Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Øl i Frilandshaven
Sommerens bedste bryg bliver lavet over åben ild, og i udekøkkenet står menuen på kalvehaler i mørkt øl og jordbær i balsamico. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.
06:30 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugskunstneren Thomas Dambo tager igen på festival, når han skal forvandle 3000 trætrekanter fra Roskilde Festival til en bar på Smukfest i Skanderborg. En børnehave skal rives ned, og Steen fra Skave håber på, at nedbrydningen byder på noget godt genbrugsguld. I Aalborg kaster Gitte Lacarriere sig over en række forskellige genbrugsprojekter. Blandt andet ét der har gamle kuglepenne som hovedingrediens. Producerat år 2014.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2020.
09:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Forberedelserne til Matthews og Lavinias bryllup er begyndt. Samtidig skaber Sybil og Branson postyr, da de meddeler, at de også har planer om at gifte sig. Men beboerne på Downton Abbey får snart andre ting at bekymre sig om. Den spanske syge er nået til England, og Downton Abbey går ikke ram forbi. ,. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2011.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 87. Producerat år 2016.
11:30 
Sønderjysk for begyndere [Repris]
Sådan var det den 5. maj 1945 i Frøslvelejren, da freden kom. Flemming og Tom skal deltage i den sønderjyske nationalsport, ringridning. Tom besøger dronningen, der fortæller om et splittet Sønderjylland før og efter 2. verdenskrig. Og så står den strenge sproglærer, Asger Reher selvfølgelig igen klar med spanskrøret. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Frank plukker kirsebær, henter ler til sin hjemmeproduktion af mursten og lægger et isolerende lag af muslingeskaller i bunden af det nye hus. Frank hører om humlens historie, og den udendørs brusekabine tækkes færdig. sendt første gang 22.10.14. ,. Säsong 2014. Del 11. Producerat år 2013.
12:40 
AnneMad i Spanien [Repris]
Andalusien Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Anne laver spansk morgenmad og besøger det store indendørsmarked i Malaga. Hjemme i huset laver Anne retter med især grøntsager. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2010.
13:10 
Kender Du Typen? - med kanindragt og kopsamling
Hvilken kendt dansker lufter sin hund iført kanindragt og mindes oplevelser ved at købe nye kopper?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en villa i Viborg. Programledare: Mads Steffensen.
13:40 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i aften på tur i Jylland. Første stop er i det østlige Sønderjylland i centrum af byen Haderslev, hvor der skal sættes pris på en stor liebhavervilla fra 1837. Næste bolig finder vi i Kolding nemlig en rækkevilla med en imponerende beliggenhed direkte ud mod Kolding Fjord. Aftenens sidste bolig ligger i Bredballe ved Vejle, her kommer mæglerne på en vanskelig opgave, når der skal sættes pris på en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt til Vejle fjord. ,. Säsong 2016. Del 10. Producerat år 2016.
14:25 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Dommen er afsagt. Hercule Poirot står over for sin hidtil sværeste sag, da han forsøger at bevise, at en morddømt mand er uskyldig. Mrs McGinty er blevet dræbt af et voldsomt slag, og hendes logerende, James Bentley, bliver dømt til døden for mordet. Kommissær Spence synes imidlertid, at der er noget, der ikke stemmer, og han beder sin belgiske detektiv-ven undersøge sagen. Poirot: David Suchet. ,. Producerat år 2008.
16:00 
TV AVISEN 16:00
16:10 
I hus til halsen [Repris]
Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?. ,. Säsong 7. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
17:00 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Julen 1919. Bates er blevet anholdt, mistænkt for at have myrdet sin kone, og det kaster en stor skygge over den årlige julefest på Downton Abbey. Samtidig begynder Mary igen at overveje, om det er klogt at gifte sig med sir Richard Carlisle - mens Rosamund bringer en ny beundrer med til julefest. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2011.
17:45 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2013. I en nødsituation viser Sarah sig at være en del mere handlekraftig, end nogen i landsbyen havde forestillet sig. Samtidig vælger Olivia at stille James stolen for døren. Enten fortæller han sandheden om sit forhold til hendes bror - eller også er det slut mellem dem. ,. Del 6. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Bonderøven - En værdifuld belønning.
I dag skal punktfundamenterne tages ud af formen, og så vil det vise sig, om det har været arbejdet værd. Men midt i det hele må Frank hente sine gæs hjem, da naboens græs tilsyneladende er grønnere. Og så får han en belønning fra engen, som han længe har ventet på. Producerat år 2019.
20:30 
Jim og Ghita på nye eventyr
Det er 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. Ghita Nørby og Jim Lyngvild besøger en udstilling i Ørsteds fødeby, som viser, hvor vild en videnskabsmand, han egentlig var. På Tranekær Slot åbner greveparret Ahlefeldt-Laurvig dørene op. I slotsparken ser Jim og Ghita på organisk kunst og de kommer også forbi Medicinhaverne, som gør et særligt indtryk. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Horisont
21:55 
Stella Blómkvist [Repris]
Islandsk krimiserie fra 2017. Mord i koncerthuset. Stella er i besiddelse af en række videoer med meget følsomme optagelser af meget magtfulde mennesker. Optagelser, som den kinesiske kulturattaché gerne vil købe af hende. Stella er dog ikke interesseret i at sælge. Det bringer hendes liv i fare. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
23:30 
Løvens hule [Repris]
De århusianske tvillinger, Kasper og Mikkel, får løverne til at spidse ører, da de præsenterer deres millionomsætning. Mens en flok unge, nordjyske iværksættere inviterer de fem løver med på deres festivaleventyr. Men er løverne mest til fest og farver eller kolde kontanter?. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
00:30 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2010. Faldne engle. En far og hans tre børn bliver fundet døde i en lejlighed, mens et fjerde barn svæver mellem liv og død. Faderen led af en depression, så politiets første teori er, at han dræbte sine børn, hvorefter han tog sit eget liv. En obduktion afslører imidlertid, at faderen døde før børnene, og pludselig står Matt Burkes folk over for en dyster og kompliceret drabssag. ,. Producerat år 2010.
01:15 
I farezonen [Repris]
I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg. ,. Del 60 av 61. Producerat år 1996.
02:05 
Bonderøven [Repris]
Frank plukker kirsebær, henter ler til sin hjemmeproduktion af mursten og lægger et isolerende lag af muslingeskaller i bunden af det nye hus. Frank hører om humlens historie, og den udendørs brusekabine tækkes færdig. sendt første gang 22.10.14. ,. Säsong 2014. Del 11. Producerat år 2013.
02:35 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i aften på tur i Jylland. Første stop er i det østlige Sønderjylland i centrum af byen Haderslev, hvor der skal sættes pris på en stor liebhavervilla fra 1837. Næste bolig finder vi i Kolding nemlig en rækkevilla med en imponerende beliggenhed direkte ud mod Kolding Fjord. Aftenens sidste bolig ligger i Bredballe ved Vejle, her kommer mæglerne på en vanskelig opgave, når der skal sættes pris på en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt til Vejle fjord. ,. Säsong 2016. Del 10. Producerat år 2016.
03:20 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Jeppe Rose skal hjælpe lillebroren Kalle med at designe nye møbler til hans soveværelse. Og nogen af Jeppes ideer er mere spektakulære end andre. I Tversted håber indretningsarkitekt Gitte Lacarriere på at ramme den helt rette 70'er stemning, når hun skal indrette det lokale forsamlingshus. Og krudt bliver skiftet ud med sprut, når butiksindehaver Sannie Windelborg, bygger en gammel ammunitionskasse om til et barskab. Producerat år 2014.
03:45 
I hus til halsen [Repris]
Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?. ,. Säsong 7. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
04:30 
Kender Du Typen? - med kanindragt og kopsamling
Hvilken kendt dansker lufter sin hund iført kanindragt og mindes oplevelser ved at købe nye kopper?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en villa i Viborg. Programledare: Mads Steffensen.
05:00 (05:03)
Udsendelsesophør - DR1
05:35 (06:05)
Tapas i Frilandshaven
Der er små lækre retter i Frilandshaven, og mens Anne Hjernøe laver tapas, klipper Jørgen Skouboe det udendørs brusebad ned, og trimmer sit vindergræskar. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå