Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:30 
Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde
I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013. Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin eks. kæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
I dag skal der synges store klassikere, når SIlja har besøg af Lars H.U.G og selveste Finn Falk fra Ramajetterne. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Spiondyr på mission - intelligens
Naturserie fra BBC fra 2017. Er der stor forskel på dyr og menneske, når det kommer til stykket? Kan dyr også elske, sørge, tænke, danne venskaber og lave spilopper?. BBC har skabt nogle livagtige robotter, der ligner dyrene selv, og som, udstyret med den nyeste kamerateknik, kan filme dyrene, når de tror sig helt alene. Og dyrene bruger både redskaber, medicin og stimulerende midler. Mød her chimpanser, der jager med spyd, elefanter, der bruger grene som fluesmækkere, og lemurer, der vakler berusede rundt efter et måltid af tusindben. Producerat år 2017.
11:10 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Mary er taget på hemmelig elskovsferie med lord Gillingham, men nogen opdager hendes hemmelighed. Cora har fået en beundrer, mens Violet møder en kær gammel bekendt. Samtidig har et vidne meldt sig i sagen om mr. Greens død, og til Annas bekymring bliver Bates indkaldt til afhøring af politiet. ,. Säsong 5. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:15 
Bonderøven [Repris]
Frank forsøger noget helt nyt: Han sår svedjerug direkte ovenpå hvidkløver og lucerne uden først at pløje, og til at få kornene ned i jorden, får han hjælp af fårene. Tørven på smedjens tag skal holdes på plads af enebærgrene. Men det er langt fra alle grene, der er egnede, så der skal ledes en del for at finde de helt rigtige. Og så viser det sig, at den hoveddør, Frank har hentet fra en etageejendom i Aarhus, er 10 cm for høj, og glasindsætningen vender forkert, så nu venter der et større renoveringsarbejde. ,. Säsong 2015. Del 15. Producerat år 2014.
12:45 
Spise med Price - The Little skillet Pot [Repris]
Brødrene Price er nået til det fantastiske Irland der både byder på overdådig natur og geniale retter. Vi starter men brunch på The Cobblestone pub i dublin og afslutter med "Bacon and Cabbage" ved de spektakulære "Cliffs of Moher". Begge brødre får også lejlighed til at vise deres evner på dansegulvet, når de danser Riverdance med de rigtige riverdancers. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
13:30 
Hammerslag [Repris]
Kort afstand til centrum, en kilometer lang strandpark og et sammenhængende skov- og naturareal, der er 10 gange større end Central Park i New York. Det er noget af det, som gør Amager attraktivt for københavnerne - og det er også her, der skal gættes priser i aftenens udgave af Hammerslag. Vi starter med det billigste familiehus, som redaktionen har kunnet finde i Tårnby, før turen går ind mod byen til et topmoderne rækkehus på Islands Brygge . Og så slutter vi ved Amager Strand, hvor der skal sættes pris på en bungalow med havudsigt. ,. Säsong 2017. Del 6. Producerat år 2016.
14:15 
Forsvundne arvinger [Repris]
En mors hemmelighed. Marie har hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Som ganske ung blev hun gravid og fødte en søn, som hun gav væk. Først til Maries egen begravelse - 75 år senere - bliver hendes hemmelighed afsløret. I den nærmeste familie rammer det som et chok, og sammen med Mette Frisk og Adam Jon Kronegh sætter de nu jagten ind på at finde den ukendte søn, så han kan få sin del af arven efter Marie. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
15:15 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Elefanter glemmer aldrig. Et ægtepar findes skudt på toppen af en klint. Men skød general Ravenscroft sin hustru, Molly, eller var det Molly, der skød Ravenscroft?. Ingen kender svaret, men tretten år senere efterforsker Hercule Poirot en mordsag, der viser sig at have forbindelse til det gådefulde dobbeltselvmord. Poirot: David Suchete Mrsr. Burton-Cox: Greta Scacchih. ,. Producerat år 2013.
16:45 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt. ,. Säsong 5. Del 4 av 10. Producerat år 2014.
17:35 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 3. Del 8 av 10. Producerat år 2015.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Danish Dynamite - legenden om de bedste
Fodboldopvisning i verdensklasse. Efter sejren over Skotland, står holdet overfor puljens måske vanskeligste modstander; de sydamerikanske mestre fra Uruguay. Spillerne har aldrig mødt et sydamerikansk hold før, men rygtet om hårdt fysisk spil og fantastisk dygtige spillere er løbet i forvejen. Holdet har tidligere besejret andre stærke nationer og tror på egne evner. Men ingen havde fantasi til at forestille sig, hvad der skulle komme til at ske. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
20:30 
Mesterlære - Lær at male med Michael Kvium
Michael Kvium er en af Danmarks største nulevende billedkunstnere og han åbner nu værktøjskassen, når han giver sin lektion i billedkunst og lærer fra sig af sine mange års erfaringer. I Mesterlære viser Bjarne Reuter, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Sommerhorisont
Britisk dokumentar fra 2020. Grevinden og den russiske milliardær. Magt, penge og kærlighed. I 2008 bliver britiske Alexandra Tolstoy stormende forelsket i den russiske mangemilliadær, Sergej Pugatjev. Efter et år bliver de forældre og lever et liv i ekstrem luksus. Men det romantiske eventyr får en brat ende, da Pugatjev falder i unåde hos præsident Putin. Han må flygte til Frankrig og efterlade sin kone og børn i England. Her dykker vi ned i historien om deres kærlighed, ufattelige rigdom og fjender. Producerat år 2020.
22:25 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2011. Må døden sove. To kvinder uden synlig forbindelse til hinanden omkommer under dramatiske omstændigheder. Alt tyder på selvmord, men visse detaljer får alligevel vicekriminalkommissær Maria Wern til at grave dybere i sagen. Snart bliver der flere og flere spørgsmål. Var der nogen, der forfulgte kvinderne?. Eller led de begge af en eller anden form for psykose? Arvidsson: Peter Perski. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2010.
23:10 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2011. Må døden sove. Vicekriminalkommissær Maria Wern står midt i en besynderlig sag. To kvinder har kastet sig i døden efter at have følt sig forfulgt. Nu er den enes lig forsvundet fra lighuset, hvor det er blevet byttet ud med liget af bedemandsassistenten Alf Hansson. Det bliver ikke det sidste mistænkelige dødsfald, og Maria Wern må tage utraditionelle metoder i brug for at opklare sagen. Arvidsson: Peter Perski. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2010.
23:55 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne løber dog ind i problemer, da hun rammer sin hånd med en økse. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 4 av 15. Producerat år 2016.
00:40 
Mord med miss Fisher [Repris]
Australsk krimiserie fra 2015. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig. ,. Del 33. Producerat år 2015.
01:35 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 19 av 68. Producerat år 2007.
02:20 
Bonderøven [Repris]
Frank forsøger noget helt nyt: Han sår svedjerug direkte ovenpå hvidkløver og lucerne uden først at pløje, og til at få kornene ned i jorden, får han hjælp af fårene. Tørven på smedjens tag skal holdes på plads af enebærgrene. Men det er langt fra alle grene, der er egnede, så der skal ledes en del for at finde de helt rigtige. Og så viser det sig, at den hoveddør, Frank har hentet fra en etageejendom i Aarhus, er 10 cm for høj, og glasindsætningen vender forkert, så nu venter der et større renoveringsarbejde. ,. Säsong 2015. Del 15. Producerat år 2014.
02:50 
Hammerslag [Repris]
Kort afstand til centrum, en kilometer lang strandpark og et sammenhængende skov- og naturareal, der er 10 gange større end Central Park i New York. Det er noget af det, som gør Amager attraktivt for københavnerne - og det er også her, der skal gættes priser i aftenens udgave af Hammerslag. Vi starter med det billigste familiehus, som redaktionen har kunnet finde i Tårnby, før turen går ind mod byen til et topmoderne rækkehus på Islands Brygge . Og så slutter vi ved Amager Strand, hvor der skal sættes pris på en bungalow med havudsigt. ,. Säsong 2017. Del 6. Producerat år 2016.
03:30 
Forsvundne arvinger [Repris]
En mors hemmelighed. Marie har hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Som ganske ung blev hun gravid og fødte en søn, som hun gav væk. Først til Maries egen begravelse - 75 år senere - bliver hendes hemmelighed afsløret. I den nærmeste familie rammer det som et chok, og sammen med Mette Frisk og Adam Jon Kronegh sætter de nu jagten ind på at finde den ukendte søn, så han kan få sin del af arven efter Marie. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
04:35 (04:38)
Udsendelsesophør - DR1
05:25 (06:05)
Min have [Repris]
Norsk haveprogram fra 2018. Vi besøger denne gang søstrene Anne og Gro Amundsen, mens de planter alle deres krukker til. De er særlig opmærksom på slyngplanten klokkeranke. Hvor mange meter bliver den i år, og vil den blomstre?. ,. Del 4 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå