, hvor Frank ser, hvordan alverdens frø bliver sikkerhedsopbevaret, dybt nede i kulden under et bjerg. Selv lande som Nordkorea og Syrien sender deres frø til Frø-genbanken. Hjemme igen er det blevet tid til at servere kogte kartofler for grisene. ,. Säsong 2015. Del 18. Producerat år 2014.
12:40 
Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med. Producerat år 2016.
13:40 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. ,. Säsong 2017. Del 9. Producerat år 2016.
14:25 
Sporløs
18-årige Emilie er født og opvokset i en landsby i Thailand, hvor hun boede med sin mor og sin søster. Emilie voksede op i den tro, at hendes thailandske far var død og hun levede med et stort savn. Som 10-årig flytter Emilie med sin mor og lillesøster til Danmark. Moderen gifter sig med en dansk mand og sammen skaber de sig et liv på Lolland. Men for et par år siden opdager Emilie, at hendes biologiske far ikke er død alligevel. Så nu rejser Emilie med Sporløs tilbage til Thailand, i håb om at blive genforenet med sin thailandske far. Sendt første gang. Del 5. Producerat år 2017.
15:10 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Hercules' tolv arbejder. Den berygtede kunsttyv Marrascaud negler et berømt maleri og myrder en ung kvinde for næsen af Poirot. Sagen sender den lille detektiv dybt ned i kulkælderen, og han begynder først at live op igen, da han får en ny sag. Den bringer ham til et hotel i de schweiziske alper - hvor han igen kommer på sporet af Marrascaud! Poirot: David Suchet. Sir Anthony Morgan: Patrick Ryecart. ,. Producerat år 2013.
16:40 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Edith er stukket af med sin lille datter. Vil familien opdage hendes hemmelighed?. Samtidig kan en glad Rose for første gang vise Downton frem for Atticus og hans forældre. Blandt tjenestefolkene bemærker Molesley, at Daisy er ved at miste modet i forhold til sine studier. Han lægger en plan, der skal få hende til at holde næsen i bøgerne. ,. Säsong 5. Del 7 av 10. Producerat år 2014.
17:30 
Familien Löwander [Repris]
Svensk dramaserie fra 2017. 2. Verdenskrig er slut, og i Stockholms gader fejrer man, at en ny tid står for døren. I vrimlen på Kungsgatan deler to fremmede et hastigt kys. Overklassepigen Nina og køkkendrengen Calle ved ikke, at deres korte møde kommer til at vende op og ned på mange menneskers liv. Calle har netop fået job på restaurant Djurgårdskällaren, der drives af Ninas familie. Det er en af byens finere restauranter, men nu er den på randen af konkurs. Stor svensk familiekrønike om kærlighed, konflikter og kogekunst. ,. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Hvem var det nu vi var - Sommer i Danmark
Sommeren er over os, og derfor har Joakim Ingversen inviteret to stærke hold til at quizze i nogle af de ting, der gør sommeren i Danmark helt fantastisk. Nikolaj Stokholm og Rasmus Botoft dyster mod Sarah Grünewald og Steen Langeberg i alt fra de mindre museer til uimodståelige sommerhits. Find inspiration til din sommer og gæt med, når de to hold tager dig med på en tur rundt i det danske sommerland. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Revy på afstand
Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Producerat år 2020. Medverkande: Carsten Svendsen, Mille Lehfeldt, Niels Ellegaard, Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl.
21:50 
Spionernes bro
Amerikansk thriller fra 2015. I 1950'erne kastes advokaten James Donovan hovedkulds ind i den kolde krig, da han bliver bedt om at forsvare en sovjetisk spion, der risikerer dødsstraf i USA. Nogle år senere bliver et amerikansk spionfly skudt ned over russisk jord. Piloten tages til fange og idømmes ti års fængsel. Donovan får den næsten umulige opgave at forhandle sig frem til at få piloten løsladt. Producerat år 2015. Medverkande: Alan Alda, Tom Hanks, Mark Rylance, Regissör: Steven Spielberg.
00:00 
U-571
Amerikansk thriller fra 2000. Løjtnant Tyler er næstkommanderende på et amerikansk krigsskib, som er på en hemmelig mission i 1942. Det gælder nøglen til den tyske flådes hemmelige kode, der findes på en beskadiget u-båd, som de erobrer midt ude i Atlanten. Da deres eget skib torpederes, er det nu op til Tyler at redde besætningen og koden hjem om bord i den gennemhullede tyske båd, skarpt forfulgt af den tyske flåde. Producerat år 2000. Regissör: Jonathan Mostow, Skådespelare: Harvey Keitel, Jon Bon Jovi, David Keith, Matthew McConaughey, Bill Paxton.
01:50 
Mord uden grænser [Repris]
The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra Den litauiske milliardær Marius Loukauskis sættes i forbindelse med efterforskningen. Loukauskis mistænkes for at lede et stort kriminelt netværk, som opererer med menneskehandel og tvangsarbejde. Han har en topplacering på Europols liste men har indtil videre været urørlig. Den berømte jazzsangerinde Iris Gabler udlover en dusør for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af Marias morder. Maria var hendes datter. Uegnet for børn. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Foto: Morten Søborg. Musik: Jean-Paul Wall. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2014.
02:50 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Elefanter glemmer aldrig. Et ægtepar findes skudt på toppen af en klint. Men skød general Ravenscroft sin hustru, Molly, eller var det Molly, der skød Ravenscroft?. Ingen kender svaret, men tretten år senere efterforsker Hercule Poirot en mordsag, der viser sig at have forbindelse til det gådefulde dobbeltselvmord. Poirot: David Suchete Mrsr. Burton-Cox: Greta Scacchih. ,. Producerat år 2013.
04:20 
Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med. Producerat år 2016.
05:20 (05:23)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dage i haven [Repris]
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. ,. Del 3 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå