Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:25 
I olympisk praktik som Lasse Norman Hansen
Lasse Norman Hansen får besøg af Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, der skal i lære hos banecykelrytteren. Lasse Norman Hansen var kun 20 år gammel, da han i 2012 blev allemandseje med en guldmedalje til OL i London. En tidlig succes der senere har vist sig at være svær at leve op til. Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo udskudt, og en sommer på sofaen med sport på TV blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor rejser de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger seks af de største danske guldhåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Men kan en tidligere håndboldspiller lære at køre banecykel som Lasse Norman? Kan en tidligere bryder springe over hække som Sara Slott? Og hvem af de to har egentlig den bedste den bedste badminton-smash?. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Den får fuld gas i dag, når SPECKTORS hjælper Motor Mille med at få liv i en gammel sæbekassebil. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Tæt på dyrene i Kalahari ørkenen
Den store sortmankede løve og de små buskmænd i Kalahari ørkenen er tæt på at uddø. Jesper Stagegaard går tæt på dyr og mennesker i det barske ørkenområde. Med hjælp fra buskmændene, forsøger han at grave sig frem til et dyr i ørkensandet, som kun de færreste af os kender til.
10:50 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Storbritannien, 1924. Arbejderpartiet Labour er kommet til magten, og det indvarsler forandringer blandt både herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey. Sammen må godsejeren Robert, hans datter Mary og svigersønnen Branson forsøge at styre Downton sikkert gennem de nye tider. Samtidig gør tjenestefolkene sig tanker om, hvad samfundsændringerne mon vil betyde for deres fremtid. ,. Säsong 5. Del 1 av 10. Producerat år 2014.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Gæssene på Kastaniegården er nu blevet så store, at de får et større kar til at bade i. Frank piller en gammel gadedør ud af en ejendom i Aarhus. Døren skal bruges til hovedindgangen i det nye stuehus. I Sverige er det blevet tid til at rense lindebast i den rivende strøm i et vandløb, og derhjemme skal Johan og Alma teste om det er de gule, orange, eller lilla gulerødder, der er bedst. ,. Säsong 2015. Del 13. Producerat år 2014.
12:40 
Spise med Price - All you need is food [Repris]
I Liverpool har de The Beatles, Liverpool FC og nogle helt vidunderlige retter.med besynderlige navnen. Kom med når brødrene Price tilbereder Toad-in-the-hole, Welsh rabbit og Spotted Dick når de rejser igennem lake district og den nordlige del af Englandg NBd. James Prices favorit: Lancashire Hotpot tilberedes i dette programo. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
13:25 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter tre boliger i og omkring Hillerød. Først en spændende lejlighed i slotsbyens centrum, så et stilrent typehus i et populært nybyggerkvarter, og til sidst en ældre arkitekttegnet villa med nationalpark i baghaven. Men hvad koster sådan nogle størrelser så på de kanter? Og kan et rutineret Hold Vest på udebane byde debutanten og hans makker på Hold Øst op til prisdans? Se med og få svaret!. ,. Säsong 2017. Del 4. Producerat år 2016.
14:05 
Sporløs
De 18-årige tvillinger Sille og Thea kom til verden på et hospital i Colombias hovedstad, Bogotá. Kun to måneder gamle bliver de sammen adopteret til Danmark, hvor de vokser op på Fyn. Sille og Theas biologiske mor og far gav dem nogle tegninger og et brev med, da de blev bortadopteret. Her står, at de altid vil elske dem, og at de blev givet væk, da forældrene ikke have tag over hovedet. I dag er tvillingernes store ønske at finde deres biologiske mor og far igen, så sammen med Sporløs rejser de tilbage til Sydamerika. Del 3. Producerat år 2017.
14:50 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig. ,. Del 31. Producerat år 2015.
15:45 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig. ,. Del 32. Producerat år 2015.
16:45 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Efter den dramatiske brand er der igen nogenlunde normale tilstande på Downton Abbey. Mary beder Anna om hjælp forud for sin hemmelige elskovsferie med lord Gillingham. Daisy sveder over sine studier, og mrs. Patmore får en ide, der måske kan hjælpe køkkenpigen. Samtidig er Thomas ude på at få Baxter ned med nakken. Vil det lykkes ham at ødelægge hendes venskab med Molesley?. ,. Säsong 5. Del 2 av 10. Producerat år 2014.
17:30 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 3. Del 6 av 10. Producerat år 2015.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Hvem var det nu vi var
Det skal handle om alt fra kollektiver til tarteletter, når Joakim Ingversen åbner quizbutikken. To særdeles veloplagte hold quizzer i danskernes livsstil gennem de sidste 40 år, og det går ikke stille for sig. Melvin Kakooza og Christine Feldthaus tager udfordringen op mod Hans Pilgaard og Christian Grau. Spørgsmålet er bare, hvor godt de kender danskernes livsstil. Bliv klogere på, hvor i Danmark man drikker mest snaps til morgenmaden og få et smukt gensyn med nogle af de mest populære reklamer gennem tiden. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Ugerevyen
Det populære skuespillerhold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. Phillip Faber optræder - og mon ikke også, at Dronningen kigger forbi? Det er jo premiere. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Del 1 av 7. Producerat år 2020. Medverkande: Carsten Svendsen, Mille Lehfeldt, Niels Ellegaard, Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl.
21:50 
Django Unchained
Amerikansk western fra 2012. Den omrejsende tandlæge og dusørjæger dr. King Schulz er Det Vilde Vestens mest veltalende mand. Han er også lynende hurtig med en revolver, og da han befrier den sorte slave Django, har han tilmed fået en partner. Sammen går makkerparret i gang med jagte eftersøgte forbrydere, men den største udfordring bliver at redde Djangos kone ud af den brutale plantageejer Calvin Candies kløer. Producerat år 2012. Medverkande: Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Regissör: Quentin Tarantino.
00:30 
Tropic Thunder
Amerikansk actionkomedie fra 2008. Den falmede actionstjerne Tugg Speedman og en håndfuld af hans selvoptagede kolleger er i Vietnam for at indspille en hundedyr krigsfilm. Men efter kun fem dage er filmen en hel måned forsinket, så instruktøren beslutter at optage den på guerilla-manér i stedet. Dybt inde i junglen, autentisk og beskidt. Autentisk bliver det, for uden at fatte mistanke løber skuespillerne direkte ind i en krigerisk narkobande. Producerat år 2008. Medverkande: Robert Downey Jr., Ben Stiller, Jack Black, Regissör: Ben Stiller.
02:05 
Mord uden grænser [Repris]
The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra Tre prostituerede i Antwerpen, Berlin og København findes dræbt. Skudt gennem venstre øje og med fingeren skåret af, bliver de fundet få timer efter at den belgiske journalist Jean Louis Poquelin har besøgt dem. Europol opretter et efterforskningshold under ledelse af danskeren Harald Bjørn, Jackie Mueller fra Tyskland og Alicia Verbeek fra Belgien og det, som først så ud til at være en brutalt mordserie begået af en enkelt gerningsmand, udvikler sig hurtigt til en meget større sag. Uegnet for børn. Harald Bjørn : Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Foto: Morten Søborg. Musik: Jean-Paul Wall. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2014.
03:05 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig. ,. Del 29. Producerat år 2015.
04:00 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag har fundet en af Danmarks mange idylliske pletter, og vi tager dig med på en tur gennem smuk natur og skønne boliger. Først går turen til Hjarbæk fjord i det Midtjyske, hvor et pragtfuldt sommerhus får en på østholdet til at overveje at flytte til Jylland. Vi skal også forbi et svensk træhus i den internationale landsby Foulum. Og så slutter vi smukt ud til en af Viborgs søer, hvor der skal gættes pris på en klassisk patriciervilla med noget så fornemt som en "pibe og pistol-stue". ,. Säsong 2017. Del 3. Producerat år 2016.
04:43 (04:46)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dage i haven [Repris]
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. ,. Del 1 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå