Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Midt i naturen [Repris]
Du behøver ikke tage til et eksotisk sted på den anden side af kloden for at opleve fuglenes hverdagsdramatik. Den findes nemlig overalt - i byen, på landet, i skoven og ved havet. Seriens værter er ude i naturen i både Sverige og Norge for at se på fugle - og en konkurrence bliver det også til. ,. Del 7 av 9. Producerat år 2016.
07:00 
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Sveden pibler frem, når nye iværksætterne forsøger at lande en investering. En duo bringer deres sunde snacks til hulen i håb om en varm velkomst. Men sluger løverne deres idé? Eller kan tre brødre pitche deres skægplejeprodukter, så de får kontanter og ikke barberkniven?. ,. Säsong 15. Del 9 av 14. Producerat år 2017.
08:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Noget om Kraft' og 'Anemonesangen'. Producerat år 2020.
10:15 
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Hvem klarer at blive grillet af løverne og hvem knækker?. En tidligere murer håber, at hans justerbare mørtelplade vil give ham et lukrativt bud fra en eller flere af løverne. En anden iværksætter har hentet inspiration fra rummad. Vil hans dehydrerede grøntsagschips falde i investorernes smag, eller falder de til jorden?. ,. Säsong 15. Del 10 av 14. Producerat år 2017.
11:20 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1989. Mordet på cricketbanen. Da et crickethold kommer til byen, er det ikke selve spillet, men gensynet med gamle studiekammerater, der optager Morse. Da en af spillerne findes myrdet, har Morse mistanke om, at morderen skal findes blandt hans medspillere, og kriminalassistent Lewis får chancen for at vise sine evner på en cricketbane, da Morse får sat ham ind på holdet som erstatning for den dræbte. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. ,.
13:05 
Scandinavian Star
Dansk dokumentar fra Norsk politi har tidligt fået et tip om, at der befinder sig en tidligere dømt pyroman blandt de omkomne. Det drejer sig om en dansk lastbilchauffør, og på trods af manglende beviser vælger norsk politi at udpege ham som gerningsmanden. Nogle overlevende kan ikke få det til at stemme og begynder selv at undersøge sagen. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
14:25 
Comeback
Dansk komedie fra 2015. Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for et comeback. Om han så skal varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, må al energi sættes ind på at få karrieren på ret køl. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op, bliver der vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham - men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke det comeback, han havde ønsket sig. Manuskript: Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Torben Stig Nielsen. Musik: Halfdan E. Stills: Martin Dam Kristensen. Producerat år 2014. Medverkande: Roberta Reichhardt, Anders W. Berthelsen, Sarah Sofia Boussnina, Regissör: Natascha Arthy.
15:50 
Mesterhjerner - Hukommelse
Skuespiller Lars Mikkelsen er irriterende god til at huske, mener hans kolleger, for han er lynhurtig til at memorere sine tekster og replikker. Nu møder hjerneforskeren Peter Lund Madsen den kendte skuespiller for at komme mysteriet om vores hukommelse nærmere. Peter vil vide, hvad Lars Mikkelsen gør for at huske så godt. Samtidig vil Peter fortælle, hvad der sker i hjernen, når man husker, og hvad man kan gøre for at få en bedre hukommelse. Producerat år 2016.
16:20 
Bonderøven [Repris]
Farvel til den gamle staldbygning. Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags. ,. Producerat år 2019.
17:00 
Vores første hus [Repris]
Sofie og Janus har fået fingrene i en eftertragtet lejlighed på Frederiksberg, som er fuld af smukke originale detaljer. Nu skal de beslutte, hvordan de vil renovere den gamle lejlighed, så den passer til deres moderne familie. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
17:30 
Alene i vildmarken [Repris]
Frosten kommer og deltagerne må prioritere, hvordan de bruger deres energi rigtigt. Kim bruger energi på at samle brænde, konservere mad og isolere sin hytte, så han senere kan spare på kræfterne og holde varmen. Alfred laver en dør mod kulden. Jesper vil ikke bygge mere, hans hytte skal være åben, så han er i kontakt med naturen, som han siger. Og han fornøjer sig med at gå rundt i bar mave med sin hjemmebyggede flitsbue. ,. Del 6 av 7. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Naturens vilde arbejdere
Australsk naturserie fra 2019. De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de mindste af disse arbejdere - fra hære af myrer og termitter, der hjælper med at holde jordbunden frugtbar til koralpolypper, der er arkitekterne bag undervandsbyen Great Barrier Reef, som kan ses fra rummet. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
20:00 
World on Fire
Britisk dramaserie fra 2019. Tom har ladet sig hverve af flåden. Snart må han kæmpe for sit liv i et blodigt søslag. Harry er i Frankrig med den britiske hær. Da en trup dukker op for at underholde soldaterne, venter der ham noget af en overraskelse. I Warszawa har Kasia sluttet sig til modstandsbevægelsen, men er hun parat til at få blod på hænderne?. Del 3 av 7. Producerat år 2019.
21:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. "Flyveklubben". Ejeren af en privat flyveplads slås bevidstløs med en svensknøgle og kastes ud fra et fly. Det bliver en sag for Barnaby og Nelson. En spændende verden befolket af stuntpiloter og krigshelte åbenbarer sig for makkerparret, men det bliver også klart, at det er en verden med mange dystre hemmeligheder. ,. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2013.
22:30 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2017. Brudte løfter. En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord?. Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. ,. Producerat år 2017.
00:00 
The Code
Amerikansk thriller fra 2009. Da mestertyven Ripley bliver snydt af sin makker, kommer han til at hænge på makkerens gæld til den russiske mafia. Den kan han slippe af med, hvis han kan stjæle to værdifulde Fabergé-æg fra en topsikret kælderskakt. Først må Ripley finde en ny makker - og den stilfulde tyv Gabriel Martin har uden tvivl talentet. Men er han er til at stole på?. Producerat år 2009. Medverkande: Radha Mitchell, Morgan Freeman, Antonio Banderas, Regissör: Mimi Leder.
01:40 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2009. Da rocksangeren Jack Taylor findes myrdet i sin lejlighed, bliver det en sag for Janine Lewis. På hjemmefronten har forholdet mellem Janine og hendes teenagedatter Ellie nået et nyt lavpunkt, men nu viser Ellie for første gang interesse for sin mors arbejde. Ellie er nemlig stor fan af Taylors band, Rule 7. Butchers: Paul Loughran. ,. Del 17 av 19. Producerat år 2007.
02:30 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2009. Privatdetektiven Peter Williams findes myrdet sin bil. Samtidig forsvinder hans veninde og kollega Tanya. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule - ikke mindst hendes egen kollega Shap. Butchers: Paul Loughran. ,. Del 18 av 19. Producerat år 2007.
03:15 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2009. Privatdetektiven Peter Williams er blevet myrdet, og nu er også hans veninde og kollega Tanya fundet død. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule - ikke mindst hendes egen kollega Shap. Butchers: Paul Loughran. ,. Del 19 av 19. Producerat år 2007.
04:05 
Kender Du Typen? [Repris]
"Kender Du Typen?. " besøger en kendt dansker, som ikke går på kompromis med æstetikken - hverken når han vælger kunst til væggene eller supermarked til dagligvareindkøb. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvem der altid går efter "det bedste", og som ivrigt tygger sig igennem Kierkegaards samlede værker i bogreolen. ,. Del 5. Producerat år 2018.
05:05 (05:08)
Udsendelsesophør - DR1
05:55 (06:55)
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Hvem rammer plet? En forretningsduo håber, at deres hjemmelavet rå hundefoder vækker begejstring hos løverne. Mens en læge forsøger at imponerer med sin innovative smoothie. Men måske er det et parkour-træningssystem, der for alvor får løvernes adrenalin-niveau til at stige og får dem til at investere. ,. Säsong 15. Del 11 av 14. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå