Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Nat i Frilandshaven
Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe slår lejr for natten i Frilandshaven. Mens Jørgen planter piletræer til en hængekøje og kigger på sjove natdyr, laver Anne hjemmebagte tortillas, og oksekød i chili og chokoladesauce. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:30 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg tager på genbrugsjagt i en gammel lade. Hun håber at finde noget, der kan komme i butikken. En gammel ruskindsjakke skal forvandles til en taske hos genbrugsbutikken Redesign i København. Og dekoratør Karin Borgbjerg har fået en bestilling på et garderobestativ, som hun håber, falder i kundens smag. Producerat år 2016.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Underlige aftenlufte' og 'Jeg elsker de grønne lunde'. Producerat år 2020.
10:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. Foråret 1920. På godset Downton Abbey er forberedelserne til Mary og Matthews bryllup i fuld gang. Herskab og tjenestefolk gør sig klar til at modtage de mange gæster, deriblandt Coras mor fra New York. Men en chokerende nyhed truer idyllen. Robert erfarer, at han har sat næsten hele Coras formue over styr med en uheldig investering. Er familien nødt til at flytte fra Downton? Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. ,. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2012.
11:25 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 90. Producerat år 2016.
12:23 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
12:25 
Politisk hardtalk
Ask Rostrup stiller tidens og danskernes mest presserende spørgsmål videre til ugens aktuelle hovedperson. Producerat år 2020.
12:55 
Bonderøven [Repris]
Humlekopperne ved stuehuset er modne, så Frank går i gang med at plukke til årets ølproduktion. Fodermarvskålen, som stadig står på marken, er god spise til fårene. Og så er der sæson for krebsefiskeri. Johan og Frank tager på overnatningstur til en sø, hvor de sætter krebseruser op. De hygger sig med at lave et telt af grangrene og en grøn presenning. Og aftensmaden er pizza, lavet over bålet. ,. Säsong 2014. Del 14. Producerat år 2013.
13:25 
Kender Du Typen? - med grill på badeværelset
Hvem er det, der har 250 rejsedage om året?. Og som, når vedkommende er hjemme, masserer sin seng, elsker at gøre rent og spiller så højt, at hele huset ryster?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed med egen elevator i centrum af København. Programledare: Mads Steffensen.
13:55 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. ,. Säsong 2016. Del 13. Producerat år 2016.
14:40 
I hus til halsen [Repris]
I Skårup tæt på Svendborg har 50-årige Flemming og Mette deres tidligere fælles hjem til salg på fjerde år. Boligen blev sat til salg efter det tidligere pars skilsmisse i 2012. Netop det manglende salg er et større og større irritationsmoment. Alligevel forstummer kommunikationen, når samtalen falder på det manglende salg. Men det usagte og parrets fælles boliggæld fylder nu snart så meget, at det snart står i vejen for planlægning af ferier, fødselsdage og andre fælles aktiviteter. For at komme nærmere en bolighandel aktiverer ejendomsmægler Line Franck Skårups borgere for at skabe opmærksomhed om den sydfynske perle. Og med venner og families hjælp vil designer Søren Vester opdatere ejendommen fra 1950'erne, så den lever op til en moderne families boligdrømme. ,. Säsong 7. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
15:25 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Den tredje pige. Den unge Norma Restarick fortæller Poirot, at hun tror, at hun er kommet til at slå nogen ihjel. Snart findes hendes gamle barnepige da også død, men er det virkelig Norma, der har dræbt hende? Sammen forsøger Poirot og hans veninde, krimiforfatteren Ariadne Oliver, at finde svaret. Poirot: David Suchet. ,. Producerat år 2008.
17:00 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. Mary og Matthew vender hjem fra bryllupsrejse til et hus med en meget usikker fremtid. Robert har besluttet sig for at sætte Downton til salg. Men Mary er ikke parat til at give op så let. Hun rotter sig sammen med Violet i et forsøg på at lokke sin amerikanske mormor til at komme Downton til økonomisk undsætning. Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha: Shirley MacLaine. ,. Säsong 3. Del 2 av 10. Producerat år 2012.
17:45 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2013. Sarah og George har forelsket sig og indleder en hemmelig affære. Men der er slanger i Paradis. Georges afdøde hustrus søster kommer til byen, og hun er ikke helt så engle-uskyldig, som hun først virker til at være. ,. Del 9. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Versus
Er det hurtigst at redde katte ned fra taget via stige eller trampolin? Skal man køre med limousine eller racerbil, når man skal til fest?. Og kan en 3D-printer lave et tandhjul hurtigere end en industritekniker?. Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på i aftenens udgave af Versus, hvor det som altid gælder om at forudsige udfaldet af seks spændende dueller. Vært: Jacob Riising. Sendt første gang 28.8.15. Producerat år 2015.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:25 
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund
I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller.ikke heltl For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider freme. Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet freme Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejsj. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
21:45 
Fredagsfilm
Amerikansk thriller fra 2006. Religionseksperten Robert Langdon bliver tilkaldt, da en museumsdirektør findes myrdet på Louvre i Paris. Ved siden af liget finder politiet en række gådefulde tegn og symboler, der sætter Langdon og kryptologen Sophie Neveu på sporet af en 2000 år gammel hemmelighed, som vil ryste hele den kristne verden - hvis Langdon og Neveu da lever længe nok til at kunne afsløre den. Producerat år 2006. Medverkande: Ian McKellen, Tom Hanks, Audrey Tautou, Regissör: Ron Howard.
00:05 
Face Off
Amerikansk actionfilm fra 1997. Mareridtet er først lige begyndt, da FBI-agenten Sean Archer har held til at fange sin ærkefjende, terroristen Castor Troy. For Troy, der ender i koma, har plantet en gigantisk bombe midt i Los Angeles, og kun hans fængslede bror Pollux ved hvor. For at lokke sandheden ud af Pollux må Archer give sig ud for at være Troy. Og det gør han ved - helt bogstaveligt - at låne Troys ansigt. Producerat år 1997. Medverkande: Joan Allen, John Travolta, Nicolas Cage, Regissör: John Woo.
02:15 
Hamilton [Repris]
Svensk thrillerserie fra 2020. Hamilton opsøger Sonja for at fortælle hende sandheden. Sammen med Birger går han på jagt efter nye beviser. Han aftaler et møde med Haig, men kan han stole på, at det ikke er en fælde?. ,. Del 7 av 10. Producerat år 2019.
03:00 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2006. Ebbe og flod. Den unge Rosaleen bliver enke for anden gang, da rigmanden Gordon Cloade omkommer i en voldsom gaseksplosion. Nu er hun enearving til Gordons formue - til stor fortrydelse for resten af familien, der beder Hercule Poirot finde Rosaleens første mand. Han forsvandt sporløst, men familien Cloade tror ikke på, at han er død. Og hvis han stadig lever, er Rosaleens ægteskab med Gordon ugyldigt. Poirot: David Suchet. ,. Producerat år 2006.
04:35 
Bonderøven [Repris]
Humlekopperne ved stuehuset er modne, så Frank går i gang med at plukke til årets ølproduktion. Fodermarvskålen, som stadig står på marken, er god spise til fårene. Og så er der sæson for krebsefiskeri. Johan og Frank tager på overnatningstur til en sø, hvor de sætter krebseruser op. De hygger sig med at lave et telt af grangrene og en grøn presenning. Og aftensmaden er pizza, lavet over bålet. ,. Säsong 2014. Del 14. Producerat år 2013.
05:05 (06:00)
Dage i haven [Repris]
Pernillas liste over ting, der skal forberedes til sommerens store bryllup i haven, er lang. Malin vil fremstille smarte borde til laden for at få plads til alle gæsterne, John vil nærmest pakke hele brudesuiten ind i grønt, og Tareq får gang i grillen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå