Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Løvens hule [Repris]
I dette afsnit af Løvens Hule forsøger flere hold af iværksættere at få løverne til at investere i deres forretninger baseret på erotiske produkter. Nogle vil lykkedes med missionen, mens andre vil fejle. Løverne bliver også præsenteret for produkter, der kan gøre en forskel for mennesker i tredjeverdenslande, når et iværksætterhold fra Kolding træder ind i hulen. ,. Säsong 4. Del 6 av 9. Producerat år 2019.
07:00 
Øen [Repris]
Selvom vi skriver 2019 i vores kalendere, går det op for deltagerne at kønskampen stadig er særdeles aktuel, måske især på en tropisk ø uden vand, mad og søvn. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Velkommen i den grønne lund' og 'Det haver så nyligen regnet'. Producerat år 2020.
10:15 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2006. Døden er min nabo. Da Agnes Welsh findes myrdet i sin lejlighed i et nedslidt boligkompleks, er det en sag for Taggart-holdet. Agnes var kendt som en indædt aktivist, der kæmpede for at forhindre den kvindelige byggespekulant Charlie McEwan i at overtage komplekset. McEwan er berygtet for at bruge ufine metoder, men kunne hun ligefrem finde på at begå mord?. ,. Producerat år 2006.
11:30 
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund [Repris]
Vi er stadig i fase 1, så meget skal sprittes af, og der skal hele tiden måles afstande og tælles medvirkende, så gruppen ikke bliver for stor. Trods det, lykkes det de to komikere at lade sig forblænde af en "UV-afspritter", et nyt slow-tv format og af unge mennesker i almindelighed. Foråret 2020 blev mildt sagt "forår horribilis"!. I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller.ikke heltl For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider freme Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet freme Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejsj. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
11:45 
Min natur - Erkan Özden på fisketur [Repris]
Erkan Özden fra TV-Avisen er en ivrig lystfisker - sammen med en kammerat kan han bruge timer på at sidde i en lille båd og fortælle røverhistorier og trække fisk op ad vandet. I dag har han taget vejrvært Christian Cherry med ud på Øresund. ,. Del 1 av 6.
12:05 
Syv kontinenter, en verden
Britisk naturserie fra 2019. For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det farverige Sydamerika - det mest artsrige fastland på planeten - med verdens tørreste ørken og største regnskov. Og hvor dyrene har udviklet geniale strategier for at overleve. Del 3 av 7. Producerat år 2020.
13:00 
Sygeplejerskerne [Repris]
Svensk dramaserie fra 2016. En hyggelig forårsgåtur ender katastrofalt, og Julias datter køres på hospitalet med ambulance. Mens alle forsøger at redde hendes liv, kæmper Malin med sin afhængighed og sine stadigt større løgne. Carina interviewer en ny sygeplejerske, som skal afløse Julia. Hendes religion risikerer dog at stille sygehuset i en svær situation. ,. Del 9. Producerat år 2016.
13:45 
Sygeplejerskerne [Repris]
Svensk dramaserie fra 2016. På hospitalet håber en ældre mand, at han vil få besøg af sine børn og børnebørn, inden det er for sent. Samtidig er to narkomaner skyld i, at deres søn har fået en svær øjenskade. Alexander er rejst til Schweiz, og Julia føler sig frygtelig ensom. Mens Jonas får et opkald, som gør Malin panikslagen. ,. Del 10. Producerat år 2016.
14:30 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 1999. Lord Edgwares endeligt. Den smukke skuespillerinde Jane Wilkinson gør ikke noget for at skjule, at hendes ægteskab med den stivnakkede Lord Edgware er en alvorlig fejltagelse. Så det er ikke nogen overraskelse, at hun havner øverst på listen over mistænkte, da hendes mand findes myrdet. Kun mesterdetektiven Hercule Poirot har svært ved at tro, at den liflige unge kvinde har gjort sig skyldig i mord. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. ,. Producerat år 2004.
16:10 
Spise med Price - I hendes majestæts spiselige tjeneste [Repris]
Glem alt om Brexit og tag med når brødrene Price rejser til Storbritannien og laver fantastisk mad i hjertet af London. Menuen er Full English Breakfast (selvfølgelig) , Chicken Tika Masala og naturligvis hele verdens favorit: fish n' chips. Alle retter tilberedes fra bunden med stor kærlighed til både det britiske køkken og til befolkningen i vores storslåede naboland mod vest. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
17:00 
Jim og Ghita på nye eventyr [Repris]
Gudenåen har haft stor betydning for området omkring Danmarks længste å. Ghita Nørby og Jim Lyngvild starter deres tur ved Tinnet Krat, hvor Gudenåen har sit udspring. De fortsætter langs åen og kommer til Silkeborg, hvor de bl.a. besøger den gamle Papirfabrik, der ligger til grund for byen. Åen fører dem også til Svostrup Kro, hvor pramdragerne holdt til. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
17:30 
Grænseland - Kampen om folket [Repris]
I midten af 1800-tallet kæmper en lille flok bønder, med den veltalende Laurids Skau i spidsen, for at bevare det danske sprog i Grænselandet. Men hele Europa er i opbrud og det der begynder som en kamp om sprog bliver snart til en kamp om, hvad det vil sige at være dansk og hvor Danmarks grænse skal gå. En kamp, som fører til en blodig borgerkrig. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Det Søde Sommerliv - Rabarberkoldskål
19:10 
Vores mystiske planet
New Zelandsk naturserie fra 2019. Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her?. For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
20:00 
Grænseland
Efter krigen i 1864 er Danmark ydmyget og Sønderjylland er tabt. Nu skal de dansksindede sønderjyder vænne sig til et nyt liv - som tyskere. Skolebøger bliver skiftet ud og danske sange forbudt. Men jo mere tyskerne strammer grebet i håbet om at gøre dem til loyale tyske statsborgere, jo stærkere bliver sammenholdet og kampen for og retten til at tale dansk og dyrke den danske kultur. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2020.
21:40 
Hamilton
Svensk thrillerserie fra 2020. Haig giver Hamilton en ordre, han ikke har lyst til at udføre. Kristin får problemer på hjemmefronten. Hamilton og Sonja tager til hendes sommerhus. Hamilton ønsker kun at komme væk fra det hele, men snart får parret uønsket selskab. Del 6 av 10. Producerat år 2019.
22:25 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2008. Fremmed fugl. Vicekommissær Maria Wern er blevet sat i karantæne efter at have været i kontakt med den afdøde Malin Berg. Heldigvis viser det sig, at Maria ikke er blevet syg, men til gengæld er hendes søns tilstand forværret. For Maria er det nu for alvor et kapløb med tiden at opklare sagen. Hvem har sat sygdommen i omløb? Og hvorfor? Findes der en vaccine?. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2008.
23:10 
Stella Blómkvist [Repris]
Islandsk krimiserie fra 2017. Mord i ministeriet. Stella Blómkvist er en ung, selvsikker advokat med en skarp hjerne og fleksibel moral. Statsministerens rådgiver er fundet myrdet. Stella får til opgave at forsvare den hovedmistænkte, småforbryderen Sæmi. Det er lidt af en opgave, for Sæmi blev fundet indsmurt i blod ved ofrets lig. Men Stella giver ikke op så let, og da magtfulde mennesker forsøger at lukke munden på hende, bliver hun blot endnu mere stædig. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
00:40 
Gran Torino
Amerikansk drama fra 2008. Den aldrende enkemand Walt Kowalski holder sig helst for sig selv. Walt er vred på alt og alle, ikke mindst sine børn, der vil sende ham på plejehjem. Walt er heller ikke begejstret for sine asiatiske naboer. Men da teenageren Thao forsøger at stjæle Walts elskede bil, bliver den gnavne gamle racist alligevel draget ind i sine naboers liv. Producerat år 2008. Medverkande: Ahney Her, Clint Eastwood, Bee Vang, Regissör: Clint Eastwood.
02:30 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2003. Dyster cypres. Den unge Elinor Carlisle bliver dømt til døden for to mord. Hercule Poirot overværer retssagen, og selv om alt peger på, at Elinor er skyldig, føler den lille detektiv, at der er noget galt. Men hvad er det præcist, der ikke stemmer?. Elinor tænker tilbage til begyndelsen på det hele. Hun var forlovet, forelsket, lykkelig, men så modtog hun et brev. Poirot: David Suchete Elinor Carlisle: Elisabeth Dermot Walshs. ,. Producerat år 1994.
04:05 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Blokhus vil Gitte Laccariere sætte sit helt eget kreative præg på et nyt køleskab i sommerhuset, men projektet er større end forventet. Peter og Jeppe Rose håber, de kan ramme kundens smag, når de skal lave møbler ud af gamle gulvbrædder til et renoveret sommerhus. Søstrene Anne og Sine har travlt med at færdiggøre deres showkollektion af upcyclet børnetøj, som gerne skulle overbevise en butiksejer om et fremtidigt samarbejde. Producerat år 2014.
04:35 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugsbloggeren Marie-Louise er spændt på at se, om fødselsdagsgaver lavet ud af genbrug hitter hos sin datter. Thomas Dambo skal lave en kæmpe genbrugsskulptur til glæde for Horsens' borgere. Og Gitte Lacarriere har travlt, hvis hun skal nå at blive færdig med sine genbrugsprojekter til åbningen af en ny Blå Kors butik. Producerat år 2014.
05:05 (05:07)
Udsendelsesophør - DR1
05:40 (06:10)
Helges skønne haver [Repris]
Italiensk inspiration med terrasser og vandhave. Kiftsgate Court Garden er en storslået have, som f.eks. byder på terrasser lavet i en skrænt af italienske gartnere og på en moderne vandhave, der står i kontrast til resten af denne engelske have, som præsenteres af Helge Petersen. I køkkenhavnen ser vi bl.a. på, hvordan løg opbevares om vinteren og fremviser sommerens mest mislykkede grøntsag. ,. Del 8 av 10. Producerat år 2001.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå