Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Farvernes landskab' og 'Hvor skoven dog er frisk og stor'. Producerat år 2020.
09:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Matthew er nu bundet til en kørestol og rekreerer sig på Downton Abbey, hvor Mary tager sig af ham. Hun elsker stadig Matthew, men Carlisle gør det klart, at han vil ruinere Mary, hvis hun slår op med ham. Samtidig kommer der en såret canadisk officer til Downton Abbey. Han har en overraskende afsløring, men taler han sandt?. ,. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2011.
10:15 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 84. Producerat år 2016.
11:15 
Skattejagt med Mads og Jens
Det er en stor dag for Mads og Jens, de har nemlig fået mulighed for at købe mad-ikonet Kirsten Hüttemeiers køkkenting inkl. de berømte skåneærmer. Producerat år 2015.
11:27 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
11:30 
Politisk hard talk
Ask Rostrup stiller tidens og danskernes mest presserende spørgsmål videre til ugens aktuelle hovedperson. Producerat år 2020.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Frank giver sig i kast med et kompliceret projekt, der indebærer bål og kogende vand: Han skal dampbøje nye træhåndtag til sin lille så- og radrensermaskine. Hele familien tager til Livø med en sæk boghvedefrø og en pose boghvedemel. Frøene skal såes på øen, mens boghvedemelet ender med at blive til pandekager. Og så er det tid til endnu et stort projekt på Kastaniegården, for Frank vil bygge et hus omkring kalkbrændeovnen med plads til både ovn, brændte sten og fyringstræ. ,. Säsong 2018. Del 5. Producerat år 2017.
12:55 
Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad
Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Programledare: Mads Steffensen.
13:40 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i aften i Skæring nord for Aarhus. Her ligger der et spændende sommerhus i fire forskudte niveauer. Derefter går turen til landsbyen Mejlby, hvor der skal gættes pris på et gammelt restaureret bindingsværkshus fra 1862, nemlig den gamle Ornecentral. I det eftertragtede Risskov ligger aftenens sidste bolig. En bolig med en offentlig grundværdi på 2,3 millioner med selvhejsende emhætte og vinkøler. ,. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
14:25 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2005. Kortene på bordet. Den flamboyante rigmand Shaitana inviterer en række gæster til middag og kortspil i sit overdådige hjem. Shaitana er fascineret af mord, men han bliver selv slået ihjel, mens hans gæster spiller bridge. Heldigvis er der ikke færre end tre detektiver blandt gæsterne - deriblandt mesteren over dem alle, Hercule Poirot. ,. Producerat år 2006.
16:00 
TV AVISEN 16:00
16:10 
I hus til halsen [Repris]
Splittet familie får hjælp til hussalg, så de kan få far hjem fra Grønland Familien Caspersen lever i dag et ikke helt almindeligt liv. Faren, René, arbejder og bor i Grønland og er kun hjemme i Danmark i 10 dage hver anden måned. Hans kone, Pernille, og deres to drenge bor i Viborg, og så har de et parcelhus til salg i den lille midtjyske by Voerladegård, som de ikke kan få solgt. De to månedlige huslejer er dyrt for familien og derfor må Rene sige ja til et job i Grønland. Nu håber de, at "I hus til halsens" eksperter kan hjælpe med at få gang i boligsalget, så familien forhåbentlig kan blive samlet igen. ,. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2018.
16:50 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2011.
17:45 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2013. Krigens grusomheder kaster stadig lange skygger over den australske landsby, hvor sygeplejersken Sarah har slået sig ned efter 20 år i udlandet. Også Sarah er dybt præget af sine oplevelser under krigen, men hendes møde med et jødisk ægtepar får hende til at være mere åben om sin fortid. ,. Del 4. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Fællessang - hver for sig
DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR igen danskerne til en musikalsk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:25 
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund
I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller.ikke heltl For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider freme. Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet freme Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejsj. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
21:45 
Et sikkert hit
Amerikansk komedie fra 2007. Den afdankede popstjerne Alex Fletcher er på vej mod en karrieremæssig deroute, da han får et par dage til at komponere et hit for den unge superstjerne Cora Corman. Alex aldrig har skrevet tekster, men han takker ja i håb om et comeback. Han allierer sig med sin blomstervander Sophie, der viser sig at være et frisk pust til hans musik. Samarbejdet er dog ikke helt ukompliceret. Producerat år 2007. Medverkande: Haley Bennet, Hugh Grant, Drew Barrymore, Regissör: Marc Lawrence.
23:25 
Match Point
Engelsk thrillerdrama fra 2006. Den charmerende Chris får job som træner i en eksklusiv tennisklub. Rigmandsdatteren Chloe falder for ham, og snart kravler Chris et godt stykke op ad den sociale rangstige. Men så møder han Nola. Smuk, sexet, uimodståelig - og forlovet med Chloes bror. Og lige så ludfattig, som Chris igen vil blive, hvis Chloe opdager, at de har en affære. Producerat år 2005. Medverkande: Emily Mortimer, Scarlett Johansson, Jonathan Rhys Meyers, Regissör: Woody Allen.
01:25 
Hamilton [Repris]
Svensk thrillerserie fra 2020. Haig giver Hamilton en ordre, han ikke har lyst til at udføre. Kristin får problemer på hjemmefronten. Hamilton og Sonja tager til hendes sommerhus. Hamilton ønsker kun at komme væk fra det hele, men snart får parret uønsket selskab. ,. Del 6 av 10. Producerat år 2019.
02:10 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Strejferen. Mens Hathaway er i udlandet, kastes Lewis ud i en gådefuld sag. Det hele starter, da han kontaktes af en bekendt, der er nedtrykt over, at hendes mand, Lewis' kollega Jack, har forladt sin familie. Samtidig står det klart, at et uidentificeret lig er blevet brændt på det lokale krematorium. Men hvis lig? Jacks eller en andens? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2013.
03:40 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2008. Fremmed fugl. Vicekommissær Maria Wern er blevet sat i karantæne efter at have været i kontakt med den afdøde Malin Berg. Heldigvis viser det sig, at Maria ikke er blevet syg, men til gengæld er hendes søns tilstand forværret. For Maria er det nu for alvor et kapløb med tiden at opklare sagen. Hvem har sat sygdommen i omløb? Og hvorfor? Findes der en vaccine?. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2008.
04:25 
Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad
Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Programledare: Mads Steffensen.
05:10 (05:12)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dage i haven [Repris]
Pernilla har bestemt sig for at gå i gang med at arrangere intet mindre end et sommerbryllup i haven!. Malin begynder straks på arbejdet med at forvandle en gammel, rusten container til en hyggelig brudesuite, mens John vil anlægge sin køkkenhave og Tareq tage sig af maden, der skal være vegetarisk. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå